Echte liefde vergaat niet: 63 jaar bij elkaar

Wie zegt dat liefde een houdbaarheidsdatum heeft? Hoewel we leven in een weggooimaatschappij, is er gelukkig nog hoop voor échte liefde. Joe en Wanda zijn het levende bewijs, dit Amerikaanse echtpaar is al 63 jaar bij elkaar en ze zijn nog steeds smoorverliefd. Fotograaf en kleindochter Shalyn Nelson legde de liefde van dit paar vast als onderdeel van haar project Love, The Nelsons. Zij gelooft in echte liefde, en weet iedereen ervan te overtuigen met haar prachtige fotoshoot.

Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson

Tortelduifjes Joe en Wanda leerden elkaar halverwege vorige eeuw kennen. Joe, een echte romanticus werd door cupido’s pijlen geraakt toen hij Wanda voor het eerst op straat zag lopen. Hij kon het moment niet voorbij laten gaan en zette zijn auto aan de kant om zijn toen nog onbekende levensgezel mee uit te vragen. De verleiding en de moed van Joe waren teveel voor Wanda, en uiteindelijk zwichtte ze en zei ze ja tegen een afspraakje.

Van het een kwam het ander en na het daten kwam een verloving. Twee jaar later, in 1952, trouwde het stel dan eindelijk. Zullen ze toen al gedacht hebben dat het een eeuwige liefde zou zijn?

Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson
Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson

Voor de fotograaf is de liefde tussen haar opa en oma de puurste liefde die ze ooit heeft gezien. Daarom heeft zij Joe en Wanda gekozen om dit ambitieuze project mee te beginnen. Het doel van dit project? Laten zien dat liefde echt bestaat en niet enkel een verzinsel is van Hollywood. Shalyn Nelson is zelf ook een echte romanticus en ze is er dan ook van overtuigd dat liefde altijd wint. “Aan het einde van het verhaal draait alles om de liefde, altijd.”

Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson
Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson

Naast de fotoshoot stelde de kleindochter voor dat haar opa en oma elkaar een brief zouden schrijven over wat ze voor elkaar voelen. Zoals we altijd bij Zankyou prediken is het verklaren van je gevoelens is zeer belangrijk voor een goede relatie. Wij vinden het dan ook niet verrassend dat de brief die Joe en Wanda aan elkaar schreven adembenemend was.

De twee schreven een brief aan elkaar en tijdens het voorlezen wisten ze de omstanders opnieuw te laten smelten vanwege de bijzondere en lieve inhoud van de brief. Joe laat met zijn brief zien dat hij zijn vrouw nog altijd in en in liefheeft.

 “Dearest Wanda, it’s been a long time since I have written you a letter. I think it was when I was working in Canada, that I wrote you last. Anyway, I still love you just as much, probably more”, stond er in Joe’s brief. “I love you as much today as the day I married you. And just think, the license only cost $2. The best bargain I ever made.”

Shalyn Nelson
Foto: Shalyn Nelson

Het is duidelijk: Na 63 jaar zijn Joe en Wanda nog steeds verliefd en hiermee geven ze hoop. Hoop op een geweldig en lang en gelukkig huwelijk; het kan echt! Wij zwijmelen ondertussen nog even weg bij de prachtige foto’s..

Lees ook: De evolutie van liefde met de leeftijd.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina.

Auteur: Sherita Jager

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Mark Hadden
Wie vraag je als getuigen bij je huwelijk?
De getuigen zijn enorm belangrijk op de bruiloft, want zonder hen is er geen huwelijk! Maar hoe kies jij eigenlijk je getuige?
Foto: Wedding International
Trouwen in het buitenland: alle tips voor een geweldige bruiloft!
Trouwen in het buitenland: veel bruidsparen dromen erover. Maar waar moet je dan rekening mee houden? Lees hier de beste tips!
Credits: The Harrogate Bridal Show
The Harrogate Bridal Show: de grootste beurs van de Engelse bruidsindustrie!
Het meest besproken bruidsevenement ter wereld vond plaats in Londen. Ontdek hier alles over The Harrogate Bridal Show!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie