Een lingerieparty als vrijgezellenfeest: zo doe je dat!

Ga je trouwen en heb je al alles wat je wilde voor je uitzet? Vergeet een traditioneel vrijgezellenfeest! Een lingerieparty is het meest geschikt in dit geval. Naast dat je plezier hebt met je vriendinnen, kun je alvast wat cadeautjes uitpakken die je huwelijksreis wat spannender kunnen maken.

Credits: SUEGRAPHY
Credits: SUEGRAPHY

Geef je collectie ondergoed een upgrade door een lijst te maken van interessante stukken zoals kanten slipjes, provocerende bh’s, massage oliën en andere sexy items.
Bij KANT Amsterdam helpen ze je om er een onvergetelijk feest van te maken, maar je kunt het ook zelf organiseren met hulp van je vriendinnen; je wilt voor je bruiloft immers niet al te veel werk hebben. Je kunt natuurlijk altijd een gespecialiseerd bedrijf inhuren om het feest helemaal af te maken met obers, drag queens, cocktailmakers, een professionele dj of misschien wel een stripper!

Credits: Nude Eventos
Credits: Nude Eventos

Het grote voordeel van het inhuren van een bedrijf is dat jij je enkel met de grote dag bezig hoeft te houden. Wil je het toch allemaal zelf regelen, lees dan snel onze tips zodat jouw lingeriefeest helemaal te gek wordt!

Uitnodigingen in stijl

Zoek voor je uitnodigingen templates gerelateerd aan het thema van je feest! Er is een breed scala aan leuke en uitnodigingen, kleine lijfjes met bogen, parels en edelstenen. Het is het beste als je je party een maand voor het huwelijk plant, volgens het schema van de bruid in de middaguren als het even kan.

Tip: Om je gasten te helpen een passend cadeautje mee te laten brengen, zet je uiteraard de maten van je lingerie op de uitnodiging. Je mag ze ook zonder gene laten weten welke kleuren je mooi vindt!

Credits: Invitations Ideas
Credits: Invitations Ideas

Locaties voor het feest!

Probeer open ruimtes waar veel mensen langslopen te voorkomen! Je kunt het organiseren in je eigen huis, in het huis van een vriend, of zelfs in een appartement in een mooi hotel! Zoek privacy om plezier te kunnen maken en zoveel mogelijk setjes te kunnen passen!

Credits: Fotografie Plus
Credits: Fotografie Plus

Pikante cadeautjes!

Denk goed na over het opstellen van de cadeaulijst. Welke dingen vind je nu echt leuk en zou je echt willen hebben? Idealiter stuur je de lijst per e-mail naar je vriendinnen. Je kunt de cadeaulijst ook meesturen met de uitnodiging. Als je twijfelt over wat je moet vragen, hieronder een aantal suggesties:

 • Seks pop.
 • Complete korsetten
 • Sets van slipjes en bh’s
 • Reserve slips
 • Lange transparante sweater
 • Slipje in vintage-stijl
 • Sexy nachtkleding en kamerjas
 • Eetbare slipjes
 • Massagegel die verwarmt of juist koud wordt
 • Lustopwekkende massageolie
 • Badzout of -schuim
 • Speeltjes van de seksshop

Maak er gebruik van lingerie te vragen die je op dag van je bruiloft wil dragen. Twijfel je daar nog over, lees dan snel het artikel de beste trends in bruidslingerie.

Zorg voor plezier!

Naast het openmaken van de cadeaus, wat op zich al heel leuk is, moet je proberen de sfeer te verhogen met muziek en spelletjes. Zo geef je je vriendinnen een warm welkom!

 • Raad het cadeau: het makkelijkste spel om te doen! Jij moet raden wat er in elke doos zit. Heb je het fout? Dan moet jij als een model showen wat je hebt gekregen. Heb je het goed? Dan loopt diegene die het cadeau gaf als een supermodel over een denkbeeldige catwalk.

Een ander leuk spel:

 • Hete aardappel: een ander makkelijk spel. Stop wat sensuele items als zweepjes, slipjes en duivelsoortjes in een doos. Zet muziek op voor een bepaalde tijd en geef de doos van persoon aan persoon, als de muziek stopt moet diegene die de doos in de handen heeft een item pakken (met de ogen dicht) en dit gebruiken tot het einde van de avond.
Credits: Alexandra Vonk Photography
Credits: Alexandra Vonk Photography

Gepersonaliseerde snacks

Om de stemming erin te houden, maak je je feest natuurlijk compleet met koekjes, snoep en taart in hetzelfde thema als dat van je feest: lingerie! Ben je een extravert persoon dan kun je natuurlijk ook spelen met de vormen van het mannelijk en vrouwelijk lichaam in je versnaperingen. Gebruik vrolijke en provocerende kleurtjes voor de frosting! Laat je snacks een aanvulling zijn op de rest van je decoratie! Geen tijd om zelf creatief aan de slag te gaan? Zoek een goede bakker bij jouw in de buurt. Bij Gabriella’s Taartenatelier kun je heerlijke koekjes bestellen in de vorm van korsetten of bikini’s! Onweerstaanbaar!

Credits: Gabriella's Taartenatelier
Credits: Gabriella’s Taartenatelier

Verrassing: souvenirs!

Geef je vriendinnen een bedankje in de vorm van een souvenir. Het hoeft maar iets kleins te zijn. Dit kun je natuurlijk kopen in een speciaalzaak of online bestellen bij een webshop als Bijzondere Bedankjes, maar je kunt er ook voor kiezen om je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Hieronder een paar DIY-tips:

 • Mooie zakjes gevuld met crèmes en maskertjes die je kunt gebruiken voor het slapengaan.
 • Eenpedicure-kit: gebruik een mooi potje als verpakking en stop er een vuil, nagellak, wattenpads etc. in.
 • Pikante cadeautjes zoals massageolie
 • Blikjes met snoepjes of hartvormige chocolade.
 • Zeep of badzout in een gepersonaliseerde verpakking
 • Jarretels
Credits: Evermine Occasions
Credits: Evermine Occasions

Als je weinig tijd hebt, kun je beginnen met de lingerie party en daarna nog een keer optimaal feesten op jullie manier op je vrijgezellenfeest. Maak er gebruik van dat al je vriendinnen bij elkaar zijn en ga naar een bar, een show of concert en leg elk moment vast! Heb je nog geen echt plan voor het vrijgezellenfeest of kunnen je vriendinnen wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan snel hier voor tips voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!

Auteur: Eline Dabekaussen

 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!
Zes ideeën voor een onvergetelijk en origineel vrijgezellenfeest!
Bedenk en verzorg een fantastische afsluiting voor de bruid om haar laatste moment als ´vrijgezel´ te vieren!
Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft kidsproof is?
Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft kidsproof is?
Hoe maak je een feest van je bruiloft voor de uitgenodigde kinderen? Voor een goede voorbereiding hebben wij een aantal tips voor jullie klaargezet..
Een Foodtruck op je bruiloft? Een origineel, economisch en gastronomisch idee!
Een Foodtruck op je bruiloft? Een origineel, economisch en gastronomisch idee!
Het Food Truck fenomeen blijft een super trend en tegenwoordig kunnen we deze trend ook beschouwen als deel van de bruiloft. Lees hier onze tips voor Foodtrucks op je bruiloft...

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie