Adverteren

De mooiste bloemdecoratie trends van 2019 voor jouw bruiloft!

Bloemen maken blij, en zijn dus perfecte decoratie voor de meest gelukkige dag van je leven! Met deze tips is jouw bloemdecoratie helemaal volgens de laatste trends van 2019

De mooiste bloemdecoratie trends van 2019 voor jouw bruiloft!
 • Bloemen
 • Sponsored

Zonder bloemen geen bruiloft! Natuurlijk hebben de meeste bruiden een bruidsboeket, maar bloemen zijn nog op zoveel andere manieren te verwerken op je grote dag. Waar je ze ook voor gebruikt, ze zijn in ieder geval sfeerverhogend! Anders Bloemstyling wijst je op alle trends voor 2019!

Anders Bloemstyling is de specialist als het gaat om fantasievolle bloemcreaties. Deze topleverancier weet als geen ander hoe je een trouwdag nog persoonlijker, onvergetelijker en liefdevoller kunt maken met bloemen. Bij elk bruidspaar maken zij weer een arrangement dat helemaal op maat gemaakt is: want elk stel is Anders. Ook leuk: de bloemen worden op de grote dag altijd persoonlijk afgeleverd!

opslaanFoto: Patrick de Graaf. Anders BloemstylingAnders Bloemstyling
Foto: Patrick de Graaf. Anders Bloemstyling

Wil jij dit jaar je bruiloft helemaal volgens de laatste bloemdecoratietrends inrichten? Anders Bloemstyling legt uit waar je op moet letten, zodat je weer helemaal up-to-date bent:

 • Gebruik dezelfde bloemen voor je bruidsboeket en decoratie
  Eenheid is belangrijk en door dezelfde bloemen te gebruiken in je bruidsboeket en je decoratie zorg je hiervoor. Je kunt kiezen om één specifieke bloem iedere keer te laten terugkomen, maar soms is het mogelijk om meerdere bloemen op diverse manieren te verwerken.
 • Backdrop voor de ceremonie
  Volgens Anders Bloemstyling helemaal hot! Backdrops zijn er in vele maten en vormen. Welke geografisch vorm je voorkeur heeft, maakt niet uit. Door voor een backdrop met bloemen te gaan, maak je jouw ceremonie nog nét een tikkeltje romantischer. Hadden we al gezegd dat het ook nog eens super goed staat op de foto’s?
opslaanFoto: Anders Bloemstyling
Foto: Anders Bloemstyling
 • Combineer droogbloemen met verse bloemen
  Volgens Anders Bloemstyling is de combinatie van verse bloemen en droogbloemen het helemaal. Ook dit kun je weer verwerken in zowel je boeket als de decoratie. Het zorgt voor een sfeervol geheel en als je voor een bruiloft in bohemian-thema gaat, is dit het helemaal.
 • Weet hoe je je budget besteedt
  Je hebt een bepaald bedrag opzij gezet voor je bloemdecoratie en de kans is groot dat dat je dwingt om keuzes te maken. Volgens Anders Bloemstyling moet je goed nagaan wat jij belangrijk vindt. Tegenwoordig worden corsages bijvoorbeeld minder belangrijk gevonden. Vind jij dat ook? Denk er dan eens over na om het geld dat je aan corsages zou besteden, in je decoratie voor de feestlocatie te steken.
 • Denk aan sfeerhoekjes
  Een dode hoek op je feestlocatie, dat wil je niet. Anders Bloemstyling heeft ook ervaring met het opmaken van klusters, presentatie- of sfeerhoekjes. Bloemdecoratie op deze plekken zorgt voor de finishing touch. Ook hier kun je weer dezelfde bloemen als in je bruidsboeket laten terugkomen: dan is de cirkel helemaal rond.
opslaanFoto: Patrick de Graaf. Anders Bloemstyling
Foto: Patrick de Graaf. Anders Bloemstyling

Als jij de tips van Anders Bloemstyling volgt, zul jij je gasten verrassen met een bruiloft met spectaculaire bloemdecoratie. Ben jij ervan overtuigd dat Anders Bloemstyling jouw leverancier moet zijn? Neem dan snel contact op!

Meer artikelen, inspiratie en plaatjes? Bekijk dan onze PinterestInstagram en Facebook pagina.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!