De gekste AliExpress dingen voor jouw bruiloft!

Wij schamen ons een beetje voor onze nieuwe verslaving. Urenlang kunnen wij op AliExpress rondkijken voor de mooiste dingen voor onze bruiloft. Maar we komen niet alleen prachtige dingen tegen. Soms vinden we de gekste dingen! Lees verder voor de meest bijzondere vondsten van AliExpress!

  • Na de bruiloft

AliExpress, het online Chinese warenhuis voor particulieren, is haast niet meer uit ons leven weg te denken. Vele aanstaande bruiden maken dan ook gretig gebruik van de geweldige producten uit het verre China. Soms worden we positief verrast – bruidsjurken voor 30 euro, hoe dan? – maar ook vaak komen we de gekste dingen tegen in de zoektocht naar leuke dingen voor de decoratie van onze bruiloft. Wil je meegenieten van de vreemdste vondsten? Bekijk dan onze lijst met de gekste AliExpress koopjes voor je bruiloft!

In dit artikel worden benoemd:

Credits: Shutterstock

Kanten laarzen met plateau-hak

Hoog, hoger, hoogst, moesten deze ontwerpers hebben gedacht toen ze deze kanten trouwlaars maakte. Met een hak van maar liefst 35 centimeter weet je zeker dat je alles en iedereen goed in de gaten kunt houden tijdens jouw bruiloft. De weg naar het altaar is al spannend genoeg, vinden wij, maar met deze plateauhakken wordt het een levensgevaarlijke weg, als je het ons vraagt.

Kanten trouwlaars. Bron: AliExpress

Toiletvriendin

Heb jij al nagedacht over een toiletbezoek op jouw bruiloft? Met een bruidsjurk is dat een belevenis waar je minimaal 3 bruidsmeisjes bij nodig hebt. Gelukkig heeft AliExpress de oplossing. Deze rok trek je onder je trouwjurk aan. De onderrok heeft twee armsgaten en een koord dat je kunt aantrekken. Je vouwt de rok omhoog en kunt rustig naar het toilet. Wij vinden het stiekem wel een geweldige uitvinding, hoewel we wel een beetje medelijden hebben met dit prachige model.

Toilet-rok. Bron: AliExpress

Een miniatuur weddingtopper van jou en je lover

Een gepersonaliseerde taarttopper vinden wij helemaal leuk, maar een 3D-miniatuurversie van jezelf vinden we toch een beetje eng. We blijven met heel veel vragen achter. Zijn we zacht of hard, of misschien zelfs eetbaar? Kunnen we onze voetjes aflikken bij het aansnijden van de taart of is dat not done? En misschien wel de belangrijkste vraag: wat doen we met onszelf ná de grote dag?

Taarttopper. Bron: AliExpress

Gevaarlijk scherpe schoenen voor de bruidegom

We worden bijna bang bij het zien van zo’n lange punt. Deze herenschoenen voor de bruiloft zijn niet alleen erg flitsend, maar hebben ook nog eens een ellenlange punt waarmee hij zo een gat in de jurk boort. Wij zouden niet te dichtbij willen komen, eigenlijk. Vind jij het wel wat? Voor zo’n 90 euro zijn ze van jou – zal dat inclusief de Eiffeltoren en de Hennessy zijn?

Scherpe herenschoenen. Bron: AliExpress

Pizzasnijder ‘a slice of love’

Wij houden van keukenattributen, en we houden ook van pizza. En nog veel meer houden we van goed gesneden pizza, zodat we de lekkere slides snel in ons mond kunnen stoppen. Niets vervelenders dan pizzastukken die blijven hangen als je ze oppakt, toch? Maar een pizzasnijder met de gedrukte tekst a slice of love als cadeau voor onze gasten vinden wij nét iets te eh, cheesy.

Pizzasnijder. Bron: AliExpress

Game over t-shirt

Wij begrijpen de flauwe grapjes best wel en kunnen er soms best wel  om lachen, maar een t-shirt dragen met ‘game over’ vinden we een beetje té flauw. Toch zijn de opties op AliExpress eindeloos. Een change of management, game over of een simpelweg help! t-shirt voor de bruidegom is toch erg populair, aan het aantal bestellingen te zien. Misschien zijn de aankopen flauwe grapjes van vrienden? Erg diep hoef je er niet voor in de buidel te gaan. Voor minder dan een tientje heb je al een proud to be fout t-shirt voor jouw aanstaande.

T-shirt. Bron: Aliexpress

Een over de top jurk voor je hond

Wij hebben al veel bruiloften gezien waar het huisdier een belangrijke rol speelde. Soms is de hond – of zelfs kat! – ringdrager, maar vaak is een hond gewoon gezellig aanwezig. Geweldig, als je het ons vraagt, want een huisdier maakt onderdeel uit van het gezin en brengt sfeer in de tent! En wij vinden het ook niet meer dan logisch dat de hond even goed getrimd en gewassen wordt voor de grote dag, maar een trouwjurk of -pak voor je huisdier is een beetje dierenmishandeling, als je het ons vraagt.

Dierenjurk. Bron: AliExpress

Champagneflesversierders

Er is geen twijfel over mogelijk: plaats deze champagneflesversierders op jullie champagnefles(sen) en niemand zal een slok durven nemen. Duidelijker kan namelijk niet: deze fles is van het echtpaar. Toch vinden we het er een beetje vreemd uitzien, en we zijn ook zeker dat we andere manieren zijn om duidelijk te maken dat de champagnefles die op jullie tafel staat, enkel van jullie is…

Champagneflesversierders. Bron: AliExpress

Mooi-slank-gezicht-bitje

Wij houden van een beauty en vinden ook dat iedereen zich op z’n mooist moet voelen op haar grote dag. Vaak betekent dit mooie make-up en een mooi kapsel, maar in China betekent dit gekke objecten in je mond stoppen. Want met dit gekke bitje belooft de maker je een prachtig slank gezicht. Wij hebben opnieuw medelijden met het model en krijgen al pijn in ons mond bij het zien van dit martelwerktuig en denken dat een donut het werk net zo goed kan doen. Veel lekkerder ook!

Bitje. Bron: AliExpress

Wij zijn nu benieuwd naar jullie gekste vondsten op AliExpress. Laat het ons weten in de comments! Wil je meer dan dit soort artikelen? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!