Fleur de bruiloft op met de beste bloemisten uit Noord-Nederland!

Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft. Kies daarom de bloemen die perfect bij je bruiloft passen en bekijk de de beste bloemisten uit Noord-Nederland.

  • Bloemen
  • Aanbeveling

Bloemen geven een frisse en vrolijke uitstraling op jullie trouwdag. Als het gaat over de bloemstyling kunnen jullie kiezen voor een bloem die een persoonlijke betekenis voor jullie heeft, maar jullie kunnen ook met de laatste trends meegaan of jullie helemaal overgeven aan een bloemist. Of jullie nou voor rozen of tulpen kiezen, één ding is zeker: de kwaliteit van de bloem moet perfect zijn. Je wilt natuurlijk dat jullie bloemen de gehele dag op hun aller mooist blijven. Om dit te stimuleren willen wij jullie voorstellen aan de beste bloemisten van Noord Nederland! 

De bloemisten die in dit artikel genoemd gaan worden zijn:

Deze bloemisten zijn door Zankyou gekozen en worden weergegeven op willekeurige volgorde.

Foto: Anders Bloemstyling
Foto: Anders Bloemstyling

Florabel – Bezoek de website

Adverteren

Florabel is specialist in bruidsbloemen. Met haar bloemwerk maakt zij graag het verschil op jullie bruiloft. “Door mijn persoonlijke benadering, creativiteit en vakmanschap vertaal ik de wensen van het bruidspaar naar mooi bloemwerk”, aldus Florabel. Zij verzorgt niet alleen het bruidsboeket, maar onder andere ook polscorsages, locatieaankleding en auto decoratie. Ook voor flower clowns gemaakt van echte bloemen zit je bij Florabel aan het juiste adres. Ze luistert goed naar de wensen van jullie als bruidspaar en zorgt voor een bloemwerk met passie en emotie welke helemaal bij jullie passen! 

Foto: FlorabelZie meer
Foto: Florabel
Foto: FlorabelZie meer
Foto: Florabel

&Bloemen – Bezoek de website

Bij &Bloemen zorgen ze voor een bijzonder en persoonlijk eindplaatje betreft de bloemen op jullie bruiloft. Alle aandacht gaat uit naar jullie als bruidspaar waardoor ze geen enkele wens missen en het hele plaatje op jullie af kunnen stemmen. Karien heeft een aantal maanden in Japan gewerkt waar zij al veel werkte aan bruidsboeketten en alle andere bruidsbloemen. Deze ervaring neemt ze hier in Nederland nog elke dag met zich mee. De eenvoud en rust die zij in Japan vond zie je terug in haar winkel en vertaalt zich in de bloem zoveel mogelijk zelf laten doen, aangezien zij gelooft dat de natuur al mooi genoeg van zichzelf is. Bij &Bloemen kun je terecht voor je trouwboeket, bloemstukken en corsages tot aan de strooiblaadjes. Alles in jullie eigen wensen, stijl en budget.

Foto: &BloemenZie meer
Foto: &Bloemen
Foto: &BloemenZie meer
Foto: &Bloemen

Anders Bloemstyling – Bezoek de website

Bij Anders Bloemstyling geloven ze dat jullie bruiloft uniek en anders dan andere is. Zij helpt jullie dan ook maar wat graag om door middel van bloemstyling een eigen en persoonlijke touch aan de mooiste dag van jullie leven te geven. Naast een uniek bruidsboeket kunnen jullie bij Anders namelijk terecht voor de mooiste bloemcreaties. De mogelijkheden zijn eindeloos! Van auto versiering en corsages, tot aan compleet gestylde backdrops, prieeltjes en schommels. Alles in het thema van jullie bruiloft!

Foto: Anders BloemstylingZie meer
Foto: Anders Bloemstyling
Foto: Anders BloemstylingZie meer
Foto: Anders Bloemstyling

Bloem en styling Valentijn – Bezoek de website

Bij Bloem en Styling Valentijn in Friesland maken ze al jullie dromen waar. Zijn jullie opzoek naar het mooiste bruidsboeket of de fraaiste bloemenaankleding? Dan zit je hier aan het juiste adres! Zij verzorgen aankleding van een auto of koets, trouwlocatie en corsages voor de hele familie. Alles in de stijl naar jullie wens; of dit nou ingetogen, chique, uitbundig of artistiek is. Ze gaan graag met jullie op locatiebezoek voor de juiste sfeerbepaling en het draait hier allemaal om creativiteit en kwaliteit. Voor die extra sfeer en prachtige bloemencreaties op jullie bruiloft nemen jullie contact op met Bloem en Styling Valentijn! 

Foto: Bloem en styling ValentijnZie meer
Foto: Bloem en styling Valentijn
Foto: Bloem en styling ValentijnZie meer
Foto: Bloem en styling Valentijn

Naturel Bloemen & Woondecoraties – Bezoek de website

Het team van Naturel Bloemen & Woondecoraties snapt als geen ander dat je bij je bruiloft niets aan het toeval wilt overlaten. Het mooiste bruidsboeket met de beste kwaliteit vind je bij hen. Zij gebruiken uitsluitend bloemen van hoge kwaliteit en het zal jullie dus niet overkomen dat er een bloem hangt aan het einde van de dag! Ook als jullie speciale wensen hebben qua styling dan is het team van Naturel Bloemen & Woondecoraties de juiste voor jullie. Mochten jullie ideeën hebben voor bloemwerk in de kerk, op het trouwfeest, bij de receptie of op de locatie, laat het dan weten en dan zullen zij jullie verder adviseren!

Foto: Naturel Bloemen & Woondecoratieszie meer
Foto: Naturel Bloemen & Woondecoraties
Foto: Naturel Bloemen & WoondecoratiesZie meer
Foto: Naturel Bloemen & Woondecoraties

Met één van deze bloemisten zul je echt indruk maken met de decoratie op jouw grote dag. Weet jij niet waar je voor moet kiezen? Lees dan ook: Zo kies je de bloemen die perfect bij je bruiloft passen!

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Bloem en styling Valentijn Bruidsboeketten
Florabel Bruidsboeketten
Anders Bloemstyling Bruidsboeketten
&Bloemen Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!