Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez: dit zijn alle details!

Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez beloofde een koninklijke bruiloft te worden om nooit meer te vergeten! Lees er alles over...

  • Na de bruiloft
  • International

De bruiloft ceremonie waar iedereen zo lang naar uitgekeken had: #TheFerragnez zijn eindelijk man en vrouw. De bruiloft van Chiara Ferragni en Fedez kon maar één ding worden: spectaculair. Gelukkig hoefden wij niet lang te wachten op de eerste beelden: het influencer koppel hield de wereld stap voor stap op de hoogte van hun sprookjeshuwelijk. We zagen hoe bruid Chiara haar vader voor het eerst ontmoette in een prachtige Dior bruidsjurk, en hoe Fedez haar opwachtte aan het altaar. Zij stapten in het huwelijksbootje op een prachtige dag!

opslaan
Foto via Instagram; Theferragnez fam

Het moment van de aankomst van de bruid . Wat zag ze er ontzettend elegant uit. Eerlijk is eerlijk, wij hadden een hele andere jurk verwacht, maar wij waren zeker niet teleurgesteld over deze prachtige jurk gemaakt door modehuis Dior. De jurk omarmt het lichaam van Chiara met de prachtige kanten stof, het strakke lijfje loopt over in een volumineuze rok van tule met twee diepe zijsplitten die de prachtige benen van Chiara subtiel laten zien. Haar gezicht is bedekt door een sluier, die heel elegant achter haar aan sleept. In haar hand heeft ze een boeket van lelies: simpel en elegant. Het simpele boeket brengt evenwicht in de uitbundige bloemen decoratie die de trouwlocatie op het Siciliaanse platteland sieren. Zij wordt door haar vader naar het altaar gebracht, waar ze wordt opgewacht door haar toekomstige echtgenoot Fedez, perfect gekleed in een maatpak door Donatella Versace.

opslaan
Foto via Instagram: isluciaferrerodotcom

De ambtenaar verzoekt het paar om hun beloften uit te wisselen… Eenvoudig, spontaan en oprecht zijn de woorden van Chiara Ferragni die, tussen snikken en tranen door, die liefde verklaart aan haar toekomstige echtgenoot: ¨Ik hoef maar door één persoon in deze wereld geliefd te zijn, die persoon ben jij!¨. Als acteur heeft Fedez een geweldige manier van spelen met woorden. Zijn stem is gebroken door emotie, wanneer hij zijn Chiara verteld: ¨Bukowski zei dat de mens twee gebreken heeft: het onvermogen om op tijd te zijn, en het onvermogen om beloftes te houden: Ik kan niet garanderen dat ik altijd op tijd zal zijn, maar ik beloof je dat zelfs als je te laat bent ik zal er voor altijd zijn.¨

Na deze prachtige ceremonie, verklaart de ambtenaar Chiara Ferragni en Fedez tot man en vrouw. Het is het moment waar we allemaal op gewacht hebben! Het moment doet aan als een sprookje… Ingekaderd door witte en roze rozen waarmee het altaar is versierd. Het vuurwerk vervangt het klassieke gooien van de rijst – het is een waar spektakel!

opslaan
Foto via Instagram: Theferragnez fam
opslaan
Foto via Instagram: Deboracristinabelardi
opslaan
Foto via Instagram: TheFerragnez

De bruid en bruidegom stralen één en al liefde uit uit en we kijken uit naar het feest van de avond! Een ding is zeker: ook het feest kan alleen maar spectaculair zijn geweest op de bruiloft van #TheFerragnez.

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!