Dit is de officiële trendkleur 2019: Living Coral van Pantone

Pantone, het kleurcoderingen bedrijf,  maakt de trendkleur voor 2019 bekend op een geschikt moment: de dagen zijn kort en vrij donker en we zijn wel in voor wat vrolijke kleuren! De nieuwe kleur Living Coral is precies het tegenovergestelde: helder, warm, een kleur die op de zomer lijkt!

Foto: Pantone

Het Amerikaanse kleurcoderingen-bedrijf Pantone selecteert elk jaar de trendkleur. Voor 2018 was de kleur Ultra Violet. Nu is het veranderd naar living Corel, de it-kleur voor 2019! De kleur is koraalrood met een gouden ondertoon, die volgens Pantone “energie geeft en zachtheid uitbeeld.”

Foto: Pantone

Achter de warme, vreugdevolle kleur zit ook een serieuze boodschap: Living Coral staat – zoals de naam al aangeeft – voor de koraalriffen, die steeds meer in gevaar komen. De riffen op de Malediven worden met uitsterven bedreigd als gevolg van vervuiling en natuurrampen. Alleen de levende koralen hebben de prachtige rode kleur. Dus wie deze trend gaat volgen voor 2019, moet ook in gedachten houden dat het wordt gezien als een rood uitroepteken, om meer te doen tegen milieuvervuiling.

Al 20 jaar lang, bepaald Pantone de kleur van het jaar. Ze hebben een aanzienlijke invloed op de productontwikkeling en aankoopbeslissingen in veel industrieën, waaronder mode, beauty, meubels en bruiloften! Wij zijn benieuwd hoe Living Coral zich in de komende 12 maanden laat zien. Wij kijken uit naar de eerste bruiloften met deze kleur als thema!

Nog meer leuke trends en ontwikkelingen zien? Bekijk dan Facebook, Pinterest, Instagram!

Lees ook:

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Credits: Shutterstock
Dit zijn de muziektrends voor jouw bruiloft in 2019!
Dit zijn de meest besproken muziektrends voor 2019! Muziek zet de toon voor jullie bruiloft. Het is dan ook belangrijk jullie favoriete nummers uit te zoeken!
Foto via Instagram @teddysphotos
Ed Sheeran is in het geheim getrouwd!
De beroemde zanger maakt in een interview duidelijk dat hij "Ja" tegen Cherry Seaborn heeft gezegd en tot de gehuwde club behoort!
De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!
De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!
Vanaf oktober kun je de trouwkleding van Prince Harry en zijn vrouw Hertogin Meghan in een tentoonstelling op Windsor Castle komen bewonderen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie