Dé vier weddingplanners van Amsterdam!

Vier frisse, originele, creatieve en zakelijke ondernemers runnen hun eigen bedrijf als weddingplanner. Benieuwd naar onze keuzes? Lees dan snel verder!

  • Weddingplanner
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • Bruidegom

Ben je je net ten huwelijk gevraagd, je bruiloft aan het plannen en kan je het niet meer aan, of wil je alvast wat vooronderzoek doen voor een weddingplanner? Zankyou helpt jou met het uitkiezen van dé weddingplanner van Amsterdam! Vier frisse, originele, creatieve en zakelijke ondernemers runnen hun eigen bedrijf als weddingplanner. Benieuwd naar onze keuzes? Lees dan snel verder!

Myrthe Regelt Het

Adverteren

Myrthe Nijboer van Myrthe Regelt Het is weddingplanner, en verzorgt gehele bruiloften, styling en uitnodigingen. Als je op zoekt ben naar een weddingplanner met een persoonlijke benadering, die ook styling kan doen en nooit volgens een bepaalde standaard werkt maar gewoon kijkt naar wat jullie willen, is er een grote kans dat het klikt met Myrthe Regelt Het. “Ik werk heel precies, denk creatief mee en denk aan elk detail, wat maakt dat elke bruiloft een unieke, speciale ervaring wordt.”

En wat maakt jouw werk zo leuk? “Vaak combineren bruidsparen het weddingplanner pakket met styling via Myrthe Regelt Het. Hiermee kan ik echt een gehele beleving neerzetten. Om bruidsparen daarvan te zien genieten is heel leuk! Maar ook de weg ernaar toe en de band die je met elkaar opbouwt is heel bijzonder.”

opslaanFoto: Myrthe regelt het
Foto: Myrthe Regelt Het
opslaanFoto: Myrthe Regelt Het
Foto: Myrthe Regelt Het

REGELNICHTJES

De draaiende motor achter REGELNICHTJES is Nienke Bruin en samen met zus Martine regelt zij alles wat er komt kijken bij een droomhuwelijk of evenement. Van de organisatie van A tot Z of alleen als ceremoniemeester op de dag zelf en ook voor de styling draait REGELNICHTJES haar hand niet om. “Als zangeres van jazz-duo Il Duo heeft Nienke de afgelopen jaren veel huwelijken van dichtbij mogen meemaken en wat haar na een tijdje stiekem een beetje tegenviel is dat al die huwelijken eigenlijk heel erg op elkaar lijken. En dat terwijl in andere branches originaliteit en creativiteit hoogtij vieren. De pop-up stores poppen uit de grond en elk weekend is er wel een food-festival waar creatieve geesten heerlijk eten bereiden en dat op een ludieke manier weten te presenteren. Daarbij vergeleken loopt huwelijksland enorm achter. REGELNICHTJES is ervan overtuigd dat het echt anders kan!”

En hoe doen jullie het dan anders? “Amsterdam en omgeving (natuurlijk ook daarbuiten en over de landgrenzen heen!) wemelt van talentvolle en originele ‘kleine’ bedrijven en eerlijke, lokale ondernemers. REGELNICHTJES wil deze mensen, al deze regelnichtjes en regelneefjes, die gedreven worden door een creatieve passie en de liefde voor hun vakmanschap samenbrengen en hun krachten bundelen. REGELNICHTJES heeft een enorm netwerk opgebouwd en kan hier uit putten om voor elk huwelijk de leukste en gaafste leveranciers te selecteren waardoor het huwelijk een uniek en origineel evenement kan worden. En dat kan natuurlijk ook buiten Amsterdam. Regelnichtjes en regelneefjes zijn overal ter wereld te vinden!”

opslaanFoto: Dufrasnes Fotografie
Foto: Dufrasnes Fotografie

With Lotte

Lotte van den Hout is weddingplanner van With Lotte en had haar carrière ooit heel anders bedacht. “Ik ben afgestudeerd in de mode, maar ik kwam er al snel achter dat mijn hard niet in de mode-industrie lag. Na veel brainstormen, mijn jarenlange verzameling van romantisch en dromerige inspiratie en het zien van de cultfilm ‘The Wedding Planner’ van JLo, wist ik het. Ik word weddingplanner! Ik ben een gevoelsmens en enorme dromer. Ik houd van mensen, van organiseren en ben obsessed met to-do-lijstjes. Ik ben niet snel gek te maken of gestresst, maar geloof juist dat alles meant to be is.”

Hoe kunnen wij jouw werk herkennen? “Qua stijl ben ik heel erg van less is more en beauty by nature. Al die tierelantijntjes hoeven voor mij niet. Je locatie goed kiezen, dat is waar ik iedereen van wil overtuigen, want als je dat doet en de locatie straat al zoveel schoonheid en sfeer uit, dan kun je besparen in het decoratie budget en blijft er alleen maar meer budget over voor de dingen die voor jullie en de gasten echt bij blijven. Denk aan die extra goede artiest of wat dacht je van de honeymoon…

opslaanProcessed with VSCOcam with c1 preset
Foto: With Lotte

Astrid Blaauw Wedding & Events

Astrid Blaauw van Astrid Blaauw Weddings & Events werkte meer dan twintig jaar in een branche waar ze veel moest regelen en plannen. Toen ze klaar was voor wat anders begon zij haar eigen bedrijf als weddingplanner. In 2008 was zij toen nog één van de weinigen. Het vak stond toen nog in de kinderschoenen, maar in de afgelopen jaren is dat zeker veranderd. Steeds meer bruidsparen zien de toegevoegde waarde van een weddingplanner in. Ik word gevraagd om te assisteren bij de organisatie van de trouwdag en heel belangrijk daarbij is de adviesfunctie en de kennis van de markt die ik heb.”

Hoe ga jij als weddingplanner te werk? “Wat heel belangrijk is, is dat ik goed luister naar alle wensen en ideeën van het bruidspaar. Ik vorm mij een beeld van wie zij zijn en wat zij willen en op basis daarvan ga ik op zoek naar de juiste match tussen het bruidspaar en de leveranciers. Wat daarbij van belang is, is dat er een goede klik is tussen het bruidspaar en de leveranciers en dat de leveranciers de wensen kunnen invullen die er zijn. Als je dan van het bruidspaar te horen krijgt dat zij blij zijn met de leveranciers die ik heb voorgesteld, dan geeft dat een fantastisch gevoel. En als dan op de trouwdag alles verloopt zoals gepland, het bruidspaar de hele dag straalt en volop kan genieten en zich nergens druk om maakt, dan ben ik een tevreden mens.

opslaanFoto: Astrid Blaauw
Astrid Blaauw, Foto: Alexandra Vonk Photography

Zankyou is fan van alle vier de weddingplanners! Met welke weddingplanner voel jij de klik? Lees hierna ook: Top weddingplanners geven tips voor een internationale bruiloft.

Auteur: Sherita Jager

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Myrthe Regelt Het Weddingplanners
Dufrasnes Fotografie Trouwfotografen
Alexandra vonk Photography Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!