Hoe kies je gezamenlijk jullie meest favoriete trouwringen?

Hoe kies je gezamenlijk jullie meest favoriete trouwringen?

Het uitkiezen van de trouwringen is een van de belangrijkste voorbereidingen voor je huwelijk(sdag). Lees verder voor enkele ideeën!

  • Bruiloft sieraden
  • Adviseren
  • Trouwringen
  • Bruidspaar

Naast de trouwfoto’s en de mooie herinneringen zijn er twee dingen die de rest van je leven blijven na de bruiloft: je eigen echte man en de trouwringen. Gelukkig, de juiste man heb je inmiddels gevonden! Nu alleen de ringen nog. Dat kan, na de zoektocht naar de perfecte man, toch niet zo moeilijk zijn? Maar helaas, het uitzoeken van de ringen is nog niet zo gemakkelijk…

opslaanTrouw Trendy
foto: Trouw Trendy

Mannelijk, vrouwelijk of toch iets ertussenin? In tegenstelling tot de bruidsjurk van de bruid en het pak van de bruidegom, moet er over de trouwringen instemming zijn van beide kanten. Er moeten ringen gevonden worden die bij beide personen passen en die beiden mooi vinden. En dat voor een leven lang, om het allemaal nog wat gewichtiger te maken.

In de unisex categorie kun je kiezen voor eenvoudige ringen zonder versieringen. Omdat ze onopvallend zijn, kunnen ze altijd en overal gedragen worden door zowel mannen als vrouwen.Klassiek en praktisch; goed uitgevoerd kan het dé ring voor jullie zijn.  Maar pas op dat het niet te saai wordt, unisex ringen zijn meestal niet al te opvallend, dus als jij een oooohh en aaaahh ring wilt, kun je beter even verder zoeken. Niet het unisex type? Kies voor ringen die worden aangeboden in een mannelijke en een vrouwelijke versie. De ring van de bruid krijgt meestal één of meerdere diamantjes, de ring van de bruidegom blijft zonder opsmuk.

opslaanDario Endara Photography
foto: Dario Endara Photography

Een origineel idee? Ontdek de juwelier genaamd Suuz, waar je persoonlijke trouwringen kunt laten maken. Om dat voor elkaar te krijgen geeft Suuz je de mogelijkheid om online je eigen sieraad te ontwerpen. Bij ieder product zie je op basis van jouw invoer (materiaal, steen en/of tekst) het ontwerp gelijk online. Een perfect concept dus!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Alternatief voor de ring-van-je-leven. Als je het idee van de trouwring ouderwets of te klassiek vindt, dan doe je gewoon iets anders. Neem samen met je partner een tatoo die symbool staat voor jullie liefde, hang je trouwring aan een ketting en draag hem om je nek,  kies een armband in plaats van een ring, kortom laat je fantasie de vrije loop! Ook een mogelijkheid: sommige koppels beginnen hun huwelijk met een zilveren ring, kopen voor hun vijf-jarig jubileum een gouden ring om na vijftien jaar te gaan voor platina. Altijd handig om in je achterhoofd te houden.

opslaanFoto: Alexandra Ukhaneva
Foto: Aleksandra Ukhaneva

Tot de dood ons scheidt… Gemiddeld moeten trouwringen het zo rond de dertig jaar volhouden. Omdat je met de beste wensen en voornemens gaat trouwen, is de kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van de trouwringen ontzettend belangrijk. De beste materialen garanderen een levensduur dat ieder huwelijk te boven gaat: platinum, 585, 750 of zelfs een hogere kwaliteit goud. Roestvrij staal is veel goedkoper, maar komt niet overeen met het klassieke beeld van een trouwring. Schrik alsjeblieft niet van de prijs: als het huwelijk  zo lang duurt als je hoopt, is het de investering in duurzame ringen meer dan waard.

opslaanSimone Bruidsfotografie
foto: Simone Bruidsfotografie

Keuzes maken die voor blijvend zijn, zijn niet de meest gemakkelijke keuzes. Neem er de tijd om samen met je geliefde te bedenken wat jullie beide het mooist vinden!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Out of Focus Trouwfotografen
Simone Bruidsfotografie Trouwfotografen
Suuz Juweliers
Dario Endara Photography Trouwfotografen
Trouw Trendy Trouwfotografen

Reacties (3)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!