Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez: dit zijn alle details!

De bruiloft ceremonie waar iedereen zo lang naar uitgekeken had: #TheFerragnez zijn eindelijk man en vrouw. De bruiloft van Chiara Ferragni en Fedez kon maar één ding worden: spectaculair. Gelukkig hoefden wij niet lang te wachten op de eerste beelden: het influencer koppel hield de wereld stap voor stap op de hoogte van hun sprookjeshuwelijk. We zagen hoe bruid Chiara haar vader voor het eerst ontmoette in een prachtige Dior bruidsjurk, en hoe Fedez haar opwachtte aan het altaar. Zij stapten in het huwelijksbootje op een prachtige dag!

Foto via Instagram; Theferragnez fam

Het moment van de aankomst van de bruid . Wat zag ze er ontzettend elegant uit. Eerlijk is eerlijk, wij hadden een hele andere jurk verwacht, maar wij waren zeker niet teleurgesteld over deze prachtige jurk gemaakt door modehuis Dior. De jurk omarmt het lichaam van Chiara met de prachtige kanten stof, het strakke lijfje loopt over in een volumineuze rok van tule met twee diepe zijsplitten die de prachtige benen van Chiara subtiel laten zien. Haar gezicht is bedekt door een sluier, die heel elegant achter haar aan sleept. In haar hand heeft ze een boeket van lelies: simpel en elegant. Het simpele boeket brengt evenwicht in de uitbundige bloemen decoratie die de trouwlocatie op het Siciliaanse platteland sieren. Zij wordt door haar vader naar het altaar gebracht, waar ze wordt opgewacht door haar toekomstige echtgenoot Fedez, perfect gekleed in een maatpak door Donatella Versace.

Foto via Instagram: isluciaferrerodotcom

De ambtenaar verzoekt het paar om hun beloften uit te wisselen… Eenvoudig, spontaan en oprecht zijn de woorden van Chiara Ferragni die, tussen snikken en tranen door, die liefde verklaart aan haar toekomstige echtgenoot: ¨Ik hoef maar door één persoon in deze wereld geliefd te zijn, die persoon ben jij!¨. Als acteur heeft Fedez een geweldige manier van spelen met woorden. Zijn stem is gebroken door emotie, wanneer hij zijn Chiara verteld: ¨Bukowski zei dat de mens twee gebreken heeft: het onvermogen om op tijd te zijn, en het onvermogen om beloftes te houden: Ik kan niet garanderen dat ik altijd op tijd zal zijn, maar ik beloof je dat zelfs als je te laat bent ik zal er voor altijd zijn.¨

Na deze prachtige ceremonie, verklaart de ambtenaar Chiara Ferragni en Fedez tot man en vrouw. Het is het moment waar we allemaal op gewacht hebben! Het moment doet aan als een sprookje… Ingekaderd door witte en roze rozen waarmee het altaar is versierd. Het vuurwerk vervangt het klassieke gooien van de rijst – het is een waar spektakel!

Foto via Instagram: Theferragnez fam
Foto via Instagram: Deboracristinabelardi
Foto via Instagram: TheFerragnez

De bruid en bruidegom stralen één en al liefde uit uit en we kijken uit naar het feest van de avond! Een ding is zeker: ook het feest kan alleen maar spectaculair zijn geweest op de bruiloft van #TheFerragnez.

Wil jij niks van ons missen? Volg ons op FacebookPinterest en Instagram!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's!
Wereldster Justin Bieber gaat op zijn knieën in de Bahama's en vraagt Hailey Baldwin ten huwelijk! Benieuwd naar hoe? Lees de details snel verder.
Foto: Wedding International
Trouwen in het buitenland: alle tips voor een geweldige bruiloft!
Trouwen in het buitenland: veel bruidsparen dromen erover. Maar waar moet je dan rekening mee houden? Lees hier de beste tips!
Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Verfrissend anders: Deze stylist trouwde in een wit mannen overhemd!
Een van de meest ongewone bruiloftsoutfits van deze zomer is zeker van Lolita Jacobs. De fashionista verscheen voor haar bruiloft aan de Côte d'Azur in een wit herenoverhemd!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie