De mooiste bloemen voor jouw bruiloft met Bloemenservice Nederland

Bloemenservice Nederland is dé leverancier en stylist voor jouw bloemen! Lees snel verder voor inspiratie en mogelijkheden!

De mooiste bloemen voor jouw bruiloft met Bloemenservice Nederland
  • Andere services
  • Sponsored

Bloemenservice Nederland gaat veel verder dan bloemstyling voor jullie wedding. Dit fleurige bedrijf gaat voor een totaalconcept met de perfecte service! Eigenaresse Annemarie en haar team denken aan alle details, zodat jouw grote dag tot in de puntjes voorzien is van de mooiste bloemen. Creating unforgettable memories, één van hun mooie slogans, zegt precies waar het op staat.

opslaan
Foto: Wat Een Plaatje

Alles moet perfect zijn

“Deze quote spreekt natuurlijk voor zich. Of we nu prachtige rouwstukken, bloemen voor evenementen of voor bruiloften leveren, het doel is om een onvergetelijke herinnering achter te laten aan die mooie of bijzondere dag.” Bloemenservice Nederland weet als geen ander dat de trouwdag één van de meest bijzondere momenten uit je leven is, en dit moet dan ook perfect zijn. Dit streven naar perfectie is wat ze extra bijzonder maakt.

opslaan
Foto: BruidBeeld

Een duidelijk beeld van de kosten

Bloemenservice Nederland, ook wel BSN genoemd, richt zich compleet op de behoeftes van de klant. De service merk je lang voordat je ze contracteert, op bijvoorbeeld de website. Een idee hebben van het kostenplaatje, bleek voor veel aanstaande echtparen belangrijk. Ze besloten gehoor te geven aan deze oproep, en prijsindicaties toe te voegen aan hun website. “Bruidsparen kunnen op onze website al een heel goed beeld krijgen van wat wij kunnen en wat de bijbehorende prijzen zijn. Het is toch fijn dan je van te voren al een beetje een idee hebt wat het kostenplaatje wordt.” Dit is een van de voorbeelden van de extra aandacht en service waarmee BSN zich onderscheidt.

opslaan
Foto: KULT

Klaar voor de voorpret!

Als aanstaande echtparen besluiten dat ze BSN beter willen leren kennen, kunnen ze makkelijk een afspraak maken in de online agenda. “Een afspraak maken kan op werkdagen, donderdagavond maar ook op zaterdagen. Tijdens deze afspraak van ongeveer één uur bespreken wij alle wensen en dromen van het bruidspaar zodat wij een prachtige offerte op maat kunnen maken.” Als de offerte helemaal naar wens is wordt het tijd voor de voorpret. Ze gaan met veel plezier en energie aan de slag met de wensen van het bruidspaar. “Als de grote dag is aangebroken zorgen wij ervoor dat alles netje geleverd, gestyld en na de bruiloft weer opgehaald wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om bruidsbloemen bij ons op te komen halen en deze zelf de stylen. Na de bruiloft is er vaak nog een contactmoment om te horen hoe de bruidsparen alles hebben ervaren.”

opslaan
Foto: Wat Een Plaatje

De trends en de wensen combineren

Bij het voorbereiden van een samenwerking kijkt Bloemenservice Nederland naar de persoonlijke wensen van de klant, maar natuurlijk ook naar de laatste trends. BSN zit natuurlijk altijd boven op de laatste trends. “De bohemian stijl met veel groen en een simpele, wilde look is echt van nu. Hierin wordt gebruik gemaakt van diverse soorten groen en bloemen met allerlei verschillende structuren om zo een speels en nonchalant effect te creëren.”

opslaan
Foto: Lotte Marie Photography

De beste resultaten met creatieve combinaties

“Wij vinden het fantastisch als het bruidspaar een te gekke kleurrijke stijl kiest. Net weer iets anders dan de prachtige pasteltinten die we veel zien. Hoe meer wij de vrije hand krijgen, hoe creatiever wij kunnen zijn en daaruit komen toch wel de allermooiste resultaten. Ook hebben wij onlangs een trouwevent gehad met als thema ‘whimsical wedding’. Hierin hadden wij veel vrijheid en dit heeft echt hele gave foto’s opgeleverd.”

opslaan
Foto: BruidBeeld

Onvergetelijke herinneringen creëren

Het allerleukste in het werk als bloemenstylist vinden ze toch het creëren van die onvergetelijke herinnering. “Wij krijgen zoveel lieve berichtjes van bruidsparen die de dag van hun leven hebben gehad en die zo blij waren met het eindresultaat. Dat onze bloemen deel van deze speciale dag hebben mogen uitmaken is natuurlijk fantastisch!” Ben jij op zoek naar de perfecte leverancier voor één van de belangrijkste onderdelen van jouw bruiloft? Neem dan contact op met Annemarie en het team van Bloemenservice Nederland!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bloemenservice Nederland Bruidsboeketten

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!