Extravagante bloemendecoratie - is deze trend iets voor jullie?

Als je denkt aan decoratie voor de bruiloft, zijn bloemen ongetwijfeld één van de eerste dingen waar je aan denkt. Een bruiloft zonder de mooiste bloemen kun je je bijna niet voorstellen, je ziet het overal terug: van het boeket tot in de decoratie. De mogelijkheden voor het verwerken van bloemen op de grote dag zijn oneindig: van het bruidsboeket tot centerpieces, en van kleine bloemen in de decoratie van de trouwlocatie tot de meest extravagante bloemendecoratie. Dit laatste zien we steeds vaker voorbij komen! Ongetwijfeld dat jij ook deze indrukwekkende foto´s voorbij hebt zien komen op Instagram… Wij laten je de mooiste extravagante bloemdecoratie zien! Laat je inspireren…

Een echte show!

En dat klopt… de extravagante stijl, zoals de naam ook al aangeeft, heeft als doel om een spectaculaire indruk achter te laten! Vergeet less is more en ga all out! Investeer in bloemen en een goede bloemstylist en jullie zullen een buitengewone bloemen ervaring kunnen creëren op jullie trouwlocatie. Ongetwijfeld! Laat je alvast inspireren door deze beelden…

Bloemen, bloemen en nog meer bloemen

Zoals je ziet kan deze grote hoeveelheid aan prachtige bloemen in allerlei locaties en omstandigheden worden gebruikt. Denk niet alleen aan binnen bij de trouwlocatie, maar ook de weg er naartoe! Jullie geweldige trouwlocatie zal er nóg indrukwekkender uit zien als jullie deze aankleden. De gasten zullen versteld staan!

Een bloemenaltaar

Jullie jawoord verdiend een prachtige achtergrond – zoals een bloemenaltaar! Deze foto hieronder laat ons wegdromen bij de mogelijkheden… ziet dat er niet prachtig uit?

Een diner om van te dromen

Maak van het diner een hoogtepunt van jullie grote dag! En dan zeker wanneer het op bloemen aan komt… leef je uit met centerpieces, hangende tuinen, bomen en grootse bloemdecoratie! Combineer deze met veel lichten en het is dé ultieme sprookjeslocatie.

Deze gang met bloemenbogen moesten wij ook echt eventjes met jullie delen! Is dit niet dé perfecte manier voor jullie gasten om aan te komen op jullie trouwlocatie? Zij zullen meteen een goed idee hebben van wat te verwachten…

Nog niet genoeg van bloemen na het decoreren van de trouwlocatie(s)? Jullie trouwauto mag zeker niet ontbreken! Misschien niet ontzettend handig om op deze manier van locatie naar locatie te moeten rijden, maar het is zéker wel een showstopping decoratiestuk!

En, is deze extravagante stijl iets voor jullie? Of gaan jullie toch liever voor een intieme decoratie met romantische kaarsen of deze sprookjesachtige manieren om jullie weg naar het altaar te versieren? Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: M. van de Looij Foto & Design
De ultieme checklist (inclusief PDF) voor jouw bruiloft!
Om jou voor te bereiden op de bruiloft hebben wij de ultieme checklist voor de bruiloft - inclusief PDF om te downloaden!
Trend gespot: kies voor opvallende oorbellen bij de bruidsjurk!
Trend gespot: kies voor opvallende oorbellen bij de bruidsjurk!
Opvallende oorbellen zijn dé trend wat betreft oorsieraden voor 2018. Ga los met de keuze uit diamanten, parels en kleuren! Met de tips van de experts!
Hoe organiseer ik een bruiloft in korte tijd - 5 stappen naar jullie grote dag!
Hoe organiseer ik een bruiloft in korte tijd - 5 stappen naar jullie grote dag!
Gaan jullie onverwacht in een zeer korte tijd trouwen en weet je niet waar je moet beginnen? Met de volgende 5 stappen van Zankyou kom je nog eens een eind!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie