Dj Tiësto is getrouwd!

Op zaterdag 21 september 2019 is dj Tiësto met zijn grote liefde getrouwd middenin de woestijn van Utah!

Dj Tiësto is getrouwd!
Foto: Instagram
  • Beroemdheden
  • International

Dj en producer Tiësto is afgelopen zaterdag getrouwd met zijn grote liefde Annika Backes! Op Instagram heeft hij het fantastische nieuws met prachtige foto’s gedeeld. In 2015 leerde Thijs Verwest, de echte naam van Tiësto, zijn Annika kennen in een restaurant in New York. En het was liefde op het eerste gezicht!

Drie jaar later heeft Thijs op vakantie in de Maldiven zijn Annika ten huwelijk gevraagd. De bedoeling was dat de dj op een knie zou gaan tijdens zonsondergang, maar helaas regende het de eerste negen dagen van hun vakantie. Op de laatste vakantiedag was het weer gelukkig perfect en huurde Thijs een heel restaurant af.  Annika vertelt: “Ik dacht dat we romantisch uit eten zouden, maar toen we aankwamen wist ik al dat er iets ging gebeuren. Ik denk dat we allebei zo enthousiast en nerveus waren dat hij, zodra we daar waren, gelijk door zijn knieën ging. Het was heel romantisch.” .

opslaanDennis Kwan Photography
Dennis Kwan Photography

De trouwceremonie werd gehouden in een luxe resort middenin de woestijn van Utah (USA). Het bruidspaar heeft het hele resort afgehuurd voor het weekend, zodat alle 80 gasten er konden overnachten. Thijs vertelt: “Het was nog mooier en specialer dan ik had kunnen bedenken. Om iedereen te zien waar je van houdt en de liefde van je leven door het gangpad te zien lopen, is het beste gevoel in de wereld.”

Wij wensen het bruidspaar veel geluk toe!

opslaan
Foto: Dennis Kwan Photography

Meer trouwnieuws over beroemdheden lezen? Lees dan ook:

 

 

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!