De Zankyou International Wedding Awards 2017 gaan beginnen!

ZIWA 2017 gaat bijna van start! Ontdek alles over de uitreiking waarbij de beste professionals uit de bruidsindustrie awards zullen ontvangen.

  • Na de bruiloft
  • Editorial
  • International
  • 2017

Voor degenen die het nog niet weten: ZIWA staat voor Zankyou International Wedding Awards. In 2017 zal de tweede editie plaatsvinden, waar de beste professionals uit de bruidsindustrie awards zullen ontvangen. Zij worden verkozen door andere professionals uit dezelfde sector. Jij kunt één van de winnaars zijn en internationale erkenning verdienen!

opslaanZIWA 2017
ZIWA 2017. Foto: Zankyou

Professionals in de bruidsindustrie kiezen hun favorieten. Het stemmen voor de ZIWA awards begint op 6 Maart 2017. Op dat moment ontvangen alle leveranciers in de Zankyou database, samen met alle bruidsparen die in 2016 zijn getrouwd, een e-mail waarmee zij kunnen stemmen op de beste professionals in de volgende sectoren: locaties, fotografen, reisbureaus, catering, bruiloft blogs, winkels en ateliers voor bruidsjurken, pakken, schoenen, accessoires, en meer. De awards zullen eindigen op 20 maart 2017.

Vraag jij je af wie de jury zal zijn in deze wedstrijd? De jury bestaat uit meer dan 95,000 leveranciers uit verschillende landen en meer dan 300,000 koppels die geregistreerd zijn op Zankyou. De stemmen van de leveranciers zullen 70% meewegen, en de stemmen van de koppels 30%.

En waarom zou jij mee moeten doen? Dat zullen we je vertellen! De ZIWA awards zijn de belangrijkste internationale bruiloft awards. Als jij één van de winnaars bent, zul jij worden gezien als één van de beste experts op het gebied van bruiloften en je klanten database zal snel groeien!

Er word geen rangschikking van winnaars gemaakt, maar 10 gelijkwaardige winnaars worden verkozen. De prijzen worden per sector uitgereikt in de belangrijkste en grote steden per provincie (bijvoorbeeld: De Beste Trouwfotograaf van Amsterdam). In de steden waar niet genoeg stemmen zijn, zal geen prijs worden uitgereikt.

Wat zullen de winnaars ontvangen? Verschillende prijzen!

  • De titel ´ZIWA winnaar 2017´ op hun Zankyou bedrijfspagina
  • Een digitale kit met o.a. een ´ZIWA Winnaar 2017´ badge om te delen op hun blog, website, social media kanalen.
  • Erkenning op de social media kanalen van Zankyou als beste in hun branche.

Onthoud dat om je stem achter te kunnen laten, je geregistreerd moet zijn op Zankyou op het moment dat de stemming van start gaat.

Zankyou Ventures S. L. behoudt zich het recht voor om de deelname van een deelnemer die zich niet aan de regels houdt of in strijd is met de geest van deze wedstrijd te weigeren. Evenals het recht om de deelname te wijzigen/annuleren indien dit noodzakelijk wordt geacht. De wedstrijd eindigt op 20 maart 2017 en de winnaars worden bekend gemaakt met ingang van 27 maart 2017. De persoonsgegevens die via het inschrijfformulier worden opgegeven, worden opgenomen in een bestand van Zankyou Ventures SL; een bedrijf gevestigd in Spanje, Calle Faraday 7, 28049 te Madrid. De gegevens worden gebruikt voor de deelname aan deze wedstrijd. Deze worden op vertrouwelijke wijze en in overeenstemming met de bepalingen van de 15/1999 Wet, van 13 december 1991 behandeld, zodat gebruikers toegang hebbent tot hun gegevens, gegevens kunnen corrigeren en hun gegevens kunnen annuleren, door contact op te nemen met: help @ Zankyou.com. Help ons om deze gegevens actueel te houden door ons op de hoogte te brengen van alle wijzigingen die zich kunnen voordoen. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!