Deze tips wil je niet missen wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie!

Deze tips wil je niet missen wanneer je op zoek gaat naar een trouwlocatie!

Deze gouden tips wil je absoluut niet missen als je op zoek gaat naar de trouwlocatie van je dromen!

  • Locaties
  • Adviseren
  • Bruidspaar

De trouwlocatie is de plek waar jullie de hele dag door brengen samen met jullie lievelingsmensen die deel uit mogen maken van de mooiste dag van jullie leven. Het vinden van deze locatie kan nog best lastig zijn, aangezien er een aantal aspecten zijn waar je rekening mee moet houden. Maak je geen zorgen! Met dit stappenplan heb je die trouwlocatie zo gevonden. Om je nog een handje verder te helpen hebben wij in dit artikel een aantal tips op een rijtje gezet die je niet over het hoofd wilt zien bij het zoeken naar een trouwlocatie. Lees snel verder en ontdek!

opslaanFoto: Geliefd Fotografie
Foto: Geliefd Fotografie

Wensen voor de catering 

Een belangrijk aspect van de bruiloft is de catering. Voor jullie opzoek gaan naar een trouwlocatie moet je erover nagedacht hebben wat jullie hiermee willen doen. Veel trouwlocaties, zoals hotels en restaurant hebben een aantrekkelijk aanbod wat betreft de catering. Zij hebben top koks klaarstaan die voor jullie en de gasten een sterrenmaaltijd kunnen bereiden, maar als jullie liever zelf een cateraar aanleveren moet je hierover in overleg gaan met de trouwlocatie.

opslaanFoto: Happy Photographer
Foto: Happy Photographer

Overnachten 

Wat betreft overnachten kan dit zowel voor jullie als voor de gasten interessant zijn. In het geval dat jullie trouwlocatie een hotel is, is de oplossing makkelijk. Neem contact op met de trouwlocatie en zij zullen waarschijnlijk een leuk prijsje voor jullie kunnen maken! Als bruidspaar zullen jullie het waarschijnlijk fijn vinden om na het trouwfeest niet ver meer te hoeven reizen voor jullie samen het bed in kunnen duiken na een mooie dag. Bekijk hier de mooiste bruidssuites van Nederland

Niet alleen jullie, maar ook de gasten zullen het waarschijnlijk fijn vinden om dichtbij de locatie van het trouwfeest te kunnen verblijven. Neem van tevoren contact op met de trouwlocatie en vraag na of er een mogelijkheid is voor de gasten om op de trouwlocatie te verblijven. 

opslaanFoto: Geliefd Fotografie
Foto: Geliefd Fotografie

Muziek mogelijk 

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Muziek maakt het feestje en is daarom heel belangrijk in het geval van jullie trouwfeest. Hoe dit te werk gaat verschilt per trouwlocatie. Van tevoren moeten jullie bedenken of je een liveband, een zanger(es) of een DJ in wilt huren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk verschillen per onderdeel van de bruiloft. Vraag bij de trouwlocatie na hoe zij dit normaal regelen en kijk vooral naar de mogelijkheden voor het trouwfeest. Zit er bijvoorbeeld een eindtijd verbonden aan het trouwfeest of kunnen jullie de nacht zo lang maken als jullie zelf willen. Zijn discolampen inbegrepen of moet hier ook nog iets voor geregeld worden. Denk alles uit, zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan!

opslaanFoto: Happy Photographer
Foto: Happy Photographer

Entertainment 

Denk ook na over het entertainment dat jullie eventueel willen voor op de bruiloft. Zijn er bijvoorbeeld kinderen aanwezig op de bruiloft, dan is het leuk om hen te entertainen. Kijk bijvoorbeeld naar clowns of regel een kinderjuf die met de kids kan gaan knutselen.

opslaanFoto: Wim Alblas
Foto: Wim Alblas

Sfeer 

Maak door middel van een inspiratiebord aan elkaar duidelijk wat voor een sfeer jullie neer willen zetten op de trouwdag. Hebben jullie een thema? Ga dan opzoek naar een trouwlocatie die hierbij past. Neem eens een kijkje op Zankyou voor de mooiste trouwlocaties van Nederland!

opslaanFoto: Wim Alblas
Foto: Wim Alblas

Makkelijk te bereiken 

Zoals we al eerder aangeven zullen veel gasten niet te ver willen reizen na het trouwfeest. Mocht het niet mogelijk zijn om de gasten op de trouwlocatie te laten verblijven ga dan opzoek naar een andere mogelijkheid om het reizen hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. In het geval van een verborgen trouwlocatie kan het handig zijn om de trouwlocatie om hulp te vragen. Zij zullen je adviseren over de beste vervoermogelijkheid. 

opslaanFoto: Haddock Amsterdam
Foto: Haddock Amsterdam

Wees snel! 

Last but not least is het verstandig om snel te zijn! Je wilt natuurlijk niet dat de locatie van je dromen al volgeboekt is op de datum van jullie bruiloft. Begin daarom op tijd met zoeken en plaats een optie op de trouwlocatie wanneer deze jullie aandacht heeft. Nog op zoek naar een trouwlocatie? Wij raden Haddock Amsterdam aan! Haddock heeft een informele, industriële look. We luisteren naar de wensen van het bruidspaar en maken dan een offerte op maat. Geen enkele bruiloft is dezelfde bij Haddock.

Wij van Zankyou willen je heel veel succes wensen met het vinden van de perfecte trouwlocatie! Lees hier hoeveel een trouwlocatie kost. En zijn jullie al bezig met voorbereidingen voor de Openingsdans? Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!