X

ZIWA 2017 is afgelopen!

Vandaag, 20 maart, is het de laatste dag waarop professionals en bruidsparen voor de beste professionals in de bruidsindustrie kunnen stemmen. Zeer binnenkort zullen we weten wie de winnaars in verschillende categorieën van de Zankyou International Wedding Awards 2017 zijn. Ben jij één van hen?

ziwa2017-comunicar-rrss

ZIWA begon dit jaar op 6 maart en het eindigt vandaag. Als jij meer wilt weten over de prijzen, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Wat maakt ZIWA anders dan andere prijzen?

– De Ziwa zijn de belangrijkste internationale prijzen. De winnaars worden erkend als een van de beste bruiloft experts in de hele wereld.

– De winnaars worden gekozen door gekwalificeerde professionals, “awards voor professionals, door professionals“.

– De stemmen van bruidsparen zijn ook heel belangrijk, ervaring is van vitaal belang om de ervaring en professionaliteit van de professionals van hun huwelijk te kunnen beoordelen.

Wij gaan nu over tot het tellen van de stemmen. Ontzettend bedankt voor jullie deelname. We zullen binnenkort contact opnemen met de winnaars, en deze zullen wij ook communiceren via ons online magazine. Deze winnaars worden erkend als de beste professionals in de bruidsindustrie  in hun specifieke sector. Succes!!

Vindt u dit artikel leuk? Dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Meer informatie