De top 5 meest romantische kerstfilms op Netflix!

De top 5 meest romantische kerstfilms op Netflix!

Joepie, het is weer zover! Kerstmis komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk dat Netflix overstroomt is met de leukste kerstfilms. Welke is jouw favoriet?

  • Muziek en Animatie
  • Aanbeveling

Joepie, het is weer zover! Kerstmis komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk dat Netflix overstroomt is met de leukste kerstfilms. Wij hebben daarom voor jullie een top 5 opgesteld. Deze kerstfilms moeten jullie zeker kijken voordat het nieuwe jaar begint. Want geloof ons, ze zijn om bij weg te smelten!

A Chirstmas Prince – The Royal Wedding
Een jaar nadat Richard zijn ware liefde, Amber, ten huwelijk heeft gevraagd, is het tijd voor de royal wedding! Geheel in kerstsfeer. De eenvoudige smaak van Amber past niet helemaal bij de protocollen van het koninklijk huis… Jullie zullen zeker wegsmelten bij deze film!

A Christmas Inheritance

Ellen staat op het punt om de onderneming van haar vader over te nemen. Voordat ze dit kan doen, heeft haar vader één belangrijke taak voor haar. Ze moet de stad bezoeken waar haar vader vandaan komt. Hier leert ze het belang van hard werken en het helpen van anderen.

A Wish For Christmas

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wanneer de baas van Sarah haar goede idee steelt, heeft ze één wens voor kerstmis. En dit is om voor haarzelf op te kunnen komen. De kerstman geeft haar een cadeau, haar wens komt voor 48 uur uit. Maar wat gebeurt er zodra de tijd op is…

Merry Kissmas

Kayla gaat trouwen met de beroemde choreograaf. Hoewel ze hier wel haar twijfels over heeft… Haar twijfels worden groter door een magische kus met een vreemde.

The Holiday Calendar

Een fotograaf erft een magische kerstkalender van haar opa. Het lijkt de toekomst te voorspellen… Maar waarvan?

Daar hebben jullie het! De leukste films om te kijken op Netflix. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten! Wil je nog meer leuke ideetjes en inspiratie opdoen? Bekijk danPinterestInstagram en Facebook.

Lees ook:

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!