De nieuwste trends: sprookjesachtige Maggie Sottero jurken

Ontdek de lente 2017 collectie van Maggie Sottero en laat je betoveren!

 • Trouwjurk stijlen
 • Editorial
 • Sponsored
 • Maggie Sottero

De nieuwste lente bruidsjurken collectie van Maggie Sottero brengt jurken met klasse en elegantie die de wensen van elke bruid vervullen. Of je nou een bruid bent op zoek naar een perfecte mix van subtiel en sexy in de designs van Sottero, of dat de boho chic jurken beter bij jouw wensen aansluiten; in de nieuwste lente collectie van Maggie Sottero vind jij zeker weten jouw droomjurk.

opslaanBerkley. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Berkley. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanCordelia. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
Cordelia. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

Het gedetailleerde kant en de ingewikkelde kralen patronen in Sottero´s jurken zullen de harten stelen van al jouw gasten wanneer jij naar het altaar loopt. Elke Maggie Sottero jurk is zorgvuldig gestikt, draad na draad, om deze geraffineerde en tijdloze jurken te creëeren die elke bruid geweldig staan.

opslaanJaslynn. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Jaslynn. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanEvangelina. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
Evangelina. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

De iconische kanten silhouetten werden dit seizoen gepresenteerd op een nieuwe en frisse manier. We kunnen onze harten ophalen aan de romantische en prinses-achtige looks die gepresenteerd zijn – wat wil je nog meer! Sottero combineert traditionele designs van satijnen baljurken en tule rokken met de moderne tijd. The best of both worlds! Bruiden kunnen een klassieke en traditionele jurk dragen, maar er nog steeds modern en fashionable uit zien.

opslaanIda. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Ida. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanKeisha. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
Keisha. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

Maggie Sottero is een beroemd bruidslabel waar bruiden van over de hele wereld fan van zijn. Elk seizoen presenteert Sottero een collectie van bruidsjurken die ons betoveren, seizoen na seizoen. Het merk creeërt keer op keer nieuwe jurken die iedereen inspireren. Zonder twijfel kunnen we zeggen dat elke bride-to-be droomt van een Maggie Sottero bruidsjurk. Sottero is bekend voor zijn handgemaakte korsetsluiting, waaruit de innovativiteit van het merk blijkt.

opslaanMeredith. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Meredith. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanAvery. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
Avery. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

Alleen de beste materialen worden gebruikt voor elke jurk, de pasvorm zit elke bruid als gegoten en het kraalwerk is met de hand aangebracht: het merk is toegewijd aan het produceren van alleen het beste van het beste. Op Maggie Sottero´s lijst met beroemde clienten staat bijvoorbeeld Desiree Hartstock, ster van the Bachelorette, die een op maat gemaakte jurk droeg naar haar bruiloft.

opslaanLena. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Lena. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanMcKenzie. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
McKenzie. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

De lente collectie bestaat uit verschillende gepolijste en vrouwelijke designs om uit te kiezen. De luxueuze jurken zijn gemaakt in verschillende stijlen: van klassiek en traditioneel tot de nieuwste mode, zoals de off-shoulder mouwen die perfect zijn voor een lente bruiloft.

opslaanSaffron. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
Saffron. Maggie Sottero: Cordelia Collection.
opslaanSamantha. Maggie Sottero: Cordelia Collection.Zie de collectie hier
Samantha. Maggie Sottero: Cordelia Collection.

Naast de klassiek trouwjurken die zijn onthult voor de nieuwe lente collectie, zul je op elke jurk gedetailleerde accenten vinden die een special touch aan elk ontwerp geven. Van fraaie riemen, prachtige kralen die sierlijk vallen op de open rug, en prachtige tule strikken. Elke jurk heeft een uniek element wat de Maggie Sottero jurken uniek maken. Iedere bruid die Maggie Sottero draagt, is een bruid die de show wil stelen op haar speciale dag. En zo hoort het!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!