Zó kies je een bestemming voor jullie huwelijksreis!

Jouw honeymoon moet de perfecte afsluiting zijn van een droombruiloft. Je hebt je al laten inspireren door de vele bestemmingen, maar het aanbod is eindeloos. We hebben daarom de populairste bestemmingen voor je op een rijtje gezet en uitgezocht waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van jouw bestemming.

Shutterstock. Photo: Nosenkoos
Shutterstock. Photo: Nosenkoos

Eindelijk is jouw droombruiloft tot in de puntjes georganiseerd, maar dan komen jullie bij het boeken van de huwelijksreis aan. Willen jullie een ondernemende vakantie of zijn jullie juist op zoek naar een oase van rust ver van huis? Bij het kiezen van de huwelijksreis is het belangrijk om samen te bedenken waar jullie naar op zoek zijn.

Shutterstock. Photo: Shevtsovy
Shutterstock. Photo: Shevtsovy

Zet jullie wensen op een rijtje

Om samen een geschikte bestemming uit te kiezen, kan het daarom handig zijn om jullie wensen op een rijtje te zetten en samen te brainstormen. Zijn jullie op zoek naar avontuur of zijn er bepaalde activiteiten die jullie interesse wekken? Maak een moodboard van jullie droombestemming en kom er achter welke bestemming het beste bij jullie past.

Naast jullie wensen, is het belangrijk om rekening te houden met de maand waarin jullie willen vertrekken. Vertrekken jullie in oktober of november? Dan is het misschien verstandig om jullie bestemming buiten Europa te zoeken voor aangename temperaturen. Vertrekken jullie in het hoogseizoen? Houd er dan rekening mee dat de prijzen hoger uitvallen dan in het rest van het jaar.

Shutterstock. Foto: Sotnikov Mikhail
Shutterstock. Foto: Sotnikov Mikhail

Laat je adviseren

Wanneer jullie een idee hebben van wat jullie willen, kunnen jullie je laten adviseren bij een reisbureau of op het internet op zoek gaan naar de perfecte bestemming. Een van de populairste bestemmingen is de Malediven. Dat is niet voor niets: de Aziatische eilandengroep is een romantisch paradijs met witte bountystranden en blauwgroene wateren. Wil je een rustige en luxe honeymoon? Dan kan de Malediven weleens jullie reis worden.

Zijn jullie juist op zoek naar meer verscheidenheid? Ook het Indonesische eiland Bali doet het goed bij pasgetrouwde stellen. Naast een kustlijn waar je kan genieten van de zon, kun je er ook op uit trekken om de vele bezienswaardigheden te bewonderen of te genieten van de prachtige natuur.

Shutterstock. Foto: Cocos.Bounty
Shutterstock. Foto: Cocos.Bounty

Populaire bestemmingen

Ook de Nederlandse Antillen doen het goed bij kersverse stellen. Geniet in je eigen taal van het tropische klimaat en maak kennis met de eilanden Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire. Andere populaire bestemmingen zijn Mauritius, Zuid-Afrika en Seychellen. Ook Maleisië en Hawaii doen het goed als honeymoon bestemming. Wil je het dichter bij huis zoeken? Kies dan voor het veelzijdige Italië of Griekenland.

Shutterstock. Foto: Melianiaka Kanstantsin
Shutterstock. Foto: Melianiaka Kanstantsin

Met deze tips moet het kiezen van de perfecte huwelijksreis bestemming zeker goedkomen. Waar gaan jullie heen?

Wil jij niks van ons missen? Volg dan onze Facebook en Instagram pagina.

Meer informatie over

Laat een bericht achter

De Filipijnen, een niet te missen bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis
De Filipijnen, een niet te missen bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis
De Filipijnen heeft alle voordelen van andere tropische paradijzen, dat wil zeggen, buitengewone cultuur, fantastis
Franse cultuur met een Indisch hart: Mauritius: dé bestemming voor een huwelijksreis op het strand
Franse cultuur met een Indisch hart: Mauritius: dé bestemming voor een huwelijksreis op het strand
Kiezen voor Mauritius als een huwelijksreisbestemming, staat gelijk aan kiezen voor rust, en het ontdekken van een
Barcelona: dé perfecte bestemming voor een destination wedding
Barcelona: dé perfecte bestemming voor een destination wedding
Barcelona is uniek. De fusie van authenticiteit en moderniteit maakt Barcelona tot de perfecte bestemming voor een
Hoe kies je gezamenlijk jullie meest favoriete trouwringen?
Hoe kies je gezamenlijk jullie meest favoriete trouwringen?
Het uitkiezen van de trouwringen is een van de belangrijkste voorbereidingen voor je huwelijk(sdag). Lees verder voor enkele ideeën!
Bezoek Costa Rica: Een paradijs voor jullie huwelijksreis
Bezoek Costa Rica: Een paradijs voor jullie huwelijksreis
Waar gaan jullie heen met jullie huwelijksreis? Lees verder en ontdek waarom Costa Rica de perfecte bestemming is om een heerlijke tijd door te brengen als newly weds!
Foto: B the travel brand
8 adviezen om jullie huwelijksreis perfect te maken (en het huwelijk dus goed te beginnen!)
Je hebt de bruiloft overleefd en alles was perfect. Dan is het tijd voor de huwelijksreis, een unieke reis die je maar eens in je leven maakt en waar je maar één ding moet doen: genieten met je partner.

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie