De inschrijvingen voor de London Bridal Fashion week 2015 is nu geopend!

De online inschrijvingen voor de London Bridal Fashion week 2015 is nu geopend. Voor de eerste keer in London, zal de nationale, buitenlandse koper en de pers wereldwijd de mogelijkheid hebben om een kijkje te nemen van de nieuwste bruidscollecties van enkele beste ontwerpers en topmerken. Samen op een indrukwekkende locatie.

Gehouden op 17-19 mei 2015 in London in het oude Billingsgate, de London Bridal Fashion week zal een indruk geven van de 2016 collecties van bruidskleding, accessoires en gelegenheids kledij. Onderverdeeld in deze drie groepen, is deze spannende tentoonstelling special ontworpen voor de belevenis van de bezoekers.

Credits: Ravid Yaki (10152377), Charlie Brear (1940), Benjamin Roberts (2563) all via LBfw 2015

Charlie Brear, YolanCris, Madeline Isaac-James, Ravid Yaki, Rembo Styling, Lambert Creations and Annasul Y behoren tot de fijnste designer labels gehost in de exclusieve Designer Showrooms. The Bridal Hall zal top bruidsmerken presenteren zoals Watters, Ellis Bridal, Demetrios, Kelsey Rose, Madeline Gardner New York (MGNY), Amanda Wyatt and Benjamin Roberts. En de accessories gallerij presenteerd een reeks van sluiers, hoofddeksels, sieraden, tiara´s en lingerie collecties van top merken zoals Freya Rose, Little Bevan, Nymphi Design, Yarwood-White, Linzi Jay and Arianna Tiaras.

Credits: Nymphi Design, Annasul Y (AY2897b), Demetrios (DP292) all via LBfw 2015

De Fashion shows, Champagne bar, Riviera restaurant en de Media lounge zijn extra features dat word aangeboden voor de bezoekers.

Bij Zankyou zijn wij erg enthousiast over de samenwerking met London Bridal Fashion Week en als hun media partner van hun allereerste beurs. Je kunt ons fab team vinden in de Media lounge.

Credits: Watters & YolanCris via LBfw 2015

Kopers en de pers kunnen zich nu online aanmelden voor een uitnodiging om het evenement bij te wonen.

Voor meer informatie, kunt u terecht op www.londonbridalfashionweek.com

We zien jullie daar, tot dan!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
De beste en mooiste buiten trouwlocaties van 2016 uit Nederland!
Het is eindelijk maart! Dat betekent dat het vooruitzicht van mooi weer steeds dichterbij komt. De hoogste tijd dus om te kijken naar Zankyou's selectie van de beste buitenlocaties in Nederland van 2016!
Credits: BruidBeeld
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Zuid-Holland 2016!
Zoet & verleidelijk! met taarten zo mooi, dat je ze bijna niet durft op te eten! Laat je verbluffen door deze toppers!
Foto: Merel Soydas Photography
De beste bruidsvisagisten uit Amsterdam van 2016!
Bekijk deze toppers en misschien zit jouw droomvisagiste er wel tussen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie