ZIWA 2017 is afgelopen!

Vandaag, 20 maart, is het de laatste dag waarop professionals en bruidsparen voor de beste professionals in de bruidsindustrie kunnen stemmen. Zeer binnenkort zullen we weten wie de winnaars in verschillende categorieën van de Zankyou International Wedding Awards 2017 zijn. Ben jij één van hen?

ziwa2017-comunicar-rrss

ZIWA begon dit jaar op 6 maart en het eindigt vandaag. Als jij meer wilt weten over de prijzen, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Wat maakt ZIWA anders dan andere prijzen?

– De Ziwa zijn de belangrijkste internationale prijzen. De winnaars worden erkend als een van de beste bruiloft experts in de hele wereld.

– De winnaars worden gekozen door gekwalificeerde professionals, “awards voor professionals, door professionals“.

– De stemmen van bruidsparen zijn ook heel belangrijk, ervaring is van vitaal belang om de ervaring en professionaliteit van de professionals van hun huwelijk te kunnen beoordelen.

Wij gaan nu over tot het tellen van de stemmen. Ontzettend bedankt voor jullie deelname. We zullen binnenkort contact opnemen met de winnaars, en deze zullen wij ook communiceren via ons online magazine. Deze winnaars worden erkend als de beste professionals in de bruidsindustrie  in hun specifieke sector. Succes!!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Fotosolo
De beste bruidsfotografen uit Utrecht!
Wil jij mooie herinneringen overhouden aan je bruiloftsdag? Dan is het van belang dat je op zoek gaat naar een goede fotograaf: wij hebben voor jou onze favorieten alvast op een rijtje gezet...
Photo: Agroturismo Sa Talaia
Vier jouw bruiloft in Ibiza: Ontdek Agroturismo Sa Talaia
Agroturismo Sa Talaia is meer dan een hotel. Ben jij op zoek naar een perfecte en exclusieve trouwlocatie in Ibiza? Zoek dan niet verder!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
De lekkerste bruidstaart bakkerijen van Noord-Holland voor 2017!
Bekijk nu Zankyou's selectie van de beste bruidstaarten bakkerijen van Noord-Holland!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie