Demetrios: een perfecte mix van essenties!

Met Demetrios is er echt wel één jurk die bij elke bruid past, van Griekse vorstelijke glamour tot moderne 3D-technieken, van princess-jurken uit de jaren 1950 tot een eigentijds gekleurde jurk ... je kunt kiezen wat het beste past bij je persoonlijkheid en stijl!

Demetrios: een perfecte mix van essenties!
Platinum by Demetrios
  • Trouwjurk stijlen
  • Sponsored
  • Demetrios

Het kiezen van de juiste trouwjurk vereist veel geduld, tijd, zorgvuldige afwegingen en héél veel inspiratie. Om te weten wat het beste voor je is, wil je natuurlijk de aloude bruidstradities begrijpen en een gevoel van evoluerende trends ervaren voordat je gaat winkelen.

Gelukkig heeft deze ontwerper alles voor bruiden die op zoek zijn naar een collectie die bruidstradities combineert met een moderne en unieke esthetiek. Demetrios straalt een tijdloze en authentieke Griekse uitstraling uit met een new-age passie, een collectie die perfect is voor romantische bruiden. Lees verder om geïnspireerd te worden door deze prachtige looks.

Een bijzondere essentie van de collectie is die van bloeiende bloemen door een etherische stijl, inclusief 3D-detaillering en een prachtig ontwerp van de stof. Deze jurken staan gelijk aan de frisheid van bloeiende lentebloemen.

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

Andere jurken doen denken aan de glamour van Versailles, met luxe die ons terugvoeren naar de Griekse koningshuizen en een meer traditioneel tijdperk. Deze jurken hebben ook ivoor om ervoor te zorgen dat de witte kanten details opvallen.

Deze jurken herkennen alle wonderen van oude, rijke en glamoureuze modes, terwijl ze worden aangepast aan een moderne, romantische bruid.

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

Demetrios stopt niet bij 3D-bloemen of traditionele kantpatronen als het gaat om textuur. Hun modern gestructureerde stoffen omvatten ook gerolde ontwerpen en eigentijdse patronen die een meer geometrische vorm aannemen. Deze jurken zijn perfect voor de moderne bruid.

Leg een statement af met ingewikkeld gedurfde kantpatronen: zowel subtiel als uniek!

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

De collectie bevat ook capes en prachtige veren voor de bruiden die graag een statement willen maken. De veren versieren het hele lichaam en de rok van de jurken om een blijvende indruk te maken.

Capes zijn een moderne toevoeging aan de bruidslook, ter vervanging van een sluier. Ze voegen wat drama en een gevoel van empowerment toe aan de hedendaagse styling.

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

De collectie bevat ook New Look Ballgowns, die de vintage bruiden helemaal te gek zullen vinden. De bijgewerkte versies van de typische prinsessilhouetten uit de jaren 1950 zorgen voor verscheidenheid en een verblindende vorstelijke uitstraling.

Voel je alsof je in je eigen betoverende sprookje bent met een van deze omvangrijke ontwerpen, sexyer gemaakt met een dunnere halslijn of open rug details.

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

Een oogverblindende bruid draagt niet altijd wit. Dat is waarom Demetrios zachte kleuren alternatieven voor bruiden hebben geleverd die originaliteit in hun blik zoeken. Jurken in pastelblauw en roze voegen iets bijzonders toe met lichte tinten. Doorbreek de traditie en ga voor een sprookjesachtige jurk in kleur!

opslaan
Demetrios
opslaan
Demetrios

We hopen dat je net als ons verliefd bent geworden op de gevarieerde en dynamische collectie. Met Demetrios is er echt wel een jurk die bij elke bruid past, van Griekse vorstelijke glamour tot moderne 3D-technieken, van princess-jurken uit de jaren 1950 tot een eigentijds gekleurde jurk … je kunt kiezen wat het beste past bij je persoonlijkheid en stijl!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!