De beste en lekkerste cateraars van Noord-Nederland

Van tapas tot aan een volledig buffet, de mogelijkheden zijn oneindig met deze beste cateraars uit Noord-Nederland!

  • Catering en Banket
  • Aanbeveling
  • 2018
  • Nederland

Een goede cateraar voor je bruiloft vinden, is belangrijk voor iedereen die enorm van lekker eten houdt. En laten we even eerlijk zijn, wie houdt daar nou niet van? Net als bij de rest van jullie trouwdag, kun je het beste een cateraar nemen die perfect bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan een foodtruck die jullie favoriete eten klaarmaakt of een fancy diner die uitgeserveerd wordt aan tafel met de lekkerste culinaire verrassingen. Een goede cateraar zorgt niet alleen voor heerlijk eten, maar ook dat alles zo veel mogelijk uit handen wordt genomen. Maar ja, hoe vind je die? Om je te helpen hebben we de beste en lekkerste cateraars uit Noord-Nederland voor je op een rijtje gezet!

De cateraars die in dit artikel worden genoemd:

De leveranciers zijn door Zankyou gekozen en worden in willekeurige volgorde vermeld.

Foto: Klaas Culinair
Foto: Klaas Culinair

 Begeman’s Retro FoodBezoek de website

Adverteren

Retro is een stijl die je steeds vaker terugziet: in het interieur, in de kledingwinkels én als thema op een bruiloft. Dat snappen wij helemaal. Het is een heerlijke stijl: hip en uniek, met een vleugje nostalgie. Begeman’s Retro Food zorgt precies voor die stijl. Zij verzorgen verfrissende cocktails, heerlijke warme stroopwafels die de kinderen ook nog eens mogen versieren of een lekker verkoelend steekijsje. En dat allemaal vanuit foodtrucks! Dat ziet er natuurlijk fantastisch uit en laat daarnaast je bruiloft een beetje aanvoelen als een gezellig foodtruck festivalletje. Begeman’s Retro Food is een unieke cateraar waar je gasten nog lang niet over uitgepraat zullen zijn. Ze werken met de lekkerste ambachtelijke producten, een fijne jaren ’40 aankleding en gepassioneerd personeel. Naast de jaren ’40 stijl is er nog veel meer mogelijk, dus neem vooral een kijkje bij Begeman’s Retro Food!

Foto: Begemans Retro Foodklik voor meer
Foto: Begemans Retro Food
Foto: Begemans Retro Foodklik voor meer
Foto: Begemans Retro Food

 Lokaal 55Bezoek de website

Lokaal 55 is een prachtig restaurant in industriële stijl op loopafstand van het centrum van Sneek. Je bent hier altijd welkom voor vele gelegenheden. Naast dat het restaurant veel mogelijkheden biedt aan haar bezoekers kun je bij Lokaal 55 ook terecht voor de catering van je bruiloft. Lokaal 55 staat open voor je verzoeken en suggesties, veel is daarom mogelijk. De catering levert producten in de stijl van tapas tot aan een volledig buffet! Natuurlijk is de voorkeur voor ieder bruidspaar net weer even anders, om die reden kun u Lokaal 55 geheel vrijblijvend even bellen of mailen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Foto: Lokaal 55Neem nu contact op met Lokaal 55!
Foto: Lokaal 55
Foto: Lokaal 55Neem nu contact op met Lokaal 55!
Foto: Lokaal 55

 Klaas CulinairBezoek de website

Klaas Culinair levert een zeer speciale dienst: een kok aan huis. Of het nou voor een familiediner is of je bruiloft, Klaas staat klaar om jouw culinaire zorgen uit handen te nemen. Er is veel mogelijk, van een buffet of een walking dinner tot heerlijk smullen met een onvervalste Big Green Egg! Voor een overheerlijke maar toch ontspannen diner op jullie bruiloft zijn jullie bij Klaas aan het juiste adres!

Foto: Klaas CulinairNeem nu contact op met Klaas Culinair!
Foto: Klaas Culinair
Foto: Klaas CulinairNeem nu contact op met Klaas Culinair!
Foto: Klaas Culinair

De geweldige leveranciers die in dit artikel worden genoemd kunnen er stuk voor stuk voor zorgen dat jullie bruiloft uniek en bijzonder wordt. Een dag waarop jullie kunnen genieten van elkaar, jullie gasten en het heerlijke eten. Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met één van de leveranciers!

Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste trends, de beste tips en nog meer inspiratie op te doen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Klaas Culinair Catering
Lokaal 55 Restaurants
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!