Deze bekende Nederlanders trouwen in 2019!

Benieuwd welke bekende Nederlanders in 2019 het huwelijksbootje in stappen? Je leest het hier op Zankyou!

  • Beroemdheden
  • Adviseren
  • Bruid
  • Bruidegom
  • Bruidsmeisjes
  • Gast
  • 2018
  • 2019

Nu we met twee benen in het nieuwe jaar staan is het tijd om te kijken wat 2019 ons gaat brengen. Voor jezelf heb je wellicht een aantal voornemens op een rijtje gezet, maar hoe zit het met de bekende Nederlanders onder ons? Wij zouden Zankyou niet zijn als wij niet uit zouden zoeken wie er dit jaar in het huwelijksbootje stappen en dit zijn aardig wat leuke stellen. Lees snel verder!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een aantal van de koppels die wij in dit artikel noemen waren van plan om in 2018 al in het huwelijksbootje te stappen, maar je weet hoe die dingen gaan… Veel voorkomende bomen op de weg waren die van een carrière of een kleintje op komst. Een stel dat wel getrouwd is in 2018 zijn Johnny de Mol en Anouk van Schie. De twee hebben dit gedaan op een droomlocatie in het warme en zonnige Algarve, Portugal. Ze hebben gekozen voor een intieme bruiloft waarbij enkel een klein clubje vrienden en familie aanwezig was. De stijl van de bruiloft was bohemien en wat zagen ze er prachtig uit.

Jipp Heldoorn en Luke Janssen

Een ander koppel dat het afgelopen jaar getrouwd is zijn vloggers Jipp Helldoorn en Luke Janssen. De twee hebben dit gedaan in Nederland op een buitengewone locatie en wij hebben allemaal mogen genieten van een prachtige trouwvideo. Een uniek aspect van de bruiloft? Er was McDonalds voor iedereen!

Katja Schuurman en Freek Noortwijk 

Een stel dat elkaar in het voorjaar van 2019 het jawoord zal geven is Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. In augustus vorig jaar hebben wij allemaal mogen bewonderen hoe Katja haar trouwjurk uitzocht in het programma Say Yes To The Dress Benelux. Met hulp van stylist Fred van Leer heeft zij uiteindelijk haar parel gevonden. Wij zijn heel benieuwd naar de bruiloft!

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes 

Hoewel Roxeanne Hazes eigenlijk niet wilde trouwen, aangezien haar vader André Hazes er niet meer is om haar weg te geven kon zij niets anders dan volmondig ja zeggen toen Erik Zwennes haar ten huwelijk vroeg. Wanneer de bruiloft precies plaats zal vinden is nog niet duidelijk. Vorig jaar is ze bevallen van een zoontje, waardoor er grote kans is dat het nog even duurt voor de bruiloft plaatsvindt. De locatie is echter wel bekend en dat is niets minder dan Las Vegas! 

Jorik Scholten (Lil Kleine) en Jaimie Vaes 

We zijn het afgelopen jaar allemaal getuigen geweest van hoe rapper Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes ten huwelijk vroeg op het party eiland Ibiza. Het aanzoek werd gefilmd en op Instagram geplaatst. Hoewel de twee grootse plannen hadden om in 2019 het huwelijksbootje in te stappen is er kans dat dit niet doorgaat. Afgelopen kerst hebben zij namelijk aangekondigd dat Jaimie in verwachting is van hun eerste zoontje. Dat het huwelijk er gaat komen weten we zeker, maar op de datum moeten we nog even wachten.

Wie weet wat er nog meer zal gebeuren in 2019? Alles staat nog open. Wij van Zankyou wensen je in ieder geval een gezond en voorspoedig jaar. Bekijk hier ook de mooiste Real Weddings van het afgelopen jaar en lees hier de leukste voornemens voor het nieuwe jaar!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!