De leukste trouwbeurzen in 2017!

Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken! Heb je er al eens aan gedacht om een trouwbeurs te bezoeken?

  • Events
  • Editorial
  • Nederland

Bij het plannen van een bruiloft komt ontzettend veel kijken! Een heel belangrijk onderdeel van de planning van deze mooie dag is de zoektocht naar leveranciers die jullie speciale dag compleet kunnen maken, dit begint vaak met een online zoektocht. Deze zoektocht kan erg overweldigend zijn, en vaak zie je door de bomen het bos niet meer… er is zoveel informatie!

opslaanFotografieplus 013
Foto: Fotografie Plus

Trouwleveranciers vinden op een trouwbeurs

Adverteren

Heb je er al eens aan gedacht om een trouwbeurs te bezoeken? Trouwbeurzen zijn namelijk niet alleen hartstikke leuk om lekker sfeer te proeven en inspiratie voor jullie grote dag op te doen. Op de beurs vind je namelijk ook een heleboel verschillende leveranciers bij elkaar. Ontzettend handig! Het bezoeken van een trouwbeurs geeft jullie de kans om in contact te komen met veel uiteenlopende leveranciers uit de trouwbranche en hen vragen te stellen over de mogelijkheden van de producten of diensten die zij leveren. Verkrijg alle nodige informatie van verschillende leveranciers en krijg een indruk van wat zij voor jullie kunnen betekenen.

Trouwbeurzen zijn er in allerlei varianten. Je kunt een traditionele trouwbeurs bezoeken met kraampjes en stands van verschillende leveranciers (vaak uit de omgeving) waar jullie volop inspiratie kunnen opdoen, en vaak wordt er ook een bruidsshow georganiseerd. Tegenwoordig zijn er ook echte ¨trouwbelevingen¨ op de bruidsbeurzen, waarin een trouwambtenaar een bruidspaar trouwt en uitleg geeft over de ceremonie. Dit is jouw kans om alle vragen die je hebt over jullie ceremonie te stellen aan een echte trouwambtenaar. Na deze beleving wordt er getoost en de bruidstaart wordt geproefd. Hoe leuk is dat!

opslaanSimoneBruidsfotografie05
Foto: Simone Bruidsfotografie

Verschillende trouwbeurzen in Nederland

Trouwbeurzen zijn door heel Nederland te vinden van groot tot klein. Hieronder geven we jou een aantal voorbeelden van beurzen die jij kunt gaan bezoeken en wat zij je te bieden hebben. Op de websites kun je alle uitgebreide informatie vinden over data, locaties, aanwezige leveranciers en de toegangsprijzen. Ga genieten!

1. Love & Marriage Beurs

11&12 maart, Jaarbeurs Utrecht

De Love & Marriage beurzen zijn de grootste trouwbeurzen die je in Nederland kunt vinden. Op 11 en 12 maart is de Love & Marriage beurs te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het heeft een BOMVOL programma: perfect om een volledige dag het bruiloftsgevoel te kunnen beleven en volop inspiratie te kunnen opdoen voor jullie speciale dag. Bijna 125 leveranciers uit verschillende branches zullen aanwezig zijn om jou kennis te laten maken met hun producten en services. Ook wordt er de Nationale Weddingshow georganiseerd op de XXL-catwalk waarin alle bekende bruidsmode merken aanwezig zullen zijn – wie weet spot jij wel jouw droomjurk! In het foodtruck café kun jij even bijkomen van alle informatie met koffie, cookies, smoothies en sandwiches. En wanneer je thuis de naam van die éne leverancier vergeten bent? Dan zoek je het eenvoudig op in het gratis magazine dat je cadeau krijgt – 245 pagina´s boordevol inspiratie voor jullie bruiloft.

Meer informatie over de love & marriage beurzen zijn te vinden op de website.

opslaanloveandmarriage-20162017-sfeerimpressie-3
Foto´s: Love&Marriage

2. Fletcher Bruidsbeurzen

26 maart – Landgoed Avegoor.

Fletcher Hotels organiseert regelmatig gezellige bruidsbeurzen door het hele land op hun verschillende trouwlocaties. Op de Fletcher Bruidsbeurzen staan sfeer, persoonlijk contact en beleving centraal. Hebben jullie een Fletcher trouwlocatie op het oog? Dan is het bezoeken van deze bruidsbeurs zeker een aanrader, want tijdens jullie bezoek aan één van de Fletcher bruidsbeurzen is het mogelijk om de gehele locatie te bezichtigen tijdens een rondleiding. Verder kunnen jullie gaan genieten van een spetterende bruidsmodeshow met verschillende optredens, terwijl jullie lekkere hapjes kunnen proeven. Laat je informeren en inspireren door een groot aantal enthousiaste leveranciers die aanwezig zijn, en geniet daarna van een rondrit in een trouwauto en neem samen te gekke foto´s in de photobooth als aandenken aan deze geweldige dag.

Meer evenementen van Fletcher bruiloften zijn te vinden op de website.

opslaanBeFunky Collage
Foto: RiCon Fotografie

3. Trouwbeleving

12 maart – Auberge de Kievit, Wassenaar

Bij de bruidsbeurzen van Trouwbeleving kunnen jullie volop inspiratie opdoen voor jullie bruiloft. Trouwbeleving organiseert de beurzen altijd op een prachtige trouwlocatie die in stijl is aangekleed zodat jullie een goed beeld krijgen van hoe jullie grote dag eruit kan gaan zien. Daarnaast is er altijd een leuk aanbod aan lokale leveranciers aanwezig, die jullie alle informatie kunnen geven die jullie nodig zijn voor het plannen van de bruiloft. Of jullie nou nog op zoek zijn naar een lokale fotograaf, of een bruidswinkel in de regio; niks makkelijker dan alles wat je nodig bent te vinden op één locatie! Daarnaast is er, zoals de naam al een beetje suggereert, op elk Trouwbeleving event een real-life ceremonie, die jullie een goede indruk kan geven van hoe jullie ceremonie er uit kan gaan zien. Nadat jullie heerlijk hebben genoten op dit event, kunnen jullie thuis nog even lekker nagenieten van jullie goed gevulde goodiebag!

Voor meer Trouwbeleving evenementen, kijk op de website.

opslaanBeFunky Collage2
Foto: RiCon Fotografie & Studio Bolletje

Dit zijn natuurlijk niet de enige leuke trouwbeurzen die in Nederland te vinden zijn. Er worden een boel beurzen en superleuke alternatieven van beurzen georganiseerd om jullie te voorzien van een heleboel trouwinspiratie en informatie. Veel plezier met het bezoeken van de trouwbeurzen, het is een echte aanrader om inspiratie op te kunnen doen!

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!