Een romantische huwelijksreis in het Kingsbury

Heeft u al nagedacht over waar u uw eerste dagen wilt doorbrengen als man en vrouw? Zankyou stelt je voor aan de stad Colombo in Sri Lanka! In het prachtige Sri Lanka kunnen jullie samen genieten van The Kingsbury.

  • Huwelijksreis Locaties
  • Aanbeveling

Heeft u al nagedacht over waar u uw eerste dagen wilt doorbrengen als man en vrouw? Als u op zoek bent naar iets anders, naar een nieuwe cultuur en, tegelijkertijd, genieten van alle comfort, elegantie en goede smaak als het gaat om een speciale huwelijksreis viering, Zankyou stelt u een grand Tour voor naar de stad Colombo in Sri Lanka! In het prachtige Sri Lanka kunnen jullie samen genieten van The Kingsbury.

opslaanThe KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
The Kingsbury

The Kingsbury is een luxe hotel gelegen ten westen van het Aziatische eiland waar jullie een unieke ervaring zullen beleven, met persoonlijke aandacht en waarin hun professionele uitstraling zal voldoen aan jullie behoeften. Meer dan 200 luxe kamers staan tot beschikking met uitzicht op de Indische Oceaan.

Een plek die wordt gekenmerkt door een elegant, uniek en luxe design. Het heeft drie restaurants, lounges en bars, evenals een dak om te ontspannen en te genieten van een prachtige zonsondergang, terwijl je geniet van een heerlijke cocktail. De sfeer is erg bijzonder!

opslaanThe KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Zwembad, The Kingsbury
opslaanSky lounge, The KingsburyMeer lezen “Sky lounge, The Kingsbury”
Sky lounge, The Kingsbury

In deze stad kun je naar het Nationaal Museum van Colombo, het Nederlandse hospitaal van grote geschiedenis, de Galle Face Green: een promenade die zich uitstrekt een halve kilometer van de kust van de Indische Oceaan; Gangaramaya Temple, een van de meest vereerde plaatsen in het land, erkend centrum van leren en een plaats van grote schoonheid, en de Independence Memorial Hall, een nationaal monument in Sri Lanka gebouwd om de onafhankelijkheid van het land te herdenken.

Geniet van het prachtige uitzicht aangeboden door deze prachtige accommodatie. The Kingsbury Hotel zal jullie tot rust laten komen na de grote dag. Ontdek andere culturen, zoals de prachtige Aziatische cultuur. Prachtige landschappen, de stranden en de mensen zullen er voor zorgen dat jullie weer terug willen komen. Het is betoverend!

opslaanZwembad, The KingsburyMeer lezen “Zwembad, The Kingsbury”
Zwembad, The Kingsbury

Huwelijks bestemming

Ook leuk! Wat als jullie in plaats van voor jullie huwelijksreis al voor het huwelijk zelf gaan? Je zal in staat zijn om een droomhuwelijk te houden in een super bijzondere omgeving: in het midden van de Indische Oceaan. Bij The Kingsbury Hotel zijn ze gespecialiseerd in de organisatie van deze bijzondere dagen, jullie hoeven je geen zorgen te maken over iets. Zij zullen elk detail ontwerpen naar jullie wensen!

opslaanFoto: The Ocean Seafood Restaurant
Foto: The Ocean Seafood Restaurant
opslaanSuite met uitzicht op zee, The KingsburyMeer lezen “Suite met uitzicht op zee, The Kingsbury”
Suite met uitzicht op zee, The Kingsbury

Kortom, The Kingsbury Hotel biedt u alles wat u nodig heeft om te genieten van de perfecte huwelijksreis die jullie voor altijd zullen herinneren. Contact de provider voor meer informatie over dit prachtige hotel!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!