Adverteren

Hilary Swank is getrouwd! - Dreamy bruiloft in het bos!

De geheime bruiloft van Hilary Swank! De actrice zei ja. Na een relatie van twee jaar relatie stapte zij met haar verloofde Philip Schneider in het huwelijksbootje.

  • Na de bruiloft
  • International
  • Verenigde Staten

Er komt geen einde aan de (geheime) celebrity huwelijken! Nadat Ed Sheeran in het huwelijksbootje stapte, is ook Hilary Swank, na een relatie van twee jaar in het geheim met haar verloofde, Philip Schneider in het geheim getrouwd afgelopen weekend. Dit deden zij midden in een zoogdierreservaat in Californië. De foto´s zijn zó romantisch!

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank
Adverteren

Bruiloftinspiratie met Hilary Swank! De actrice zei ja tegen haar grote liefde. Na twee jaar relatie stonden zij en haar vriend, ondernemer Philip Schneider, voor het altaar. De bruiloft vond plaats op 18 augustus in het “Santa Lucia Preserve” in Californië.

De actrice onthult voor het eerst gegevens over haar romantische huwelijk in een interview met American Vogue:

 “Het was tijdloos! Er is geen andere manier om het te beschrijven. Ik was zo vervuld van dankbaarheid omdat ik met de man van mijn dromen ben getrouwd – en dat alle mensen die van ons houden hierbij aanwezig waren. Het was een droom die uitkwam.”

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Tijdens de ceremonie droeg Hilary een prachtige witte jurk van ontwerper Elie Saab met een elegante sluier. De kanten bruidsjurk is speciaal gemaakt voor de actrice. Hiervoor werkte het ontwerpteam met meer dan 150 mensen aan de jurk, waarvan 70 uur alleen voor het borduurwerk.

Haar zieke vader, die ze een tijdje geleden hielp toen hij een longtransplantatie kreeg, bracht haar naar het altaar op het geluid van de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi.

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Philip stond met zijn vader Phil te wachten op zijn prachtige bruid! Gasten waren, onder andere, Law and Order-ster Mariska Hargitay, die bruidsmeisje van Hilary was.

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Ze trouwden in een kleine, besloten ceremonie onder 800 jaar oude sequoia’s in het natuurreservaat Santa Lucia in de buurt van het kustplaatsje Carmel, Californië. Dominee Michael Beckwith, een jeugdvriendin van de bruid, voerde de huwelijksceremonie uit.

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Hilary en Philip, beiden zeer dicht bij de natuur, wisten vanaf het begin dat de sequoia’s als perfecte trouwlocatie zouden dienen. Ze vertellen Vogue:

“We vonden precies wat we zochten bij Santa Lucia Preserve in Carmel, Californië. Het is een prachtige privégemeenschap, omringd door 20.000 hectare natuurreservaten en een intiem redwood-bos begroeid met bomen die meer dan 800 jaar oud zijn.”

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Het feest met familie en vrienden vond ‘s avonds plaats in een rustieke schuur. Veel lichtjes verlichtten de kamer! Volgens Vogue omvatte het eten spinazie en boerenkool salade, zalm, ossenhaas en veganistische bloemkool steaks. De bruidstaart was een glutenvrije chocoladetaart en werd vanuit Mexico ingevlogen

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Later op de avond was er een ingestudeerde first dance van Hilary en haar man Philip. De twee maakten een tapdans voor Moby’s nummer “In my Heart”. Toen was er een zogenaamde silent disco, de gasten droegen alle hoofdtelefoons en dansten op de muziek.

Voor het trouwfeest in de avond waren de bruid en bruidegom beiden gekleed in Dior. Hilary’s schoenen zijn gemaakt door Louboutin.

opslaan
Foto: www.instagram.com/hilaryswank

Hilary Swank is sinds 2016 bij haar geliefde, ondernemer Philip Schneider. Eerder was Hilary tussen 1997 en 2007 al getrouwd met haar collega Chad Lowe. Het echtpaar scheidde echter in 2007 na een huwelijk van negen jaar. In 2016 verloofde ze zich met oud-tennisprof Ruben Torres, maar scheidde ze een paar maanden later opnieuw. In hetzelfde jaar leerde de actrice Philip via een blind date kennen, die vrienden van beiden hadden georganiseerd. Sindsdien waren de twee onafscheidelijk.

Gefeliciteerd Hilary en Philip! Onder de persoonlijke huwelijks hashtag van de grote dag:#philary vindt je nog veel meer geweldige foto’s!

 

Lees ook de volgende artikelen:

Het huwelijk van Chiara Ferragni en Fedez: hier zijn alle details van het afgelopen uur

De trouwkleding van Prince Harry en Meghan Markle worden tentoongesteld!

Voor meer inspiratie en de laatste trouw trends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!