X

Een romantische huwelijksreis in het Kingsbury Hotel in Sri Lanka!

Heeft u al nagedacht over waar u uw eerste dagen wil doorbrengen als man en vrouw? Als u op zoek bent naar iets anders, naar een nieuwe cultuur en, tegelijkertijd, genieten van alle comfort, elegantie en goede smaak als het gaat om een speciale huwelijksreis viering, Zankyou stelt u een Grand Tour voor naar de stad Colombo in Sri Lanka, genieten van het The Kingsbury.

Meer lezen “The Kingsbury”
Foto: The Kingsbury

Het is een luxe hotel gelegen ten westen van het Aziatische eiland waar u een unieke ervaring zal beleven, met aandacht voor uw persoonlijke wensen en waarin hun professionele uitstraling ten alle tijden zal voldoen aan uw behoeften. Meer dan 200 luxe kamers staan tot uw beschikking met uitzicht op de Indische Oceaan.

Meer lezen “The Kingsbury”
Centre Suite. Foto: The Kingsbury

Een plek die wordt gekenmerkt door een elegant, uniek en luxe design. Het heeft drie restaurants, lounges en bars, evenals een dak om te ontspannen en te genieten van een prachtige zonsondergang, terwijl je geniet van een heerlijke cocktail. De sfeer is erg bijzonder!

Meer lezen “The Kingsbury”
Corner Suite. Foto: The Kingsbury
Meer lezen “Zwembad. The Kingsbury”
Zwembad. The Kingsbury
Meer lezen “The Kingsbury”
Yue Chuan Chinese Restaurant. Foto: The Kingsbury

In deze stad kun je naar het Nationaal Museum van Colombo, het Nederlandse hospitaal van grote geschiedenis, de Galle Face Green: een promenade die zich uitstrekt een halve kilometer van de kust van de Indische Oceaan; Gangaramaya Temple, een van de meest vereerde plaatsen in het land, erkend centrum van leren en een plaats van grote schoonheid, en de Independence Memorial Hall, een nationaal monument in Sri Lanka gebouwd om de onafhankelijkheid van het land te herdenken.

Meer lezen “The Kingsbury Hotel”
Foto: The Kingsbury Hotel

Geniet van het prachtige uitzicht aangeboden door het prachtige The Kingsbury Hotel: heerlijk tot rust komen na de grote dag en andere culturen leren kennen, zoals de prachtige Aziatische cultuur. Prachtige landschappen, de stranden en de mensen zullen er voor zorgen dat u weer terug wilt komen. Betoverend!

Meer lezen “The Kingsbury”
Sky Lounge. Foto: The Kingsbury
Meer lezen “The Kingsbury”
Foto: The Kingsbury
Meer lezen “The Kingsbury”
Senses Spa. Foto: The Kingsbury

Huwelijks bestemming

Wat als U in plaats van alleen uw huwelijksreis in dit prachtige resort beleven, u hier uw eigen destination wedding organiseerd? Je zal in staat zijn om een droomhuwelijk in een geweldige omgeving te vieren: in het midden van de Indische Oceaan. The Kingsbury Hotel heeft specialisten en ervaren professionals klaar staan om u te helpen met de organisatie van deze bijzondere dag, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zij zullen zorgen dat alles tot in de puntjes perfect is!

Meer lezen “The Kigsbury”
The Victorian. Foto: The Kigsbury
Meer lezen “The Kingsbury”
The Balmoral. Foto: The Kingsbury
Meer lezen “The Kigsbury”
The Oval. Foto: The Kigsbury

Kortom, The Kingsbury Hotel biedt u alles wat u nodig heeft om te genieten van dé perfecte huwelijksreis die je je voor altijd zult blijven herinneren. Contact de provider voor meer informatie of om direct uw voor de datum van uw huwelijksreis te reserveren!

Liever ergens anders heen? Wat dachten jullie van een destination wedding in het Caribisch gebied? Ontdek wat Jamaica, de Bahama´s en de Caicoseilanden jullie te bieden hebben.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie