Dit zijn de beste decoratietips voor jouw industriële wedding!

Een industriële locatie is geweldig om te trouwen. Wel moet je er vaak wat decoratie aan toevoegen wil het echt een bijzondere plek worden. Dit zijn de decoratietips van Haddock Amsterdam waar je jouw wedding helemaal afstyled!

Dit zijn de beste decoratietips voor jouw industriële wedding!
  • Decoratie stijlen
  • Sponsored

Ga jij trouwen op een industriële locatie? We love it! Een industriele locatie is hip en stoer, en met de juiste decoratie haal je alles uit deze plek. Dit zijn de beste decoratietips om de industriële locatie echt tot z’n recht te laten komen!

opslaanFoto: Haddock AmsterdamHaddock Amsterdam
Foto: Haddock Amsterdam

Rauw, stoer en grof

Een industriële locatie is rauw, robuust en stoer. Maar om een locatie optimaal te benutten en ervoor te zorgen dat het de perfecte trouwlocatie is, heb je wel wat decoratie nodig. Haddock Amsterdam is een prachtige industriële locatie in Amsterdam. Deze rode loods is een leuke informele plek om te trouwen. Je hebt het gevoel van buiten zijn, maar bent toch lekker dicht bij de stad – wel zo fijn voor je gasten -. De locatie aan het IJ zorgt ervoor dat je je in andere tijden waant, en zorgt voor een ontspannen en feestelijke sfeer.

Grote voorwerpen en objecten

Haddock heeft als industriële locatie veel ervaring met de juiste decoratie. Ze hebben dan ook goede tips hoe je het beste uit de industriële locatie kunt halen. “Werk met grote voorwerpen en objecten. Denk aan lampionnen en lichtslingers, bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je niet te veel tierlantijntjes hebt, en laat de locatie voor zich spreken.”

Graffitimuur voor de foto’s

Bedenk een mooie pose en sta voor een prachtige met graffiti bespoten muur. Kijk of je zelf een graffitiartiest kunt inhuren die een mooi graffitiwerk voor jullie maakt, of kies voor een bestaande graffiti. Let dan wel op dat er geen gekke dingen geschreven staan.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lichtletters bij de ingang

Haddock: “Wat mooi past bij een industriële locatie past, zijn grote lichtletters bij de ingang. Het is een perfect eyecatcher!” Lichtletters zijn bijna niet meer weg te denken bij een bruiloft, en dat is ook heel logisch. Ze doen het altijd goed en geven meteen sfeer!

Hergebruiken industriële materialen

Er zijn veel voordelen aan het hergebruiken van industriële materialen en andere opvallende industriële gebruiksvoorwerpen, die tijdens jullie bruiloft weer op een heel andere manier worden gebruikt. Denk aan metalen tonnen, houten kisten, stalen tandwielen en grote kabelrollen.

Mixen van thema’s: vintage en chique

Een vintage stijl voor een wedding geven altijd al een bijzonder gevoel. Meng dat met een industriële locatie, dan wordt dat gevoel nog vele malen versterkt. Een ceremonie in bijvoorbeeld een oude loods, stijlvol gedecoreerd, geeft die twist aan het thema. Of ga voor extra chique met chique gedecoreerde stoelen, metalen tonnen, oude lichtbolletjes als slingerverlichting en andere chique details, maken het dat de twee contrasten elkaar versterken.

opslaanFoto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Warme kleuren en verlichting

Industriële locaties kunnen een beetje koud zijn, dus warm het op met goud en koper decoratie. Gouden stoelen, vaten in het middenstuk, en koper bestek maakt het net wat warmer. Ga verder voor mooi licht als oude bolletjes, candle bags, lampionnen en kaarsen.

Plantenmuur

Vergeet de flower wall! Als je op zoek bent naar een mooie manier om een beetje natuur in je stenen ruimte te introduceren, ga dan voor een achtergrond vol varens en ander groen. Ideaal als achtergrond voor het jawoord, een fotomuur, of voor achter de drank- en hapjestafel.

Tapijt op de weg naar het altaar

Geef je industriële ceremonie een gezellige, huiselijke sfeer door vintage tapijten in het gangpad en altaar neer te leggen. Je kunt voor vergelijkbare patronen gaan of mixen en matchen voor een meer boho-look.

Vond je dit een goed artikel? Volg ons dan op Facebook, Pinterest en Instagram voor nog meer dagelijkse wedding inspiratie!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Haddock Amsterdam Restaurants
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!