De collectie bruidsjurken van Pronovias 2018: ontdekt de meest gewilde hier!

Hier hebben we lang genoeg op gewacht: de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018. Wat zijn ze mooi!

  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Brocado
  • Bruid
  • 2018
  • Pronovias

Als jij gaat trouwen in 2018 en nog opzoek bent naar een stijl voor jouw grote dag, dan ben je bij het goede artikel beland! Pronovias presenteert haar nieuwe collectie bruidsjurken voor 2018. Deze ontwerpen mag je absoluut niet missen als je wilt gaan voor een klassieke, doch sensuele look gecombineerd met de nieuwste trends voor het nieuwe jaar!

opslaanBruidsjurkencollectie Pronovias 2018.
Bruidsjurkencollectie Pronovias 2018.

De collecties van Pronovias & Atelier Pronovias voor 2018 zijn ontworpen door de creatieve directeur van het merk, Hervé Moreau. Eén van de sterkste punten van Pronovias (en één van de redenen waarom ze tot een van de meest gewilde bedrijven ter wereld behoren) is dat zij altijd alle trends van het seizoen voor de bruidsindustrie bij elkaar brengen op een harmonieuze en perfecte manier.

Als we een oppertrend voor 2018 moeten kiezen, dan is het wel duidelijk: het is de crêpe. In zowel de Pronovias als Atelier Pronovias collecties voor 2018 vinden we de gedrapeerde crêpe en de zeer verfijnde crêpe met innovatieve reliëfs.

We zien dat ook in het ontwerp hieronder, de Dralan. Het is een meermin uitgesneden trouwjurk met taille. Gemaakt in mooie crêpe en tule met een V-hals. De Japanse mouwen zijn hartstikke stijlvol en de geborduurde details maken de jurk nog meer speciaal. 

opslaanDralan. Credits: Pronovias
Dralan. Credits: Pronovias
opslaanRafia. Credits: Pronovias
Rafia. Credits: Pronovias
opslaanDrana. Credits: Pronovias
Drana. Credits: Pronovias
opslaanRamir. Credits: Atelier Pronovias
Ramir. Credits: Atelier Pronovias

Er zitten ook allerlei verschillende typen mouwen tussen de jurken. Wat voor soort mouw jij kiest hangt onder andere af van de manier waarop je jouw trouwdag viert. De meeste vrouwen hebben een voorkeur die uit gaat naar trouwjurken met lange mouwen, vandaar dat we deze ook veel vinden tussen de ontwerpen van Pronovias. We zien ook veel asymmetrische halslijnen tussen de ontwerpen.

opslaanRaigal. Credits: Atelier Pronovias
Raigal. Credits: Atelier Pronovias
opslaanRabel. Credits: Atelier Pronovias
Rabel. Credits: Atelier Pronovias

Als je voorkeur uitgaat naar andere materialen voor jouw trouwjurk, dan kan je ook kiezen tussen onder andere chiffon, organische materialen en zijde mikado.

opslaanDrasila. Credits: Pronovias
Drasila. Credits: Pronovias
opslaanRapsody. Credits: Atelier Pronovias
Rapsody. Credits: Atelier Pronovias

Andere trends waar wij veel van houden zijn de boorduurwerken die we op het lichaam van de trouwjurken vinden. Vooral de diamanten steentjes zijn spectaculair. Ze zijn perfect voor de bruid die alle aandacht wilt op haar trouwdag!

Er zijn drie details in deze collectie die hem tot een van de meest vrouwelijke en sensuele maken die we van het bedrijf hebben gezien: de snijpas (een sirene snede met zij- en frontale halsjes), openingen in het been (en aan de achterkant) en de nieuwe binnenkorset constructies (deze zijn ideaal om de jurk een bepaalde vorm te geven).

opslaanDramis. Credits: Pronovias
Dramis. Credits: Pronovias
opslaanDrimea. Credits: Pronovias
Drimea. Credits: Pronovias

Deze trend is in 2017 begonnen: trouwjurken die twee looks hebben. Deze collectie heeft ontwerpen met een tweede laag rokken, om de jurk nog meer volume te geven tijdens de ceremonie en prachtige sluierslagen, wat een van de meest gewilde trends is bij millennials.

opslaanDraline. Credits: Pronovias
Draline. Credits: Pronovias
opslaanRandala. Credits: Atelier Pronovias
Randala. Credits: Atelier Pronovias
opslaanDresal. Credits: Pronovias
Dresal. Credits: Pronovias
opslaanRamsese. Credits: Atelier Pronovias
Ramsese. Credits: Atelier Pronovias
opslaanDrail. Credits: Pronovias
Drail. Credits: Pronovias

Wat wij echt te gek vinden aan deze collectie is de stukken huid die we zien! Ze zijn bloot of zitten verstopt onder het kant en dit is sensueel en prachtig. Daarnaast is de snee bij het been, waardoor de jurk opent aan de voorkant of de zijde een heel mooi detail wat ook zorgt voor een sensueel beeld.

opslaanCredits: Atelier Pronovias 2018
Credits: Atelier Pronovias 2018
opslaanCredits: Atelier Pronovias 2018
Credits: Atelier Pronovias 2018

De kleine details doen het hem in de nieuwe collecties van Pronovias. De strass kettingen die we vinden op de rug en het kostbare borduurwerk met metalen draden, stenen en stempels en daarnaast de toepassing van de kristallen tule, creëren bijzondere effecten in alle ontwerpen van het merk. De bloemenmotieven in het kant die versierd zijn in optisch wit met metallische details geven de jurken prachtige uitstralingen. 

opslaanCredits: Atelier Pronovias 2018
Credits: Atelier Pronovias 2018
opslaanCredits: Atelier Pronovias 2018
Credits: Atelier Pronovias 2018

Vind jij deze jurken nou ook zo top? Dan moet je er meteen achteraan gaan. Het is de nieuwe collectie van Pronovias voor 2018, en wij zijn verliefd! Voor meer trends van het nieuwe jaar neem je een kijkje bij de door Zankyou gekozen mooiste ontwerpen van de Madrid Fashion Week 2018.

Voor meer inspiratie volg je ons op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Pronovias Bruidsmode Boetiek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!