De top 5 meest romantische kerstfilms op Netflix!

Joepie, het is weer zover! Kerstmis komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk dat Netflix overstroomt is met de leukste kerstfilms. Wij hebben daarom voor jullie een top 5 opgesteld. Deze kerstfilms moeten jullie zeker kijken voordat het nieuwe jaar begint. Want geloof ons, ze zijn om bij weg te smelten!

A Chirstmas Prince – The Royal Wedding
Een jaar nadat Richard zijn ware liefde, Amber, ten huwelijk heeft gevraagd, is het tijd voor de royal wedding! Geheel in kerstsfeer. De eenvoudige smaak van Amber past niet helemaal bij de protocollen van het koninklijk huis… Jullie zullen zeker wegsmelten bij deze film!

A Christmas Inheritance

Ellen staat op het punt om de onderneming van haar vader over te nemen. Voordat ze dit kan doen, heeft haar vader één belangrijke taak voor haar. Ze moet de stad bezoeken waar haar vader vandaan komt. Hier leert ze het belang van hard werken en het helpen van anderen.

A Wish For Christmas

Wanneer de baas van Sarah haar goede idee steelt, heeft ze één wens voor kerstmis. En dit is om voor haarzelf op te kunnen komen. De kerstman geeft haar een cadeau, haar wens komt voor 48 uur uit. Maar wat gebeurt er zodra de tijd op is…

Merry Kissmas

Kayla gaat trouwen met de beroemde choreograaf. Hoewel ze hier wel haar twijfels over heeft… Haar twijfels worden groter door een magische kus met een vreemde.

The Holiday Calendar

Een fotograaf erft een magische kerstkalender van haar opa. Het lijkt de toekomst te voorspellen… Maar waarvan?

Daar hebben jullie het! De leukste films om te kijken op Netflix. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten! Wil je nog meer leuke ideetjes en inspiratie opdoen? Bekijk danPinterestInstagram en Facebook.

Lees ook:

Laat een bericht achter

Foto: Cheffi's
Dit zijn ze dan: de 7 meest besproken trends voor bruidstaarten in 2018!
Zijn jullie een hip koppel en volgen jullie graag de nieuwste trends? Dan mag je deze zeker niet overslaan bij het uitkiezen van jullie bruidstaart. Wij hebben de zeven meest besproken trends voor de bruidstaarten in 2018 op een rijtje gezet!
Foto: RiCon Fotografie
Styled Shoot: Bridal Boudoir
Een bridal boudoir shoot is niet alleen sexy en spannend, maar ook nog eens hartstikke leuk om te doen! Bekijk de prachtige foto's van deze shoot nu en laat je inspireren.
Foto: Shutterstock
Laat een indruk achter met interactive stations op de bruiloft!
Met interactive stations op de bruiloft zorgen jullie ervoor dat er leven in de bruiloft komt en laten jullie echt een indruk achter op jullie gasten.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie