Hollands beste bloemstylist Moods by Sarah vertelt en geeft tips voor de styling van je bruiloft!

Bloemstylist Sarah Dikker van Moods by Sarah heeft in 2014 de titel gewonnen ‘Hollands beste bloemstylist‘. Sindsdien hebben we haar veel in de media gezien en hebben we veel van haar prachtige bloemencreaties mogen genieten. Nu is Sarah ook gek op bruiloften, en kun je haar dus ook inhuren voor de styling van jouw bruiloft. Maar waarom zou je nu bloemen gebruiken? Bloemen zijn mooi en zoals jullie weten zijn wij bij Zankyou gek op bloemen! en zijn een onmisbaar item op jullie bruiloft!

Moods by SarahMeer lezen “Moods by Sarah”
Foto: Fotografie Lelie Design

We zijn er achter gekomen dat veel mensen eigenlijk niet weten wat er allemaal mogelijk is met bloemen voor je bruiloft. We googlen ons suf en raken verdwaald op het internet en komen altijd weer uit bij dezelfde ideeën. Bloemstylisten kunnen meer dan alleen bloemstukken maken, zij maken kunst met bloemen.  Sarah Dikker is een specialist op dit gebied en is een echte topper in het stylen van je bruiloft met bloemen. Daarom hebben we Sarah ook gevraagd om hier wat over te vertellen.

Waarom zijn bloemen nu zo belangrijk op een bruiloft? “Bloemen zijn bepalend voor de sfeer! Dit komt omdat bloemen levende producten zijn. Een huwelijk is een volgende stap in jullie leven, vol vreugde, vol passie, vol liefde en leven. Bloemen zijn emotie, met hun heerlijke geuren, en ook nog eens multifunctioneel! Dus in tegenstelling tot andere decoraties geven bloemen een levendige sfeer op jullie grote dag.”

Moods by SarahMeer lezen “Moods by Sarah”
Foto: Fotografie Lelie Design

En wat is er nu eigenlijk mogelijk met bloemen? “Nou, eigenlijk bijna alles, je kunt het zo gek niet bedenken. Bloemen zijn kunst, dus onderschat het niet, er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden: Met de styling van bloemen jullie verhaal uit laten komen op jullie bruiloft, de sfeer moet uiteindelijk kloppen met jullie persoonlijkheid.”

Sarah komt aan huis om jullie persoonlijk als bruidspaar te leren kennen. Één van haar talenten is dan ook het achterhalen van jullie verhaal en wat jullie graag willen. Haar doel is om jullie en jullie gasten van moment één het gevoel te geven dat ze op jullie grote dag zijn, met jullie passie, liefde, stijl en persoonlijkheid.

Moods by SarahMeer lezen “Moods by Sarah”
Foto: Fotografie Lelie Design

Tips van Sarah: “Laat je goed adviseren door een bloemstylist, want er is echt ontzettend veel mogelijk voor elk budget! De sfeer van jullie bruiloft is zo belangrijk dus neem de styling mee in jullie totale kostenpost en pas een beetje op met bloemen die geregeld zijn via de locatie, dit kan nog wel eens tegenvallen of mis gaan. Neem 4 maanden voor jullie bruiloft even contact op met Moods by Sarah om verzekerd te zijn van onze styling op jullie bruiloft. Ook een handige tip: als voorbereiding is het handig als jullie al een idee hebben van het aantal tafels.”

Laat je verbluffen door de inspirerende ideeën van Sarah en laat je eigen fantasie en emotie vrij, want Sarah weet hier absoluut raadt mee!

Benieuwd? Wil je meer informatie, onderaan deze pagina kunt u meer informatie vinden over Moods by Sarah! Of neem even contact op met Sarah om de mogelijkheden te bespreken! 

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Meer informatie over

Laat een bericht achter

Foto: Art & Flowers
De 5 beste bloemisten van Amsterdam!
Nog geen goede bloemist gevonden voor jullie grote dag? Niet getreurd, want wij hebben de 5 beste van Amsterdam op een rij gezet!
Foto: Zondag Fotografie
De beste trouwfotografen voor jouw bruiloft in Gelderland!
Deze fotografen leggen de allermooiste momenten van jullie bruiloft vast. Geen ongemakkelijke poses maar oprechte momenten vol liefde en passie!
ELSKER LIVET. Foto: Creatieve Fotomissies
De beste weddingplanners voor jouw bruiloft in Utrecht!
Wij hebben de beste weddingplanners uit Utrecht voor jou op een rijtje gezet! Geef de touwtjes uit handen en geniet optimaal!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie