De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in 2017!

Hebben jullie er al eens aan gedacht om de hulp van een weddingplanner in te schakelen? Wij hebben de 7 beste weddingplanners in Nederland voor jou op een rijtje gezet. Laat de stress varen en geniet!

  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • 2017
  • Nederland

Jij hebt ´ja´ gezegd tegen jouw grote geliefde, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Een spannende tijd breekt aan waarin jullie heel veel dingen moeten regelen en belangrijke beslissingen moeten nemen. Gaan jullie alles zelf regelen? Plannen maken, leveranciers zoeken, contact houden met je gasten en leveranciers, het budget bewaken? Hebben jullie er al eens aan gedacht om de hulp van een weddingplanner in te schakelen? Vaak word gedacht dat dit véél te duur is, maar de realiteit is dat jullie vaak voordeliger uit zijn als een weddingplanner jullie helpt met alle voorbereidingen.

Adverteren

Wij hebben de 7 beste weddingplanners in Nederland voor jou op een rijtje gezet. Laat de stress varen en geniet!

Foto: SUEGRAPHY
Foto: SUEGRAPHY

Nikki de Lang Wedding & Events

Nikki de Lang werkt met enorm veel enthousiasme en passie toe naar het fantastische moment waarop jullie elkaar in de ogen kijken om ´ja´ te zeggen. Deze geweldige dag hoort alleen om de liefde te draaien, dus waarom zouden jullie de weg hier naartoe vol stress beleven? Nikki zorgt tijdens de planning van jullie bruiloft voor inspiratie en creativiteit. Geen enkele bruiloft of bruidspaar is hetzelfde, daarom werkt Nikki samen met jullie om te zorgen dat jullie bruiloft persoonlijk en onvergetelijk word – een dag om nooit te vergeten! Met haar uitgebreide netwerk van leveranciers zoekt zij de perfecte match voor jullie grote dag, zodat aan al jullie wensen wordt voldaan! Samen met Marita en Liset is Nikki ook werkzaam voor Trouwchicks: samen zorgen zij voor een perfecte planning én styling van jullie bruiloft. Schakel Nikki de Lang in, alleen of als Trouwchick, voor een zorgeloze aanloop naar de mooiste dag van jullie leven!

Lees ook: écht genieten van je bruiloft dankzij Nikki´s planningskills!

1481125610
Foto: Janssen Fotografie
Foto: Amanda Drost Fotografie
Foto: Amanda Drost Fotografie

Wedding Group

Linda Leclair van Wedding Group is sinds ruim 12 jaar werkzaam als weddingplanner in Limburg en ook inzetbaar in de rest van Nederland. Wedding Group is een verzameling van bedrijven uit de bruidsindustrie die samen werken om onvergetelijke bruiloften te organiseren. Met Wedding Group ben je niet aan grenzen verbonden: ook voor bruiloften op Curacao, in de Belgische Ardennen en zeker op Ibiza ben je bij Wedding Group aan het goede adres. Waar jullie sprookje zich ook mag afspelen, zij kan jullie helpen met de organisatie! Linda denkt graag met het bruidspaar mee om jullie wensen samen te voegen tot een geweldige bruiloft met de perfecte leveranciers.  Met bergen aan ervaring in binnen- en buitenland, waarmee zij maarliefst 300 bruidparen geholpen hebben in het verwezenlijken van hun speciale dag, kun jij er zeker van zijn dat jullie dag perfect zal verlopen met een bruiloft gepland door Wedding Group.

Foto: Weddingplanner Linda Leclair
Foto:  Edwin Verhoef Photography
Foto: Weddingplanner Linda Leclair
Foto: Edwin Verhoef Photography

Making Memories wedding & event planning

Bij Sandra van Making Memories wedding & event planning ben je in goede handen voor een mooie en memorabele bruiloft met een persoonlijke touch. Geniet optimaal en zonder zorgen van je bruiloft door de touwtjes uit handen te geven en Making Memories in te schakelen bij de organisatie van jullie grote dag. Bij Making Memories kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Sandra kijkt samen met jullie naar jullie ideeën voor de grote dag om samen een perfect concept in elkaar te kunnen zetten. Daarna zoekt zij de geschikte leveranciers binnen jullie budget en houdt ze jullie persoonlijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Samen met Making Memories wedding & event planning wordt jullie bruiloft een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Foto: Making Memories
Foto: Yvonne Kuipers Fotografie
Foto: Making Memories
Foto: Studio Damon

Het Bruidsmeisje

The running lady van weddingplannerbureau het Bruidsmeisje is Vivian ter Huurne. Met een enorme passie voor bruiloften en een oog voor detail denkt ze graag out of the box om de bruiloften waar zij aan mee werkt onvergetelijk te maken. Vivian ziet het organiseren van een bruiloft als een reis: met het Bruidsmeisje als reisleidster wordt het een onvergetelijke reis naar jullie droombruiloft. Door haar grote hoeveelheid ervaring (lees: 120 bruiloften tot nu toe) heeft ze een uitgebreid netwerk aan leveranciers, waardoor ze de beste leveranciers (voor de beste prijs) vindt waarmee ze jullie dromen werkelijkheid kan maken! Met het Bruidsmeisje als weddingplanner voor jullie bruiloft dan weten jullie zeker dat het goed komt – geen stress!

Foto: Mon et Mine
Foto: Mon et Mine
Foto: Mon et Mine
Foto: Mon et Mine

Hartstocht Weddings

Bij Hartstocht Weddings worden jullie ontzorgt naar jullie wensen en behoeften. Geniet samen van de geweldige momenten die te beleven zijn tijdens de organisatie van jullie bruiloft, zonder enige stress te beleven. Stefanie van Hartstocht Weddings vind het belangrijk dat jullie niet alleen kunnen genieten van dé grote dag, maar ook van de weg er naartoe. De voorbereiding neemt immers zo veel tijd in beslag… Samen met jullie overweegt Hartstocht Weddings hoeveel ondersteuning nodig is, zodat een weddingplanner altijd binnen jullie budget zal passen. Hierna zal Stefanie aan de slag gaan: ze zoekt leveranciers die precies bij jullie visie passen, zorgt ervoor dat iedereen zich aan de afspraken houdt, bewaakt het budget én zorgt dat alles in goede banen loopt. Zeker weten dat jullie optimaal zullen genieten van de aanloop naar jullie bruiloft, zonder enige stress te voelen!

Foto: Met Licht Geschreven Fotografie
Foto: Met Licht Geschreven Fotografie
Foto: Met Licht Geschreven Fotografie
Foto: Met Licht Geschreven Fotografie

Lot´s Weddings & Events

Lot´s helpt van jullie grote dag een onvergetelijk feest te maken. Het begint allemaal met jullie verhaal: wie zijn jullie en hoe zijn jullie als koppel? Anne-Lotte van Lot´s Weddings & Events vertaalt jullie verhaal en al jullie wensen naar een bruiloft die perfect die bij jullie past. Zij zal de touwtjes in handen nemen, en ervoor zorgen dat jullie geen enkele organiseer stress hoeven mee te maken. Het uitgangspunt van Lot´s is altijd een totaalbeleving; alles zal tot in de puntjes geregeld zijn en perfect passen bij jullie visie en door op maat gemaakte trouwpakketten zal het inhuren van Lot´s als weddingplanner altijd binnen jullie budget passen. Anne-Lotte zal nét dat beetje extra toevoegen aan jullie speciale dag en jullie kunnen onbezorgd en zonder stress genieten.

Foto: Vita Nova Fotografie
Foto: Vita Nova Fotografie
Foto: Tom Jansen
Foto: Tom Jansen

Plus Belle Wedding Planner

Na het organiseren van haar eigen bruiloft viel alles op z´n plek voor Madelein; weddingplannen is haar grote passie. Zij gunt iedereen het geweldige gevoel van optimaal genieten met al jullie geliefden op de grote dag – terwijl je je geen enkele zorgen hoeft te maken over de organisatie omdat álles tot in de puntjes geregeld is. Dit is precies wat Plus Belle Weddingplanner voor jullie kan betekenen: minimale stress, maar optimaal genieten! Samen stellen jullie een plan van aanpak op, compleet afgesteld op jullie wensen. Madelein stelt jullie wensen voorop, zodat de visie die jullie hebben voor jullie bruiloft werkelijkheid kan worden!  Geef de controle uit handen en geniet zonder stress van jullie speciale dag met Plus Belle Weddingplanner.

Foto: Plus Belle Wedding Planner
Foto: Plus Belle Wedding Planner
Foto: Plus Belle Wedding Planner
Foto: Plus Belle Wedding Planner

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met deze toppers!

Meer lezen?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!