De bruidsjurken van Rosa Clará 2017. De mooiste collectie van bruidsjurken!

Als we spreken over de bruids-industrie, is denken aan de textielindustrie onvermijdelijk. De twee zijn gekoppeld en er is tegenwoordig meer aandacht voor fair trade en betere werkomstandigheden in de textielindustrie. Dit is een issue waar de Catalaanse designer Rosa Clará zich sterk voor maakt. De designs van Rosa Clará zijn persoonlijk, stijlvol en dus ook verantwoord. In deze post vatten we de belangrijkste trends in trouwjurken van Rosa Clará voor 2017 samen. Het is een zeer uitgebreide collectie die je zeker moet bekijken!

Trouw aan haar tijdloze elegantie, biedt Rosa Clará een prachtige collectie voor verschillende vrouwen en persoonlijkheden. Er is veel variatie in bijvoorbeeld silhouetten en halslijnen. Voor elke vrouw iets moois!

Vloeiend silhouet

Dit fijne en elegante model zit vol met beweging en vormt zich perfect naar het figuur als bijna een tweede huid. Deze bruiloft jurken komen meestal met een halter nek en zijn super mooi gecombineerd met een opgestoken kapsel!

Wagner, Rosa Clará.
Wagner. Credits: Rosa Clará
Necora, Rosa Clará.
Necora. Credits: Rosa Clará
Wynet, Rosa Clará.
Wynet. Credits: Rosa Clará

Silouet met volume

Een jurk met een prachtig silhout, je zult op een prinses lijken! Prinses gesneden trouwjurken zijn romantisch en dromerig. Elegante halslijnen maken een perfecte combinatie met het silhouet. Dit type jurk zal je taille prachtig doen uitkomen. Super vrouwelijk!

Opera, Rosa Clará.
Opera. Credits: Rosa Clará
Onix, Rosa Clará.
Onix. Credits: Rosa Clará
Nassau, Rosa Clará.
Nassau. Credits: Rosa Clará
Neira, Rosa Clará.
Neira. Credits: Rosa Clará

Halslijnen in de rug

We zien deze trend al verschillende seizoenen terug komen. Niet alleen in dagelijkse mode van ook in de bruidsmode! De prachtige versieringen rondom de rug maken het design super elegant. De designs die we tonen hebben ook een lange sluier wat de rug nog beter laat uitkomen. Één ding weten we zeker, deze design van Rosa Clará zijn fantastisch!

Naima, Rosa Clará.
Naima. Credits: Rosa Clará
Naira, Rosa Clará.
Naira. Credits: Rosa Clará
Naisha, Rosa Clará.
Naisha. Credits: Rosa Clará
Navas, Rosa Clará.
Navas. Credits: Rosa Clará

Details

Welk model je ook kiest, details zijn belangrijk en kunnen de jurk nog mooier maken. Trouwjurken met steentjes, kristallen of glitterdetails zijn erg populair. Ook zien we vaak details bij de taille, bijvoorbeeld een riem of strik. Deze details zullen jou jurk een vintage look geven, super hip! 

Walram, Rosa Clará.
Walram. Credits: Rosa Clará
Windi, Rosa Clará.
Windy. Credits: Rosa Clará
Naira, Rosa Clará.
Naira. Credits: Rosa Clará

Stoffen

Wat de stoffen betreft in de collectie van Rosa Clará voor 2017, de keuze is enorm! De meest populaire stoffen zijn kant, chiffon en satijn. Deze fijne stoffen zullen je figuur prachtig laten uikomen. Ook stralen ze luxe en elegantie uit. Hieronder kun je zien hoe de verschillende stoffen eruit zien bij bruidsjurken. Let ook even op de eerste foto, de nieuwe trend van bruidsjurken met zakken!

Opalo, Rosa Clará.
Opalo. Credits: Rosa Clará
Naia, Rosa Clará.
Naia. Credits: Rosa Clará
Naima, Rosa Clará.
Naima. Credits: Rosa Clará
Olivo, Rosa Clará.
Olivo. Credits: Rosa Clará

Bevallen de ontwerpen van Rosa Clará jou wel? Bekijk dan ook de volgende artikelen als je nog meer van haar wilt zien!

De Rosa Clará 2017 collectie: perfecte symmetrie en bijzondere ontwerpen

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Stefan Sanders Fotografie
De 8 beste trouwfotografen uit Maastricht!
Ga jij trouwen in Limburg? Wij hebben een selectie van de beste nieuwe trouwfotografen uit Maastricht (en omstreken) voor je op een rijtje gezet.
Foto: Shutterstock
Trouwtradities anno 2017… zijn ze hip of juist oubollig?
Something old, something new, something borrowed, something blue... Trouwtradities kennen we allemaal, maar zijn ze nog wel van deze tijd?
Foto: Shutterstock
De mooiste trouwlocaties van Rotterdam!
Heb jij al een trouwdatum geprikt, maar ben je nog op zoek naar die fantastische trouwlocatie in Rotterdam? Dit zijn de mooiste!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie