De vijf do´s en don´ts voor echtparen op Facebook

In de tijd van Facebook, Twitter en Instagram wordt het leven van veel bruidsparen openlijk naar buiten gebracht. Toch zou een beetje privacy wel fijn zijn en moet je weten waar de grenzen liggen. Lees daarom deze Do’s & Don’ts voor echtparen!

Foto: Dufrasnes Fotografie
Foto: Dufrasnes Fotografie
Foto: Mon et Mine
Foto: Mon et Mine

Jullie zijn net getrouwd, zijn samen ontzettend gelukkig en dat mag de hele wereld weten! Social media platformen zoals Facebook zijn hier uitermate geschikt voor. Intieme privé foto´s en onvergetelijke momenten kunnen hier met anderen gedeeld worden. Maar alles wat eenmaal op internet staat, komt er nooit meer af… Let daarom goed op wat je post. Om jou daar een handje bij te helpen hebben wij 5 Facebook Do´s en Don´ts voor je opgesteld!

yourphoto
Foto: yourphoto

Do’s:

1. Liefdesverklaringen: De moderne variant van de liefdesbrief – een liefdespost op Facebook. Op zijn of haar wall een lief gedicht of een persoonlijk verhaaltje waarom hij of zij de ware voor jou is.

2. Liken: Like de posts van jouw geliefde. Geeft weer eens aan hoe ontzettend hilarisch jij zijn filmpjes vindt of hoe mooi hij jouw nieuwe Prada zonnebril wel niet vindt.

3. Selfies posten: Altijd lief! Selfies van jou en je partner. Gegarandeerd veel likes!

4. Profielfoto: Net getrouwde bruidsparen die hun trouwfoto als profielfoto instellen! Want ja, die mooie jurk en dat prachtige pak mogen zeker aan de buitenwereld geshowd worden. En niet alleen de kleding, ook mag iedereen weten dat jij met dat lekkere stuk getrouwd bent.

5. Trouwalbum posten: Misschien konden een paar vrienden niet aanwezig zijn of vind je het gewoon leuk de aanwezigen nog eens aan jullie grote dag te herinneren: plaats een ´Best Of´trouwalbum. Ook je klasgenoot van groep 8 die je als vriend op Facebook hebt zal met veel plezier zien hoe het ondertussen met jou gaat!

Don’ts:

1. Te veel posts: Belangrijk is om niet door te slaan. Natuurlijk is het een vrolijke gebeurtenis, maar op het moment dat je een hele week lang elk uur met berichten aan komt zetten kan er irritatie ontstaan op de tijdlijn. Ken je grens.

2. Tags op Facebook: Pas op met taggen! Misschien hecht jouw gast iets meer waarde aan privacy dan jij en wil diegene liever geen foto´s van zijn of haar prive-leven op internet.

3. Staat iedereen er goed op?: Sta jij zelf als een godin op de foto, maar staat jouw partner toevallig net even zijn mayonaise vingers voor de ingehuurde frietkraam op wielen af te likken op de achtergrond? Knip hem of haar er dan af, of post deze foto niet. Denk aan elkaars reputatie.

4. Chatten: Absolute no go: chatten met vreemde mannen of vrouwen; of in ieder geval vreemd voor jouw partner. De kans is groot dat jouw liefje – per ongeluk, dan wel expres- op jouw Facebook inlogt en dan voel je de bui vast al hangen…

5. Foto´s van andere mannen of vrouwen liken: Al vele vrienden van mij hebben hier flinke ruzies door gehad. Wie is dat die altijd jouw foto´s liked? Waarom like jij ALTIJD zijn foto´s? Oei oei… Oppassen dus!

Lees ook:

29 dingen die elk bruidspaar moet horen voor de grote dag | De evolutie van de liefde | 5 geheimen voor perfecte relaties 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: IN-Fotodesign
Het ritje van je leven: de do's en don'ts van trouwvervoer
Je gaat dan wel trouwen met je prins op het witte paard… het is toch te hopen dat hij je in stijlvol trouwvervoer komt ophalen. En heb je al nagedacht over het vervoer van je gasten?
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
De mooiste trouwkastelen van Nederland!
Zankyou heeft een selectie gemaakt van de mooiste trouwkastelen in Nederland. Beleef jouw sprookje in één van deze toppers!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie