De top 5 meest romantische kerstfilms op Netflix!

Joepie, het is weer zover! Het is kerst en dat betekent natuurlijk dat Netflix overstroomt is met de leukste kerstfilms. Welke is jouw favoriet?

De top 5 meest romantische kerstfilms op Netflix!
Foto: Shutterstock
  • Muziek en Animatie
  • Aanbeveling
  • Winter
  • 2019

Joepie, het is weer zover! Kerstmis komt steeds dichterbij en dat betekent natuurlijk dat Netflix overstroomt is met de leukste kerstfilms. Wij hebben daarom voor jullie een top 5 opgesteld. Deze kerstfilms moeten jullie zeker kijken voordat het nieuwe jaar begint. Want geloof ons, ze zijn om bij weg te smelten!

Adverteren

A Christmas Prince – The Royal Baby
Met kerst krijgt Aldovia het mooiste kerstcadeau wat er bestaat: een koninkijke baby. Amber en Richard zijn in de wolken, maar eerst moet koningin Amber haar familie en het koninkrijjk helpen met een royal mystery… als dat maar goed komt!

Holiday in the Wild

Na haar scheiding gaat Kate in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika om helemaal tot rust te komen. Naast een nieuw doel in haar leven vindt ze ook een nieuwe kans op liefde. Zal Kate haar hart volgen? Je zult ongetwijfeld wegzwijmelen bij deze film!

The Knight Before Christmas 

Kerst is geen kerst zonder een film met actrice Vanessa Hudgens! In deze film speelt ze een lerares natuurwetenschappen die niet meer in de liefde gelooft. Als er een 14e-eeuwse ridder door middeleeuwse magie in Ohio terechtkomt, valt hij als een blok voor de lerares… weet hij haar hart te veroveren?

Holiday Rush

Een weduwnaar is werkzaam als radio-dj en heeft vier verwende kinderen. Onverwachts voor kerst komt er opeens een einde aan hun luxe leventje, waardoor zijn kinderen opeens op de centen moeten gaan letten… als dat maar goed komt!

Klaus

Een eenzame speelgoedmaker en een egoïstische postbode sluiten wel een heel bijzondere vriendschap. Samen brengen ze terug vreugde in een donkere stad die deze blijdschap hard nodig heeft.

Daar hebben jullie het! De leukste films om te kijken op Netflix. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten! Wil je nog meer leuke ideetjes en inspiratie opdoen? Lees dan ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!