Gebruik de originele en poëtische ontwerpen van Cotton Bird!

Jullie uitnodigingen zijn het visitekaartje van wat jullie grote dag gaat zijn. Het is dan ook prachtig om jullie vrienden en familie een speciale uitnodiging te mogen sturen. Dit laat namelijk zien hoe jullie samen zijn als een koppel. Met  Cotton Bird vinden jullie zeker iets geschikts, het is namelijk dé online shop voor bruidsuitnodigingen.

Wedden dat jullie op slag verliefd worden op hun ontwerpen en collecties? Cotton Bird ontwerpt uitnodigingen en briefpapier sinds 1989. Het bedrijf kent een jong en professioneel team, vol talent en enthousiasme, dat heel zijn hart legt in het ontwerpen van jullie droomuitnodiging.

Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Van uitnodigingen tot bedankkaartjes, en van save-the-dates naar etiketten en menukaarten… Cotton Bird biedt een breed scala aan artikelen die jullie kunnen personaliseren met behulp van het online platform. Het is ook nog eens super makkelijk in gebruik. Jullie hebben de mogelijkheid om de uitnodiging te personaliseren. 

Elk jaar vernieuwt Cotton Bird de collectie vol liefde en passie, en zonder twijfel met de grootste mogelijke variëteit aan stijlen. Voor Cotton Bird is het dan ook het meest geweldige gevoel om de mooiste kaart mogelijk te kunnen leveren. Het bedrijf staat voor beste service met hoogwaardige kwaliteit en met oog voor detail. Want het verschil zit in de kleine details!

Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Een onvergetelijke indruk achterlaten met jullie uitnodigingen, is iets waar Cotton Bird zeker voor kan zorgen. Het briefpapier kan worden gebruikt voor een groot aantal essentiële producten voor je bruiloft (uitnodigingen, menu’s, etiketten, tafelnummers…). Jullie vinden zeker wat jullie zoeken voor deze belangrijke dag! Jullie kunnen bij Cotton Bird kiezen uit negen verschillende thema’s: nieuw, simply white, rustic chic, klassiek, vintage, haute couture, trendy, illustraties en byzantine. Ga voor een stijl waarvan jij vindt dat die de stijl van je bruiloft reflecteert.

Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Het ontwerpen bij Cotton Bird is erg eenvoudig. Hebben jullie bijvoorbeeld een voorkeur voor een kleur? Of misschien wel geen tijd om een kaart te ontwerpen? Cottin Bird heeft ontwerpers paraat staan om jullie te helpen. De ontwerper zal goed luisteren naar jullie wensen om een zo goed mogelijk gepersonaliseerde kaart te maken. Op deze manier hebben jullie minder zorgen en zal het plannen van de bruiloft iets minder stressvol gaan!

Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Een uniek en speciaal karakter geven aan de bruiloft, kan zeker met deze kaarten. Voor meer leuke inspiratie kunnen jullie ook kijken op sociale media zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram, of de website.

Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird
Foto: Cotton Bird

Jullie hebben dus de mogelijkheid om alles volledig te personaliseren. Op deze manier creëeren jullie een ontwerp wat past bij jullie. Dus twijfel niet langer en schakel Cotton Bird in, zodat jullie zeker weten dat de trouwkaarten fantastisch een geweldige indruk zullen achterlaten. 

Wil jij niks van ons missen en altijd op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

5 originele trouwfoto stijlen voor jouw grote dag!
5 originele trouwfoto stijlen voor jouw grote dag!
Met de boom in de wedding industry is er een hoop veranderd. Je mag je persoonlijkheid laten zien. Met welke trouwfotostijl rock je echt de fotoshoot en krijg je een resultaat dat echt bij jullie als koppel past?
Dingen die je zou vergeten als je geen weddingplanner had
Dingen die je zou vergeten als je geen weddingplanner had
Een bruiloft voorbereiden is misschien wel het grootste evenement dat je ooit zult organiseren. Waar de meeste mensen vaak niet meer plannen dan een groot verjaardagsfeest, gaat het bij het plannen van een bruiloft om zoveel meer dan je ooit had kunnen bedenken. Wat vergeet je zoal? En hoe kun je dat voorkomen? Lees snel verder!
Foto: Koningkaart
De leukste uitnodigingen en stationery leveranciers van Zuid-Holland!
Een van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft plannen, is het versturen van de uitnodiging. Doe dit op tijd, zodat je gasten deze belangrijke datum kunnen vrijhouden. Daarnaast doe je dit uitnodigen natuurlijk in stijl, passend bij de rest van de sfeer van de bruiloft. Ben je nog op zoek naar de gaafste leveranciers voor jouw trouwkaarten of stationery? Zoek niet verder en leer de leukste uitnodigingen en stationery leveranciers van Zuid-Holland kennen!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie