De inschrijvingen voor de London Bridal Fashion week 2015 is nu geopend!

De online inschrijvingen voor de London Bridal Fashion week 2015 is nu geopend. Voor de eerste keer in London, zal de nationale, buitenlandse koper en de pers wereldwijd de mogelijkheid hebben om een kijkje te nemen van de nieuwste bruidscollecties van enkele beste ontwerpers en topmerken. Samen op een indrukwekkende locatie.

Gehouden op 17-19 mei 2015 in London in het oude Billingsgate, de London Bridal Fashion week zal een indruk geven van de 2016 collecties van bruidskleding, accessoires en gelegenheids kledij. Onderverdeeld in deze drie groepen, is deze spannende tentoonstelling special ontworpen voor de belevenis van de bezoekers.

Credits: Ravid Yaki (10152377), Charlie Brear (1940), Benjamin Roberts (2563) all via LBfw 2015

Charlie Brear, YolanCris, Madeline Isaac-James, Ravid Yaki, Rembo Styling, Lambert Creations and Annasul Y behoren tot de fijnste designer labels gehost in de exclusieve Designer Showrooms. The Bridal Hall zal top bruidsmerken presenteren zoals Watters, Ellis Bridal, Demetrios, Kelsey Rose, Madeline Gardner New York (MGNY), Amanda Wyatt and Benjamin Roberts. En de accessories gallerij presenteerd een reeks van sluiers, hoofddeksels, sieraden, tiara´s en lingerie collecties van top merken zoals Freya Rose, Little Bevan, Nymphi Design, Yarwood-White, Linzi Jay and Arianna Tiaras.

Credits: Nymphi Design, Annasul Y (AY2897b), Demetrios (DP292) all via LBfw 2015

De Fashion shows, Champagne bar, Riviera restaurant en de Media lounge zijn extra features dat word aangeboden voor de bezoekers.

Bij Zankyou zijn wij erg enthousiast over de samenwerking met London Bridal Fashion Week en als hun media partner van hun allereerste beurs. Je kunt ons fab team vinden in de Media lounge.

Credits: Watters & YolanCris via LBfw 2015

Kopers en de pers kunnen zich nu online aanmelden voor een uitnodiging om het evenement bij te wonen.

Voor meer informatie, kunt u terecht op www.londonbridalfashionweek.com

We zien jullie daar, tot dan!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Barrington. Credits: Sottero and Midgley
Sottero en Midgley: de beste designs uit de 2018 collectie. Kies jouw favoriet!
Looks geïnspireerd door elegante en zeer glamoureuze vrouwen - de nieuwe Sottero en Midgley 2018 collectie.
Shutterstock. Credits: Remark_Anna
De perfecte bruidsjurk bij jouw figuur
Soms kom je een jurk tegen die er prachtig uit ziet op het hangertje, maar helemaal niet oogt op jouw lichaam. Zankyou geeft daarom een aantal tips hoe jij de perfecte jurk vindt in verhouding met jouw lichaam!
Foto: Bruidshoeve Charlotte
Hier koop jij je trouwjurk in Friesland!
Heb jij jouw droomjurk al gevonden? Voor dit artikel hebben we de beste bruidsboetieks uit Friesland voor je geselecteerd.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie