De real wedding van Venera en Daniel: een waar sprookjeshuwelijk!

Bereid je voor op het bekijken van deze real wedding: want de foto´s en verhalen zijn oogverblindend mooi! De liefde spat er vanaf. Ontdek de schoonheid van het bruidspaar, de betoverende locaties en de fijne beelden en verhalen van de dierbaren die aanwezig waren. Alles bij elkaar is het, behalve het perfecte plaatje, een inspiratievolle bruiloft voor wanneer jullie de speciale dag gaan organiseren.

Venera: ´´Ik ontmoette Daniel tijdens een optreden van zijn band Desperados BFDM op het bungalowpark ‘t Eekhoornnest in Soest. Dit is een prachtig park omringd door bossen en gelegen aan de Soester Duinen. Een perfect plek voor rust en romantiek.´´

Hoe Venera ten huwelijk gevraagd is? Onze nek-haren stonden overeind toen Venera ons het huwelijksaanzoek vertelde, kippenvel:

´´Drie jaar later vroeg Daniel mij ten huwelijk tijdens onze vakantie in Praag. We vaarden met een Jazzboat op de rivier de Moldau en hadden een heerlijk diner dat werd begeleidt door een jaren ’20 jazz quartet die zwoele muziek ten gehore brachten. In de pauze vroeg Daniel me mee te komen naar het dek, waar een prachtige volle maan op de Karelsbrug scheen en daar waar Daniel mij toen ten huwelijk vroeg. Het was eerlijk waar een waar sprookje. Die avond kochten we de cd van het jazz quartet en 2 jaar later speelden we deze af in het Kasteel de Hooge Vuursche voordat onze ceremonie begon. Regelmatig luisteren we terug naar deze cd en brengt het ons terug naar die mooie avond in Praag.´´

De trouwerij van Daniel en Venera heeft zich op twee dagen plaatsgevonden. De eerste dag, 19 augustus 2015, vierden zijn hun sprookjes bruiloft  in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. Deze dag werd speciaal georganiseerd voor hun familie en dierbaarste vrienden.

De tweede dag van hun bruiloft werd gehouden op 22 augustus 2015 en je zult het niet geloven, maar deze bijzondere bruiloftsdag hebben zij gevierd met hun familie, vrienden en kennissen bij het bungalowpark ´t Eekhoornnest. De plek waar zij elkaar voor het eerst ontmoet hebben: romantischer kan niet.

De bruidsjurk van Venera is ontworpen door de Engelse bride-designer Ian Stuart. Venera: ´´Het was de eerste jurk die ik zag en ik was meteen verkocht.´´ Liefde op het eerste gezicht, dit keer niet op haar man, maar op haar gorgeous bruidsjurk!

Het pak van Daniel is ontworpen door Nils, een stijlvol Nederlands merk. Dit merk is te vinden in de winkels van Jac Hensen.

Via een vriendin van Venera en Daniel hebben zij te horen gekregen dat het mogelijk is om te trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. Vanaf het eerste bezoek aan dit kasteel was het bruidspaar direct verkocht.

De trouwringen hebben zij gevonden en gekocht bij Jewels Forever in Amersfoort. De vriendelijke en behulpzame eigenaar Max gaf als advies om zijn nieuwe ringencollectie ´Flamingo´ te bekijken. Bij deze collectie hebben zij een prachtige ring uitgekozen die gecombineerd is met goud en wit goud.

Daniel heeft zijn schoenen gekocht bij dezelfde winkel waar hij zijn trouwpak vandaan heeft: Nils. Een mooie paar schoenen die hem deed denken aan zijn favoriete serie Boardwalk Empire. Venera heeft het geluk dat zij al prachtige, bijpassende (en belangrijk, comfortabele) schoenen in haar schoenen-collectie tot haar beschikking had.

Het uitkiezen van de bloemen was voor Venera een belangrijk item. Haar boeket, corsages en alle andere bloemen zijn verzorgd door een goede vriendin van haar schoonmoeder, Ingrid van Asch en haar vriendin Jose. ´´We waren meer dan tevreden met hun werk. Ik beschreef mijn wensen en zij gingen verder hun gang met een verbluffend resultaat. Ik zou ze ieder ander aanraden. De kleur van de bloemen waren voornamelijk pastel-kleuren.´´

Venera is zelf visagiste, maar voor haar speciale dag wilde zij natuurlijk uitgerust voor de dag komen en heerlijk in de watten gelegd worden door wedding-styliste Olga Petrenko. Voor de beide bruiloftsdagen heeft zij 2 verschillende stijlen haar en make-up gedaan. Tevens heeft zij de bruidsmeisjes en Venera´s schoonmoeder verzorgd. Iedereen was meer dan tevreden!

De locatie Kasteel de Hooge Vuursche en de personeelsleden hebben er alles aangedaan om Venera en Daniel een prachtige dag te bezorgen. Met een terugblik op de bruiloftsdag laat Venera weten: ´´Wat een team, we voelden ons echt een koninklijk echtpaar. Ze zorgden voor een prachtige trouwdag die foutloos en ontspannen verliep.´´
De ceremonie, fotoshoot, het diner en het eindfeest vonden allemaal plaats bij het kasteel.

Het bruidspaar had alle 5 de kamers van De Hooge Vuursche afgehuurd, zodat de familieleden en de beste vrienden nog heerlijk in het kasteel konden nagenieten van de prachtige bruiloftsdag. De volgende ochtend eindigden zij hun bruiloftsdagen met een heerlijk uitgebreid ontbijt.

Een mooie omschrijving van het bruidspaar over de aanwezigheid van hun gasten en de feestavond: ´´We kunnen met recht zeggen dat we zijn omringd met superlieve vrienden en familie. Iedereen was gekleed black-tie en/of gala. De eerste dag waren de gasten een mix van familie en beste vrienden. Er heerste zo’n warme en bijzondere sfeer, iedereen genoot intens en straalde vrolijkheid uit.´´

Er waren emotionele speeches en 2 muzikale optredens door onze Canadese vrienden Ted Comisky en Jim Gonder, en onze grote vriend en de Engelse folkzanger Chris Simpson (Magna Carta). Het was een mooie mix van nationaliteiten, te weten: Canadees, Russisch, Kazakhstaans, Mexicaans, Dominicaans, Indiaans, Surinaams, Italiaans, Israel, Nieuw-Zeelands, Armeens, Turks, Engels, Iers en natuurlijk Nederlands.

Het feest stond volledig onder leiding van Wedding-DJ Leon. Hij kent de Hooge Vuursche goed. Hij transformeerde de balzaal ongezien, terwijl wij aan het dineren waren, tot een waar danspaleis. De DJ gebruikte stijlvolle verlichting die regelmatig van kleur veranderde. “Er werd uiteraard veelvuldig gedanst.”

Wij vroegen het bruidspaar welke momenten van de twee bruiloftsdagen het meest speciaal waren: ´´Wij herinneren ons elk minuut van de twee bruiloftsdagen, het was zo’n bijzondere en emotionele dag en het is moeilijk om er 1 bijzonder moment uit te kiezen. Natuurlijk was het ja-woord heel bijzonder met daarbij de aanwezigheid van onze familie en vrienden. Een ander moment dat wij ons (natuurlijk) nog goed herinneren was de terugkomst bij onze hotelkamer aan het einde van de avond.´´

De bruidstaart is gemaakt door Jos van Velzen, die een zaak heeft in Laren genaamd ´Koek en Chocolade´. Hij werkt alleen met verse en natuurlijke producten. De taart bestond uit witte chocolademousse en verse frambozen: mmmm, het water loopt bij ons in de mond..

De weddingplanners waren twee goede vrienden van het bruidspaar: Jacqueline Waterreus en Evert van Asselt. Zij hebben tijdens de twee bruiloftsdagen laten zien dat zij echt aan elk detail hebben gedacht. Wij, de redactieleden van Zankyou, kunnen hier niets anders opzeggen dan dat dit ook écht als een sprookjes-bruiloft eruit ziet. 

En wat hun lovesongs waren op hun bruiloft? Tijdens het nummer ´Wonderful World´ van Louis Armstrongs kwam Daniel met de bruidsmeisjes en bruidjonkers de ceremonie binnenlopen. Wanneer Venera de trouwzaal binnen wandelde bespeelde een goede vriend op de piano het prachtige nummer ´To make you feel my love´ van Adele. Bij het verlaten van de bruidszaal draaide het toepasselijke nummer ´From this moment on´ van Shania Twain af.

Dansnummer? Maar natuurlijk: ´At last´ van Etta James. ´´We konden met dit lied mooi gebruik maken van de lange trap die ons naar de danszaal bracht.´´

Wij hebben op de redactie nog weinig toe te voegen aan deze prachtige bruiloft en zijn ontzettend trots dat Venera en Daniel hun ervaringen van hun bruiloftsdagen met ons wilden delen. Wij wensen jullie al het geluk toe en een ontzettend mooi huwelijk!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Wat een plaatje by Angie Peralta
De pastel chique real wedding van Perry en Bianca
Perry en Bianca zijn getrouwd op een zonnige dag in juni en hebben daarbij het perfecte thema gekozen, namelijk pastel chique.
Credits: Mooi Bruidspaar
De zomerse Real Wedding van Celine en Duncan aan het water
Hoewel het nu sneeuwt is het voordat je het weet weer zomer. De voorbereidingen voor de zomerhuwelijken zijn op dit moment in volle gang. Ga jij zomer 2018 trouwen? Kijk dan zeker voor inspiratie naar het prachtige zomerse huwelijk van Celine en Duncan aan het water!
Foto: Muruelle Oldenburger
De Real Wedding van Arend en Monique aan het water
Een persoonlijke bruiloft aan het Paterswoldemeer in Groningen die alleen maar kan zorgen voor een glimlach op je gezicht!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie