De leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Het is zo ver, je gaat bijna trouwen. Maar daaraan vooraf mag je nog één keer helemaal los gaan op je vrijgezellenfeest. Wij hebben de leukste activiteiten voor een te gek vrijgezellenfeest voor je op een rijtje gezet.

Foto: Merel Soydas Photography
Foto: Merel Soydas Photography

Er zijn ontzettend veel mogelijke activiteiten voor een vrijgezellenfeest, zo kun je helemaal los gaan maar kun je er ook voor kiezen om het wat rustiger te houden. Sommigen kiezen ervoor om het vrijgezellenfeest op één dag te houden, anderen maken er een heel weekend van. Ook zijn de kosten en de grootte van de groep een ding waarover na moet worden gedacht. Met een grote groep wordt het ook gelijk duurder, maar kunnen de kosten wel weer door meer mensen worden gedeeld. Sommigen hebben best wat geld over voor een vrijgezellenfeest, anderen vinden het onzin om veel geld uit te geven aan zo’n dag/weekend.

Er is dus een hoop waarover na moet worden gedacht bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Maar geen zorgen, met onderstaande tips wordt het een makkie.

Shutterstock. Foto: Pressmaster
Shutterstock. Foto: Pressmaster

Actief

Willen jullie iets actiefs gaan doen en zijn jullie met een grote groep? Dan kunnen jullie bijvoorbeeld naar een klimpark gaan. Hier bieden ze vaak meerdere activiteiten aan zoals klimmen en waterskiën, maar ook spellen als Wie is de Mol of Expeditie Robinsson.

Wat ook een erg leuke activiteit is voor een vrijgezellenfeest is een escaperoom. Je laat je in zo’n escaperoom opsluiten, de deur gaat op slot en jullie moeten er samen voor zorgen dat jullie zo snel mogelijk ontsnappen door allerlei raadsels op te lossen. Woon je in de buurt van Tilburg? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Bij Maud Uitjes Tilburg: zij organiseren uitjes naar de grootste escaperoom (013 escaperoom) van Nederland. Ook kun je Bij Maud Uitjes Tilburg terecht voor de leukste kookworkshops!

Ook een erg leuke actieve activiteit is om met zijn allen naar een festival te gaan. Hierbij moet je wel net het geluk hebben dat er op de dag van je vrijgezellenfeest een leuk festival wordt georganiseerd.

Shutterstock. Foto: Sergii Sobolevskyi
Shutterstock. Foto: Sergii Sobolevskyi

Food & Drinks

Willen jullie liever iets meer relaxed doen of na iets actiefs ontspannen? Dan zijn activiteiten als een high-tea, high-wine, een proeverij of een cocktailworkshop meer iets voor jullie.

Voor deze laatste twee activiteiten kun je bijvoorbeeld terecht bij BarEntertainment. Zij bieden cocktailworkshops en baristaworkshops maar ook bier, whisky én gin tonic proeverijen aan! Zeker weten dat er iets voor jou en je vrienden tussen zit! Tevreden met de workshops of proeverij van BarEntertainment? Vraag hen dan ook meteen voor de catering van jullie bruiloft! 

Shutterstock. Foto: bedya
Shutterstock. Foto: bedya

Relax modus: aan!

Met alle stress rondom het organiseren van de bruiloft, is het heerlijk om met je vrijgezellenfeest een hele dag lekker te gaan relaxen. Jullie kunnen bijvoorbeeld naar een spa gaan, lekker van sauna naar sauna, jacuzzi in, jacuzzi uit.
Maar Wellnessfeestje biedt ook een fantastisch arrangement om heerlijk te ontspannen. Zij organiseren wellnessfeestjes voor groepen vrouwen, waarbij je heerlijke massages krijgt van ervaren masseuses. Dat klinkt zeker goed!

Shutterstock. Foto: Syda Productionss
Shutterstock. Foto: Syda Productionss

Do It Yourself

Wil je het liever wat goedkoper houden? Dan is het ook heel leuk om zelf activiteiten te bedenken en te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een speurtocht uitzetten in de plaats waar de bruid is opgegroeid. Of je kunt zelf een wellness middag organiseren, met lekkere maskers en manicures. Dit kan gecombineerd worden met een lekker high-tea waarbij iedereen iets lekker meeneemt. En zo zijn er nog veel meer goedkope maar zeker niet minder leuke opties voor een spetterend vrijgezellenfeest.

Shutterstock. Foto: Shunevych Serhii
Shutterstock. Foto: Shunevych Serhii

Zoals je hierboven leest zijn er ontzettend veel opties, voor ieder wat wils dus! Dat word genieten!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina.

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Shutterstock
Hoe kies je een bruidsboeket?
Je moet natuurlijk wel een mooi bruidsboeket de lucht in gooien aan het einde van je grote dag. Lees hier de tips voor het vinden van het perfecte bruidsboeket!
Credits: Dario Endara Photography
Trouwen in de tuin? Tips & trucs om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken.
Nu de zon schijnt wil je niet anders: een bruiloft in je eigen tuin. Waar moet je op letten om je tuin bruiloft tot een daverend succes te maken? Zankyou zet tips voor jullie op een rijtje om er een onvergetelijke dag van te maken.
Foto: Shutterstock
In je bruidsjurk met een gezond kleurtje? Zo doe je dat!
Heb je nog niet echt een kleurtje gekregen van de afgelopen zonnige dagen? Heb geen zorgen. Wij geven je een aantal tips over hoe jij met een gezond kleurtje het altaar af kunt lopen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie