Gwyneth Paltrow laat foto's zien van haar huwelijk met Brad Falchak!

Op 29 september trouwde de 46-jarige actrice Gwyneth Paltrow met de 47-jarige scenarist Brad Falchuck. De datum van de bruiloft werd geheim gehouden. Bovendien vroeg de actrice de gasten om geen foto's te publiceren op social media, de paparazzi slaagde er ook niet in om beelden van de bruiloft te maken, en pas nu deelde Gwyneth de eerste foto's van de bruiloft!

  • Beroemdheden
  • International
  • 2018
  • Verenigde Staten

Op 29 september trouwde de 46-jarige actrice Gwyneth Paltrow met de 47-jarige scenarist Brad Falchuck. De datum van de trouwdag werd geheim gehouden. Ook vroeg de actrice de gasten om geen foto’s te publiceren op social media, de paparazzi slaagde er ook niet in om wat beelden van de trouwerij te maken. Maar nu heeft Gwyneth Paltrow eindelijk foto’s gepubliceerd van de bruiloft!

De bruiloft vond plaats in New York, Suffolk Country, Amagansett. In totaal waren er 70 gasten aanwezig. Het weer was geweldig, het diner vond buiten plaats en veel lantaarns gaven een prachtige sfeer.

Het landhuis was versierd met bloemen en in de ochtend was de bruid in gezelschap van haar beste vriendin, actrice Dameron Diaz. Gwyneth heeft gekozen voor twee jurken. Voor de ceremonie, een luxues model van Valentino, met prachtig kant. De tweede jurk was een korte cocktail – om in te kunnen dansen op de geweldige muziek van Django Foxtrot.

De actrice gaf de voorkeur aan een natuurlijk beeld: lichte make-up en nette styling. “Ik ben heel blij met alles, ik heb nog nooit een bruiloft gehad, hoewel ik al 46 ben, voel ik me een 21-jarige,” zei de ster.

Wij wensen het nieuwe echtpaar heel veel geluk toe! Wil je meer leuke nieuwsberichten of de laatste trends? Bekijk dan ook  FacebookPinterest en Instagram!

Lees ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!