Een collectie geïnspireerd op Disney! Je wordt verliefd!

Het lijkt erop dat sprookjes weer helemaal in zijn. Dit zien we terug in de nieuwe collecties van de grootste modemerken. Zij creëren hierin de stijl van Ariel, Assepoester en andere sprookjes. Hoe tof is het dat we onze favoriete sprookjes nu terug zien in de vorm van textiel, borduurwerk en prachtige details?! Het inspireert ons enorm en we willen jullie dit zeker niet weerhouden. Wij presenteren: de nieuwe collectie van Paolo Sebastian voor het voorjaar van 2018.

Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian

De naam van de collectie van Paolo Sebastian was ‘Once Upon a Time’. In deze collectie maakte hij een verbintenis tussen de meest bekende Disney prinsessen die hij verwerkte in zijn nieuwste feestjurken. Dit zijn niet zomaar ontwerpen, het is kunst! De creaties die over de prachtig opgemaakte catwalk paradeerden hadden buitengewone details. De doorzichtige stukken kwamen veel voor in de collecties, net als het borduurwerk van bloemen in verschillende toonaarden die, niet te vergeten, doen denken aan legendes en stijlen van elke fantasiefilm.

Lees ook: De mooiste strapless trouwjurken: een eindeloze trend

Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian

De esthetiek van deze op Disney geïnspireerde collectie bevat eindeloze creatieve benaderingen. De glans is aanwezig in kristalvormen met een spectrum van tonen, variërend van koningsblauw tot het meest poederig, een effect dat ons doet denken aan de magie van die liefde die duidelijk te zien is op de schermen. De tule herinnert ons natuurlijk aan die laatste scène waarin Aurora haar laatste dans met prins Felipe deelde, terwijl de feeën-moeders de leiding hadden over het transformeren van de kleur van haar jurk.

Lees ook: Spectaculaire tweedelige trouwjurken: origineel en super elegant!

Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian

Wat is er nog meer te vinden? Niet alles is geconcentreerd op het romantische gedeelte. Paul Basileff, een Australische ontwerper, heeft ook meegewerkt aan de collectie. Hij heeft zich meer gefocust op de gedurfde ontwerpen, zoals buitengewone jumpsuits met prachtige kristalregen erop, met natuurlijk, een cape die je ideale bondgenoot wordt bij de prinses die je binnen draagt. Je kan zeggen dat deze prinsessenjurken in het zwart ideaal zijn voor een bruiloft die net iets anders is dan normaal. En deze ‘something blue’ ziet er heel onschuldig uit, maar is wel gepaard met lijnen die de vrouwelijke vormen prachtig benadrukken!

Lees ook: Trouwjurken van tule: de meest romantische jurken voor 2018!

Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian
Foto: Paolo Sebastian

Papegaaien, reliëfbloemen, veren, kristallen, stenen en ombre-effecten… deze collectie die geïnspireerd is op Disney heeft het allemaal! Natuurlijk zijn er ook andere trouwjurken welke wij te gek vinden met een grote variëteit aan persoonlijkheden en waar elke vrouw zich een prinses in kan voelen op haar trouwdag. Wij denken dat er geen twijfel mogelijk is dat je een fantastische, romantische en unieke stijl hebt te pakken als je één van deze ontwerpen draagt. Durf jij het aan?

Voor meer inspiratie, prachtige foto’s en te gekke win-acties volg je ons op Instagram & Facebook!

Laat een bericht achter

 Sweetheart Fall/Winter 2017
Dé collectie die alle trends perfect combineert: Sweetheart Herfst 2017
Sweetheart Herfst 2017 combineert moderne trends met tijdloze bruidsmode in een lijn van geweldige bruidjurken met de ¨wow¨ factor. Deze romantische en moderne collectie heeft onze harten gestolen!
Style 8942. Credits: Justin Alexander
Jouw romantische én elegante droomjurk vind je in de collectie van Justin Alexander voor 2018!
Ontdek de nieuwe collectie van Justin Alexander voor 2018. Sensuele trouwjurken voor de elegante bruid!
Foto: Shutterstock
Vijf ontzettend romantische steden voor een stedentrip met je lief!
Zin in een weekendje weg met je partner en ben je nog op zoek naar een bestemming? Zankyou selecteerde 5 locaties voor een romantische stedentrip.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie