Deze trends voor jullie bruidsfoto's in 2019 mag je niet missen!

Als jij gaat trouwen in 2019 wil je deze trends voor de trouwfoto's absoluut niet missen! Dus lees nu alles over deze te gekke trends op Zankyou.

  • Foto en video
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Alle koppels die in 2019 gaan trouwen opgelet, deze trends voor de trouwfoto’s in 2019 wil je absoluut niet aan je neus voorbij laten gaan! De laatste jaren hebben wij heel wat trends voorbij zien komen, maar die van 2019 slaan alles. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder en ontdek de plaatjes die jij op jouw bruiloft wilt schieten!

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Journalistiek of storytelling

Oliver van Weddingpics vertelt ons alles over deze opkomende trend: “Dit is de meest groeiende vorm van bruidsreportages. Dit gaat vaak over de hele dag, van het aankleden tot aan het avondfeest.  Steeds meer fotografen fotograferen de bruiloft ook journalistiek. Het mooie van opkomende trend is dat één foto al een heel verhaal kan vertellen.  Fotografen proberen bijvoorbeeld de reacties van jullie gasten mee te nemen in de foto en trainen zich steeds meer om bijzondere momenten te vangen.”

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Off-camera flash

Nog een trend die Weddingpics vaak tegenkomt is de off-camera flash.  Dit betekent dat de flitser niet op de camera zit, maar op een andere plek wordt neergezet. Bij het avondfeest geeft dit prachtige effecten. Het is dus voor de fotograaf erg belangrijk om met alle omstandigheden overweg te kunnen en voor elke situatie toffe ideeën te kunnen bedenken.

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Een first look met je vader 

We kennen hem allemaal wel: de first look foto. Hoewel de meeste foto’s hiervan een first look zijn tussen je partner en jou maken we in 2019 kennis met het fenomeen de first look met je vader. Daddy’s little girl groeit namelijk op en de ontroerende blik van een vader wanneer hij zijn meisje in de trouwjurk ziet is onbeschrijfelijk. Dit is er daarom een die je niet mag missen. Probeer een speciaal moment te creëren waarbij jouw vader je voor het eerst ziet. Onze muziek tip voor dit moment: Dochters – Marco Borsato. 

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

De champagne foto 

Naast een overvloed aan wijn, bier en misschien zelfs cocktails is champagne een drankje dat zeker niet mag ontbreken op de bruiloft. Het is immers feest! Het openen van een fles champagne gaat vaak gepaard met veel gegil, mensen die wegduiken en een heleboel verschillende gezichtsuitdrukkingen. Zorg ervoor dat de fotograaf klaarstaat en knal die fles open!

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Slideshows

Dit is ook een trend die Oliver van Weddingpics steeds meer tegenkomt. Hierbij zorgt de fotograaf voor een klein stukje beeld of geluid (bijvoorbeeld de geloftes) en maakt een gave combinatie van statische en bewegende beelden. Hierdoor wordt het gat tussen het inhuren van een fotograaf of een videograaf gevuld.

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Een after wedding shoot 

De after wedding shoot gaat in 2019 van een pré naar een must en dit is wat mij betreft de leukste trend voor de trouwfoto’s in 2019. Voor de mensen die het niet kennen zal ik kort uitleggen wat een after wedding shoot inhoudt. Door middel van een after wedding shoot kunnen jullie ook foto’s maken op andere locaties die wellicht minder makkelijk te bereiken zijn vanaf jullie trouw- en feestlocatie, aangezien het op een andere dag plaatsvindt. Daarnaast is het een shoot die jij en je partner na de bruiloft doen in de outfit waarin jullie elkaar het jawoord gegeven hebben. Dit is dus een reden om jezelf nog een keer in die prachtige trouwjurk te hijsen. Need I say more? 

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Het opsplitsen van de fotoshoot momenten op de trouwdag

Normaal gesproken zullen jullie op de trouwdag zelf een fotoshoot van zo een 90 minuten inplannen, maar in 2019 kan dit allemaal anders. Deze trend is om de tijd op te splitsen in drie kleinere momenten. Zo heb je drie keer een fotoshoot van 30 minuten. 

Unplugged wedding

Deze trend zien we door de jaren heen ieder jaar steeds meer naar voren komen. De unplugged wedding is een bruiloft waarbij geen telefoons worden gebruikt en dit betekent dus geen social media. Op deze manier gaat alle aandacht naar jullie en worden er geen foto’s of video’s van jullie op het internet geplaatst voor jullie hier zelf goedkeuring voor hebben gegeven. Meer weten over de unplugged wedding? Lees er hier alles over.

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Technologic weddings 

Dat de tijd niet stilstaat is wel te merken aan deze trend. We zullen zien dat bruiloften meer en meer technologische invloeden krijgen. Zo moet je in 2019 niet raar opkijken wanneer er opeens een drone over je heen vliegt. Veel videografen gebruiken deze om de bruiloft vast te leggen. Onze mening? Fantastisch! Je ziet een mooi overzicht van bovenaf en dit is een hele toffe toevoeging aan de trouwvideo.

opslaanFoto: Weddingpics
Foto: Weddingpics

Nu je weet wat de trends voor de trouwfoto’s zijn in 2019 wordt het tijd om een trouwfotograaf te kiezen. Hoe jij weet of een trouwfotograaf bij je past lees je hier. En de reden waarom je een trouwfotograaf nodig hebt hier! De allerbeste trouwfotografen van Nederland vind je bij ons in de database.

Meer inspiratie en de laatste trouwtrends vind je op onze Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Weddingpics Trouwfotografen

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!