Een trouwring draag je niet alleen aan je hand, maar ook in je hart - voor eeuwig

Wanneer jullie dromen van prachtige, originele trouwringen dan ben je bij Niessing aan het goede adres. Deze trouw- en verlovingsringen vervullen al jullie wensen!

  • Accessoires bruid
  • Adviseren
  • Sponsored

Bij het plannen van een trouwerij zoeken bruid en bruidegom constant naar allerlei dienstverleners die hen tijdens het organiseren van de grote dag kunnen ondersteunen. Bruidskleding, bruidskapsel, locatie, decoratie en de trouwringen – al deze punten staan bovenaan de lijst en worden met zorg geselecteerd. De trouwringen spelen hierbij een grote rol, omdat deze symbool zullen staan voor het huwelijk en het bruidspaar door goede en slechte tijden zullen begeleiden.

Om deze reden willen we jullie graag laten kennis maken met een prachtige sieradenfabrikant, die al meer dan 100 jaar prachtige sieraden maakt en ook voor bruidsparen niet meer weg te denken is: Een Niessing trouwring is het mooiste symbool voor jullie liefde.

opslaanNiessing
Foto: Niessing

Altijd een teken van liefde. En al meer dan 140 jaar een teken voor onze passie.

Passie drijft op passie. Jullie passie is onze passie. Voor ons betekent passie: liefde voor detail en hoog respect voor goud, platina en diamanten. Moed om gevoelens te tonen. Nieuwsgierigheid en onorthodoxe manieren. Passie voor modern design en tradities.

Elke Niessing trouwring draagt de stempel van onze passie. Het “hart met de pijl”, het Niessing keurmerk, met de handgemaakt, staat voor het origineel.

opslaanNiessingNiessing
Foto: Niessing

Met meer dan 140 jaar ervaring in het hart, over generaties verspreid

Handwerk is veel meer dan de hand kan doen. Iedereen wordt erbij betrokken. Onze ontwerpers worden niet moe, ook het laatste detail wordt onder de loep gelegd om naar de mooiste ideeën en de kleinste innovaties te zoeken. Voor onze goudsmeden heeft routine slechts één doel: alleen maar beter worden. En alleen op die manier doorbreken ze routines. Nieuwe technieken zijn geen einde op zich. Ze helpen ideeën en gevoel beter te implementeren.  Affectie en liefde zijn even oud als de mensheid, zoals we deze gevoelens uitdrukken, verandert dat. Traditie inspireert innovatie.

opslaanNiessing
Foto: Niessing

En op welke kleur zijn jullie verliefd?

Hebben jullie de kleur voor jullie ringen al gevonden? De kleur die staat voor jullie liefde? Of kleuren? Kleur kan betoveren, harmonie creëren. Sinds 1873 is Niessing altijd op zoek naar de mooiste kleuren: goud, zacht en warm als zand of blinkend grijs; goud, zo rood als een zonsopgang. Goud in warm rosé of helder, met een vleugje groen, fris als een nieuwe morgen. Zuiver goud in rijk geel. En platina: stralend wit, uniek, met niks te vergelijken. De kleuren der liefde gaan onder de huid.

opslaanNiessing
Foto: Niessing

Goud en platina van Niessing worden uitsluitend gekocht bij Allgemeine Gold- und Silberscheideanstalt AG (AGOSI), het Duitse juwelencentrum Pforzheim. Hier zijn alle juwelen van goud en platina van conflictvrije oorsprong en is een verantwoordelijke toeleveringsketen van edele metalen gegarandeerd.

opslaanNiessing
Foto: Niessing

Jullie bruiloft zal alleen perfect zijn met bijpassende ringen – kies juwelen van Niessing en wordt verliefd op unieke juwelen, die aan al jullie wensen voldoen.

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!