De 6 beste en leukste gasten die op je bruiloft moeten zijn

Alle elementen van je bruiloft dragen bij aan de sfeer op je grote dag, de gasten vormen daarbij geen uitzondering. Hoewel er veel mensen zijn die de hele tijd vertellen hoe veel zin ze in de bruiloft hebben, moet je goed nadenken over wie je echt wil uitnodigen. Voel je niet verplicht om iedereen uit te nodigen en maak een lijst met de namen van de personen die niet mogen ontbreken. Hieronder geven we je enkele voorbeelden van de gasten die je zeker weten moet uitnodigen.

Foto: Bruno Rezza
Foto: Bruno Rezza

1. Mensen die zich vermaken zonder hun bewustzijn te verliezen

Je zult het niet leuk vinden als je om je heen kijkt en enkele gasten dronken omver ziet vallen. Als jij niet hetzelfde idee hebt van vermaak als sommige van je vrienden, praat dan met ze over hoe je wil dat ze zich gedragen of nodig ze niet uit. Vergeet niet te denken aan die gasten die dansen, genieten en een beetje drinken zonder dat ze de volgende dag vergeten zijn dat ze op je bruiloft aanwezig waren. 

2. Kleine kinderen die van elke minuut genieten

De meisjes met hun mooie jurkjes en de jongens in hun mini-smoking of pak stelen de harten van alle gasten. Ze zullen zich vermaken en zo veel dansen als ze kunnen, veel meer dan enkele volwassenen. Bovendien zijn ze de perfecte modellen voor de fotograaf!

3. Volwassenen die van je houden en die blij zijn met je besluit

Vergeet zeker niet de mensen uit te nodigen die zo blij voor je zijn en die heel graag deel willen uitmaken van dit speciale moment in je leven. Het zijn je ooms en tantes, vrienden van je ouders of de mensen die je al je hele leven kent. Nodig die mensen uit die je zagen groeien in je leven en die willen dat jouw huwelijk een succes wordt. Het gaat hier niet om vriendin “X” van je moeder, maar om personen die je daadwerkelijk kent en mag. Lees ook: Wel of niet uitnodigen op je bruiloft?

4. De vrienden van je oudere broer

Denk erover na om naast je broer ook enkele van zijn vrienden uit te nodigen. Ze zullen de hele avond dansen, ze vermaken de rest van de gasten en slepen iedereen de dansvloer op. De rest van de avond zal in het teken staan van lachen en vermaak.

5. Je grootouders

Zij moeten uiteraard een deel uitmaken van deze bijzondere dag. Je grootouders zijn zeker een voorbeeld voor je geweest en ze geven je het vertrouwen in een sterk huwelijk dat het hele leven stand houdt. Vergeet niet met ze te praten op je grote dag en luister naar wat ze je willen zeggen. Het is mogelijk dat ze een traantje wegpinken als ze je zien, dus houd zakdoekjes bij de hand als je samen met ze op de foto gaat.

6. Je huisdieren

Steeds meer stellen nemen hun huisdier mee op hun bruiloft en er is niets schattigers dan dat! Ze maken deel uit van de familie en hebben de kracht om de foto’s en het beeld van de grote dag nog mooier te maken. Echt waar! Bestudeer dit artikel: 10 redenen om je huisdier te betrekken bij je bruiloft.

Nu heb je enkele voorbeelden over welke gasten je zeker moet uitnodigen op je bruiloft. We hopen dat je jezelf niet gek maakt met wie je wel en wie je niet moet uitnodigen, maar dat je vooral geniet!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Auteur: Eline Dabekaussen

Laat een bericht achter

Foto: Lia Zaal
Dit zijn de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland!
Voor welke zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie? Om je op weg te helpen, hebben wij de beste trouwambtenaren van Zuid-Nederland geselecteerd.
Een persoonlijke bruiloft met de leukste trouwambtenaren uit Gelderland!
Een persoonlijke bruiloft met de leukste trouwambtenaren uit Gelderland!
Zijn jullie opzoek naar een manier om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken? Neem dan snel een kijkje naar de beste trouwambtenaren uit Gelderland!
De leukste trouwvervoer leveranciers voor jullie bruiloft!
De leukste trouwvervoer leveranciers voor jullie bruiloft!
Met één van deze soorten trouwvervoer stelen jullie niet alleen de show op locatie, maar ook voor jullie daar überhaupt zijn aangekomen! Bekijk de leukste trouwvervoer leveranciers hier.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie