De mooiste bruidszaken van Limburg: Zankyou kiest!

Limburg is misschien wel de mooiste provincie om te trouwen. Wellicht vind je hierom dan ook een groot aanbod bruidsmodezaken in Limburg. Welke moet je kiezen? Wij geven onze favorieten. Van kleine thuisateliers, tot grote zaken met bijzondere merken en jurken met een verhaal.

  • Designers en boetieks
  • Editorial
  • Bruid

Limburg is niet alleen dé provincie om te trouwen, met prachtige kastelen, mooie sloten en heerlijke villa’s, ook vind je hier de meest prachtige bruidswinkels. Ben jij nog op zoek naar een unieke, bijzondere en perfect passende trouwjurk? Dan kan je in het mooie Limburg ja hart ophalen. Wij van Zankyou hebben een lijst samengesteld met de mooiste bruidswinkels in Limburg. Lees snel verder!

Foto: NamaNama
Foto: NamaNama

White & Ivory Bridal Studio – Bezoek de website 

Tussen mooie boetiekjes, gezellige cafés en lekkere restaurants vind je de mooie White & Ivory Bridal Studio. Deze bruidsmodezaak in Maastricht heeft unieke, moderne en bohemian trouwjurken voor een bruid die romantisch en elegant wilt verschijnen op haar grote dag. “Onze selectieve collectie is voor de romantische vrouw die buiten de traditionele ‘bruidsbox’ denkt, de bruid die haar onafhankelijkheid en eigenheid waardeert en die graag iets tijdloos en modebewust voor haar speciale dag draagt. Een bruid die een jurk wilt dat haar persoonlijkheid volledig weergeeft,” aldus Nadya.

Foto: White&Ivory Bridal StudioMaak nu een afspraak bij White & Ivory Bridal Studio!
Foto: White&Ivory Bridal Studio
Foto: White&Ivory Bridal StudioMaak nu een afspraak bij White & Ivory Bridal Studio!
Foto: White&Ivory Bridal Studio

NamaNama – Bezoek de website

Nathalie van NamaNama biedt een heel ander concept dan de meeste bruidsmodewinkels. Deze jonge ondernemer was altijd al weg van antiekmarkten en heeft van haar passie haar vak gemaakt. Na een omweg met veel mooie reizen en een studie psychologie kwam ze terug bij haar eerste liefde: vintage en antiek. Haar reizen naar India zette haar namelijk aan het denken over misstanden in de kledingindustrie. Bij terugkomst in Nederland vroeg zij zich af, wat kon zij hier mee doen? Ze combineerde haar liefde voor antiek en vintage en één en één werd twee: Ze begon antieke en vintage bruidsjurkenwinkel NamaNama. Persoonlijk geselecteerde vintage jurken die een tweede leven krijgen. Echte jurken met een verhaal!

Foto: NamaNamaMaak nu een afspraak bij NamaNama!
Foto: NamaNama
Foto: NamaNamaMaak nu een afspraak bij NamaNama!
Foto: NamaNama

Speciality – Bezoek de website

Speciality Bruidsjurken uit Valkenburg richt zich op de perfecte pasvorm. Trouwkleding op maat, want perfectie vraagt om precisie. Maria werkte jarenlang in de avond- en bruidsmode, en merkte dat de conventionele bruidsmode vaak net niet aansluit bij de wensen van de bruid. Om deze reden is Maria meer en meer zelf gaan ontwerpen, of maakt Maria jurken naar het idee en de wensen van de klant. Ben je op zoek naar jouw droomjurk, heb je stad en land afgezocht, maar heb je niet gevonden wat je wilt? Dan ben je bij Speciality aan het juiste adres.

Foto: SpecialityMaak nu een afspraak bij Speciality!
Foto: Speciality
Foto: SpecialityMaak nu een afspraak bij Speciality!
Foto: Speciality

Vind jouw trouwjurk in Limburg bij één van onze favoriete trouwjurkenwinkels hierboven. Of je nu een groot of kleiner budget hebt, graag voor klassiek of moderne jurken gaat, in Limburg vind je zeker weten de trouwjurk van je dromen. Wij zijn benieuwd voor welke boetiek je gaat. Houd ons op de hoogte via Facebook en Instagram!

*Deze bruidsboetieks zijn door Zankyou gekozen en op willekeurige volgorde geplaatst

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Speciality Bruidsmode Boetiek
NamaNama Bruidsmode Boetiek
White&Ivory Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!