Een romantische huwelijksreis in het Kingsbury Hotel in Sri Lanka!

Heeft u al nagedacht over waar u uw eerste dagen wil doorbrengen als man en vrouw? Als u op zoek bent naar iets anders, naar een nieuwe cultuur en, tegelijkertijd, genieten van alle comfort, elegantie en goede smaak als het gaat om een speciale huwelijksreis viering, Zankyou stelt u een Grand Tour voor naar de stad Colombo in Sri Lanka, genieten van het The Kingsbury.

The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Foto: The Kingsbury

Het is een luxe hotel gelegen ten westen van het Aziatische eiland waar u een unieke ervaring zal beleven, met aandacht voor uw persoonlijke wensen en waarin hun professionele uitstraling ten alle tijden zal voldoen aan uw behoeften. Meer dan 200 luxe kamers staan tot uw beschikking met uitzicht op de Indische Oceaan.

The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Centre Suite. Foto: The Kingsbury

Een plek die wordt gekenmerkt door een elegant, uniek en luxe design. Het heeft drie restaurants, lounges en bars, evenals een dak om te ontspannen en te genieten van een prachtige zonsondergang, terwijl je geniet van een heerlijke cocktail. De sfeer is erg bijzonder!

The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Corner Suite. Foto: The Kingsbury
Zwembad. The KingsburyMeer lezen “Zwembad. The Kingsbury”
Zwembad. The Kingsbury
The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Yue Chuan Chinese Restaurant. Foto: The Kingsbury

In deze stad kun je naar het Nationaal Museum van Colombo, het Nederlandse hospitaal van grote geschiedenis, de Galle Face Green: een promenade die zich uitstrekt een halve kilometer van de kust van de Indische Oceaan; Gangaramaya Temple, een van de meest vereerde plaatsen in het land, erkend centrum van leren en een plaats van grote schoonheid, en de Independence Memorial Hall, een nationaal monument in Sri Lanka gebouwd om de onafhankelijkheid van het land te herdenken.

The Kingsbury HotelMeer lezen “The Kingsbury Hotel”
Foto: The Kingsbury Hotel

Geniet van het prachtige uitzicht aangeboden door het prachtige The Kingsbury Hotel: heerlijk tot rust komen na de grote dag en andere culturen leren kennen, zoals de prachtige Aziatische cultuur. Prachtige landschappen, de stranden en de mensen zullen er voor zorgen dat u weer terug wilt komen. Betoverend!

The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Sky Lounge. Foto: The Kingsbury
The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Foto: The Kingsbury
The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
Senses Spa. Foto: The Kingsbury

Huwelijks bestemming

Wat als U in plaats van alleen uw huwelijksreis in dit prachtige resort beleven, u hier uw eigen destination wedding organiseerd? Je zal in staat zijn om een droomhuwelijk in een geweldige omgeving te vieren: in het midden van de Indische Oceaan. The Kingsbury Hotel heeft specialisten en ervaren professionals klaar staan om u te helpen met de organisatie van deze bijzondere dag, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Zij zullen zorgen dat alles tot in de puntjes perfect is!

The KigsburyMeer lezen “The Kigsbury”
The Victorian. Foto: The Kigsbury
The KingsburyMeer lezen “The Kingsbury”
The Balmoral. Foto: The Kingsbury
The KigsburyMeer lezen “The Kigsbury”
The Oval. Foto: The Kigsbury

Kortom, The Kingsbury Hotel biedt u alles wat u nodig heeft om te genieten van dé perfecte huwelijksreis die je je voor altijd zult blijven herinneren. Contact de provider voor meer informatie of om direct uw voor de datum van uw huwelijksreis te reserveren!

Liever ergens anders heen? Wat dachten jullie van een destination wedding in het Caribisch gebied? Ontdek wat Jamaica, de Bahama´s en de Caicoseilanden jullie te bieden hebben.

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook pagina!

Laat een bericht achter

Franse cultuur met een Indisch hart: Mauritius: dé bestemming voor een huwelijksreis op het strand
Franse cultuur met een Indisch hart: Mauritius: dé bestemming voor een huwelijksreis op het strand
Kiezen voor Mauritius als een huwelijksreisbestemming, staat gelijk aan kiezen voor rust, en het ontdekken van een paradijs. Geniet samen met je kersverse echtgenoot van dit paradijs!
Credits: Fotografie Plus
Top 12 bruidssuites - per provincie een bijzonder hotel voor je huwelijksnacht
In welke provincie je ook gaat trouwen, wij hebben een hotel voor je gevonden voor een originele of bijzondere hotelovernachting.
Foto: Dario Endara
Ga je liever voor een romantische sfeer? Bekijk de tips voor een intieme bruiloft!
Bekijk onze tips voor als jullie niet zitten te wachten op een groots feest maar wel jullie dierbaren in de bruiloft willen betrekken!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie