De winnaar van de beste internationale trouwfoto van 2012!

Nadat iedereen heeft gestemd, is er dan ook een winnaar gekozen voor de internationale wedstrijd voor de beste trouwfoto van 2012! De winnende foto is de foto uit Portugal, gemaakt door André Teixeira

Meer lezen “”
De uiteindelijke winnaar van de beste internationale trouwfoto van 2012! Foto: André Teixeira

Met een kleine voorsprong heeft de foto van André Teixeira gewonnen. Hij heeft in totaal 347 stemmen gewonnen met zijn foto. De foto die op de 2e plaats kwam de Franse foto met 345 stemmen. Op de 3e plaats kwam de Foto uit Nederland met maar liefst 317 stemmen.

Meer lezen “”
De foto van Helene Valbonetti uit Frankrijk is uiteinelijk beland op de tweede plaats. Foto: Helene Valbonetti
Meer lezen “”
De foto van Milissa Milis heeft uiteindelijk de 3e plek behaald in onze wedstrijd. Foto: Melissa Milis

André Teixeira had de onderstaande tekst toegevoegd:

“Het was net na de uitwisseling van de geloften., Misschien is de belofte en de inzet het meest belangijke moment van hun leven en dat was zijn eerste reactie. Door middel van een eenvoudig gebaar dat alles uitlegd, wat zijn woorden had uitgesproken voor: geluk, medeplichtigheid, vrede, vriendschap, respect en vooral; ware liefde. Het was zijn moment: discreet en  prive en misschien is dat de reden waarom ik mij zo gelukkig voelde om deze foto te maken”

Naast deze 3 fotografen willen wij natuurlijk ook de andere fotografen uit de andere landen bedanken! Adrian Stehlik uit Argentinië; Rodrigo Oliveira uit Brasilië; Hélène Valbonetti uit Frankrijk; Darek Gontarski uit Duitsland; Maurizio Scasso Fotography uit Italië; Jaime González uit Mexico; Melissa Milis uit Nederland; Piotr Duda uit Polen; Nono Gallego uit Spanje en Julie Hagenbuch Photography uit de Verenigde Staten.

Dank jullie allemaal voor jullie deelname aan deze wedstrijd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Kisses & Confetti
De beste trouwfotografen uit Amsterdam!
Een trouwfotograaf vinden kan lastig zijn. Wij hebben de beste van Amsterdam op een rij gezet!
Foto: Fotobelle
Hier vind je de beste fotografen van Zuid-Holland
Op zoek naar de beste trouwfotograaf in Zuid-Holland zodat jullie speciale dag exact zo wordt vastgelegd zoals jullie willen? Wij hebben ze allemaal voor je verzamelt!
Foto: Saskia van Eijk Fotografie
Onvergetelijke foto's met de beste fotografen van Zeeland
Voor vele van ons voelt een tripje naar Zeeland als vakantie in eigen land. Met haar stranden en duinen is het een prachtige provincie en met haar top fotografen wil jij hier maar wat graag gefotografeerd worden!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie