De Real Wedding van Bart en Miranda in Dordrecht

Laat je inspireren door deze leuke Real Wedding van het mooie bruidspaar Bart en Miranda!

  • Real Weddings
  • Bruidspaar
  • Zuid-Holland

Wij hebben weer een super leuke Real Wedding voor jullie! Ditmaal over het lieve bruidspaar Bart en Miranda. In 2007 hebben zij elkaar ontmoet in de plaatselijke kroeg in Hardinxveld. In 2014 vroeg Bart haar tijdens een citytrip in Rome ten huwelijk. Op het moment dat ze bij een uitkijkpunt Rome in de avond aan het bewonderen waren , ging hij ineens op zijn knieën. Vervolgens hebben ze romantisch gedineerd met de prachtige historische stad op de achtergrond.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

De grote dag – 4 september 2015

De nacht voor de bruiloft sliep het bruidspaar apart. Ondanks dat ze al vier jaar samen woonden, vonden ze het wel iets moois hebben dat ze zich apart van elkaar voor konden bereiden op de grote dag en Bart, Miranda de volgende dag op kwam halen.

Halverwege de ochtend van de bruiloft kwam de schoonmoeder van Miranda langs om haar bruidsmake-up te verzorgen. Ze hadden van tevoren al enkele keren geoefend en bekeken wat ze het mooiste vonden. “Het was prettig dat zij mijn make-up wilde doen, aangezien ze precies weet wat ik mooi vind en bij mij past. Het was daardoor erg ontspannen. Aansluitend kwam mijn kapster om krullen in mijn haar te maken en mijn birdcage in te doen.”

Begin van de middag maakte Bart zich, in het bijzijn van zijn moeder, oma en fotograaf Indra van iSi Weddings, klaar voor de grote dag bij zijn ouders thuis. Daarna reed Indra naar Miranda om foto’s te maken tijdens het aankleden, waarbij haar moeder hielp.

De mooie bruid droeg een prachtig ontwerp van Justin Alexander en de bruidegom droeg een blauw maatpak van Verschoor Sliedrecht.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

Voordat Bart, Miranda op kwam halen, verzamelden hun twee oma’s, ouders, broers en schoonzussen zich bij Bart en Miranda thuis. “Het moment dat mijn vader en schoonvader mij voor het eerst in trouwjurk zagen was erg ontroerend. En dan is het nog even wachten tot ik Bart voor ‘het eerst’ zou zien. Hij reed de auto voor en eindelijk konden we elkaar bewonderen. We wisten allebei niet wat de ander aan zou hebben, dus dat maakte het extra speciaal.” De dag ging nu echt beginnen.

De familie ging met de auto naar Villa Augustus in Dordrecht waar ook de vrienden (en diverse familieleden en collega’s die de ceremonie bij wilden wonen) op het bruidspaar stonden te wachten. Villa Augustus is een schitterende locatie waar je je een beetje in het buitenland en op vakantie begeeft. Deze locatie bood zoveel mogelijkheden voor het bruidspaar dat zij de hele dag daar hebben gevierd.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

De Ceremonie

Miranda’s vader gaf haar weg. Dit was een vader-dochter moment om nooit te vergeten. De trouwambtenaar van de gemeente Dordrecht was een zeer humoristische man. Hij zorgde voor een geweldige ceremonie, waar velen het nu nog steeds over hebben. Het bruidspaar heeft erg genoten. De ringendrager was schoonmoeder Eline. De mooie trouwringen heeft het bruidspaar gevonden bij Nobilia. De getuigen waren Miranda’s moeder en een goede vriendin, en de vader en broer van Bart. Het bruidspaar vond het erg belangrijk dat alle ouders een bijzondere rol hadden deze dag. De ceremonie sloten ze buiten af door, tussen de buien door, met elkaar ballonnen op te laten.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

Diner & Feest

Met alle daggasten hadden ze na de ceremonie een toost en aansluitend een diner. Tijdens de toost zijn zij een minuut of tien met de fotograaf naar een andere ruimte gegaan om daar nog enkele foto’s te maken. Het diner was een driegangen diner, maar dan net even anders. Villa Augustus zette per gang twee gerechten op grote schalen op tafel waarvan alle gasten konden pakken wat zij lekker vonden. Tussen de gangen door gaven de broer van Bart, Bart zijn ouders, de oma van Miranda, haar ouders en broertje ontroerende speeches.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

Na het diner ging het bruidspaar met de dag- en avondgasten (zo’n 80 personen) naar de grootste zaal van Villa Augustus, de Limonaia. Een ongedwongen avond waarbij er heerlijk gekletst, gegeten en gedronken werd door alle gasten, met op de achtergrond muziek van Paul Chris van Strien. Tijdens deze avond ontving het bruidspaar een geweldig en origineel cadeau van een gezamenlijke vriend. Hij werkt in de bruidsbusiness en had de ontwerper van Miranda’s jurk gevraagd een schets te maken van haar in de jurk met daarbij een persoonlijke boodschap. Op de achterkant zat een foto bijgevoegd waarbij je hem aan het werk zag met op tafel een foto van Miranda zelf. Wat later op de avond werd er nog wat gedanst en speelde een goede vriend van het bruidspaar Angels van Robbie Williams op de piano.

Het bruidspaar sloot vervolgens de dag af met een laatste drankje met de daggasten in het restaurant, waarna zij naar hun hotelkamer gingen.

opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings
opslaanCredits: iSi Weddings
Credits: iSi Weddings

Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben van deze Real Wedding als ons. De redactie van Zankyou wenst dit mooie bruidspaar al het geluk en liefde toe van de wereld! En dat zij nog lang mogen genieten van hun tijd samen.

Wil jij ook zulke mooie foto’s op jouw bruiloft? Bekijk dan Zankyou’s selectie van de beste bruidsfotografen van 2016!

Credits:
Fotograaf: iSi Weddings | Locatie: Villa Augustus | Trouwjurk: Justin Alexander | Trouwringen: Nobilia

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

iSi Weddings Trouwfotografen
Nobilia Juweliers
Justin Alexander Bruidsmode designers

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!