De allermooiste locaties voor jouw bruiloft in Amsterdam!

Amsterdam, de grootste stad van Nederland heeft ontzettend veel te bieden. Op zowel culinair, cultureel en educatief gebied. Amsterdam is erg geliefd onder de toeristen, en een uitstapje naar onze hoofdstad wordt steeds populairder. Maar Amsterdam heeft nog heel veel meer leuks in huis bijvoorbeeld voor jouw bruiloft! Amsterdam is een stad vol inspiratie voor bruidsparen, met zijn boetieks, warenhuizen, hotels, restaurants en andere prachtige locaties.

Ben jij benieuwd naar wat voor prachtige trouwlocaties Amsterdam te bieden heeft? Bekijk hier dan onze selectie top trouwlocaties in Amsterdam. Deze locaties zijn het bewijs van de veelzijdigheid van Amsterdam en zij weten hoe ze van jullie bruiloft een onvergetelijke dag kunnen maken.

Paviljoen Puur – Bezoek de website

Deze unieke locatie in het prachtige groen van Fort Diemerdam, staat voor passie en respect voor mens en omgeving. De combinatie van een groene omgeving en een modern interieur is perfect voor de koppels die op een hippe plek willen trouwen maar alsnog houden van een rustige omgeving. Als het weer een beetje meezit, laat Paviljoen Puur je samen met jullie gasten uit jullie dak gaan onder een prachtige sterrenhemel. Maar ook een beetje bewolking zal de pret niet bederven, bij Paviljoen Puur geven jullie een spetterend feest waarover nog lang wordt nagepraat!

Paviljoen Puur - Foto: Trouw Trendy
Paviljoen Puur – Foto: Trouw Trendy
Paviljoen Puur - Foto: Trouw Trendy
Paviljoen Puur – Foto: Trouw Trendy

Pont 13 – Bezoek de website

Pont 13 is een tot restaurant omgebouwde veerpont uit 1927. De pont heeft een unieke locatie aan het IJ in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Doordat delen van de oude pont zijn verwerkt in het meubilair heeft het een industrieel maar toch intiem karakter. Pont 13 heeft een robuuste en vooral gezellige uitstraling waar de service heerlijk ongedwongen, vrolijk en relaxed is. Van ceremonie tot diner en/of feest, het kan allemaal bij Pont 13 georganiseerd worden. Vele koppels gingen jullie al voor op deze super mooie locatie!

Foto: Pont13
Foto: Pont 13
Foto: Pont13
Foto: Pont 13

Pompstation – Bezoek de website

Wie alle facetten van het huwelijk op één locatie wilt, kan bij Pompstation in Amsterdam terecht. Van een ceremonie en receptie tot aan een prachtig diner en een knalfeest! Pompstation beschikt ook over een hele mooie, grote binnentuin. Samen met de experts van Pompstation zullen jullie de juiste hapjes en drankjes samenstellen voor de receptie. Ook is het mogelijk om samen met de chef het menu samen te stellen, gericht op jullie wensen, bij pompstation hebben ze zowel uitgebreide ervaring met sit down dinners als met walking dinners!

Foto: Pompstation
Foto: Pompstation
Foto: Pompstation
Foto: Pompstation

Loetje aan ‘t IJ – Bezoek de website

De mooiste dag van je leven met uitzicht over het Amsterdamse IJ vieren? Dit kan perfect in de zalen van Loetje aan ’t IJ. Het unieke panoramische uitzicht over het water maakt deze locatie populair voor verschillende thema’s. Ook maken de sfeervolle inrichting en prachtige zonsondergang in het IJ het totaalplaatje compleet! Bij Loetje aan ‘t IJ kunnen jullie terecht voor een intieme borrel maar ook voor een spetterend feest! En heb je al eens nagedacht over een romantische boottocht over het water?

Foto: Loetje aan t' IJ
Foto: Loetje aan t’ IJ

De IJ-Kantine – Bezoek de website

De IJ-kantine is een prachtige locatie om een onvergetelijk feest te geven. Vanuit het hele gebouw kunnen jullie en de gasten genieten van een spectaculair uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. En ook bij de IJ-Kantine kunnen jullie arriveren per boot, hoe romantisch! Via het ponton stappen jullie zo de IJ-kantine binnen waar het team klaarstaat om er samen met jullie een spetterend feest van te maken. Het is trouwens niet alleen mogelijk om bij De IJ-kantine een huwelijksfeest te geven, maar de huwelijksvoltrekking kan er ook plaats vinden.

Foto: De IJ-Kantine
Foto: De IJ-Kantine
Foto: De IJ-Kantine
Foto: De IJ-Kantine

Westerliefde – Bezoek de website

De Westerliefde, een intiem gebouw, is een officieel erkende trouwlocatie. Een schitterende plek voor een schitterende bruiloft. Alles is mogelijk. Van ceremonie tot feest, van receptie tot huwelijksdiner. Van heel bescheiden tot uitbundig! Alle feestelijkheden kunnen apart geregeld worden. De Eventplanners van Westerliefde denken graag met jullie mee om de dag zo fantastisch mogelijk te laten verlopen. Ook heeft Westerliefde heeft een breed netwerk aan mensen en bedrijven die uw bruiloft een persoonlijke twist kan geven. Van decoratie, styling tot muziek en catering.

Foto: Westerliefde
Foto: Westerliefde
Foto: Westerliefde
Foto: Westerliefde

Restaurant-Café In De Waag – Bezoek de website

Sinds 2010 is Restaurant-Café In de Waag een officiële trouwlocatie. Midden op de Nieuwmarkt, in het hartje van Amsterdam, staat het sprookjesachtige Restaurant- Café In de Waag. Dit historisch gebouw stampt uit 1488 en is hiermee het oudste niet kerkelijke gebouw van Amsterdam. De sfeer in dit gebouw is uniek, mede door de grote kroonluchters met maarliefst 300 (!) kaarsen. Willen jullie gaan voor een intieme en romantische plek om elkaar het ja-woord te geven? Dan zijn jullie bij Restaurant-Cafe in de Waag op de juiste plek!

Foto: Restaurant-Café in de Waag
Foto: Restaurant-Café in de Waag

Deze locaties zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een locatie uit Amsterdam tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Wil je nog meer informatie voor jouw bruiloft in Amsterdam? Ontdek hier de beste fotografen, bakkerijen, visagisten en hotels

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: The Dylan
De 10 beste trouwlocaties van Noord-Holland op een rijtje!
Noord-Holland is de provincie van onze prachtige hoofdstad Amsterdam, maar heeft daarnaast nog zo veel meer mooie plekken te bieden. Het is aan jou om die te ontdekken, de mooiste trouwlocaties hebben wij in ieder geval al op een rijtje gezet!
Foto: mark
Vind hier de beste trouwfotografen van Noord-Holland!
Gaan jullie trouwen in Noord-Holland? Door deze trouwfotografen in te huren krijg je niet alleen steengoede foto's, je bespaart ook op de reiskosten! Uiteraard kun je deze trouwfotografen ook inhuren als je elders in het land gaat trouwen!
Foto: Blijburg / Linda Bouritius
De 10 mooiste trouwlocaties van Amsterdam!
Willen jullie trouwen in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam? Lees dan snel verder, wij hebben de beste trouwlocaties voor jullie op een rijtje gezet!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie