Internationale bruiloft? Ontdek hier 5 tools die jullie helpen met de voorbereiding!

Zijn jij en je lief van verschillende afkomsten en hebben jullie familie over de hele wereld? Jullie zijn niet de enigen! Internationale huwelijken komen steeds vaker voor blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek, daarom is het ideaal dat er hulpprogramma’s zijn die jullie helpen bij het plannen van de perfecte bruiloft. Wij van Zankyou zijn gespecialiseerd in het organiseren van internationale bruiloften en hebben 5 tools die jullie helpen bij de organisatie van de belangrijkste dag uit jullie leven!

Zankyou Bruiloft website. Credits: Zankyou
Zankyou Bruiloft website. Credits: Zankyou

Zankyou is in alle talen beschikbaar!

Een van de belangrijkste voordelen van Zankyou is de uitgebreide taalkeuze. Op ons platform kunt jullie je volledig intergreren dankzij onze wereldwijde aanwezigheid, voor ons zijn er geen grenzen! Na de registratie is het tijd om een taal te kiezen voor de website. Onder andere Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Duits en Engels… En de taal is natuurlijk altijd aan te passen!

Zankyou bied de beste support die er is

Zoals wij als geen ander weten is het heel lastig om een bruiloft van A tot Z te plannen. Zankyou biedt daarom een dienst met internationaal klantenservice. Heb jij of de gasten vragen en opmerkingen, dan zal ons team voor jullie klaarstaan! En het beste van alles: in iedere taal.

Credits: Selia-Photography
Credits: Selia-Photography

Deel jullie updates

Gasten zullen nieuwsgierig zijn naar de grote dag, jullie kunnen af en toe kleine details posten op de website om de bruiloftgasten te prikkelen voor de bruiloft. Op deze manier betrek je ook de gasten in verre landen bij de voorbereiding van de bruiloft. Bovendien kunnen  jullie foto´s en informatie uploaden over de locatie, de catering, de weersomstandigheden. Je kunt zelfs de dress code gemakkelijk van te voren aankondigen zodat er later geen twijfels ontstaan!

Selecteer de gewenste valuta

Als jullie van plan zijn om een cadeaulijst samen te stellen en het gemakkelijk willen maken maken voor de gasten dan kan de valuta worden aangepast. Zankyou bied niet alleen vele talen maar ook verschillende vreemde valuta´s waaruit jullie kunnen kiezen. Bekijk ook: De ultieme bruiloft checklist, 101 tips voor het plannen van je bruiloft!

Zankyou cadeaulijst. Credits: Zankyou
Zankyou cadeaulijst. Credits: Zankyou

De beste leveranciers voor jullie bruiloft!

Profiteer van alle mogelijkheden die Zankyou te bieden heeft. Een van de dingen dat Zankyou speciaal maakt is het grote aanbod aan leverancies uit de bruidsindustrie. Weten jullie al waar de internationale gasten gaan overnachten? Geen paniek! Zankyou heeft de allerbeste hotels in haar database, pas filters toe en vind hotels in de omgeving van jullie bruiloft locatie. Gegarandeerd succes!

In het kort, Zankyou maakt het plannen van jullie bruiloft een stuk makkelijker! Profiteer van alle hulpmiddelen die wij aanbieden en aarzel niet om een eigen bruiloftwebsite aan te maken.

Leveranciers. Credits: Zankyou
Leveranciers. Credits: Zankyou

Wil jij je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Lees ook: Top weddingplanners geven tips voor de perfecte internationale bruiloft!

Laat een bericht achter

Creëer je eigen bruiloft website met Zankyou. Het is gratis!
Creëer jullie eigen bruiloft website en ontdek de vele voordelen hiervan!
Handig en gemakkelijk je gasten op de hoogte brengen met de Zankyou trouwwebsite! Dit is ook perfect voor mensen in het buitenland.
Leonard Walpot
Top weddingplanners geven tips voor de perfecte internationale bruiloft!
Nederland kent steeds meer koppels waarbij de geliefden verschillende culturele achtergronden hebben. Maar wat als jij en je partner die andere tradities en rituelen gewend is, besluiten te trouwen? We vroegen twee professionals om hulp voor de organisatie van een internationale bruiloft!
Ramos de novia 2017. Credits: Christophe Serrano Photography
Ontdek de 5 trends voor bruidsboeketten 2017 die je niet mag missen. Kies de mooiste!
Het bruidsboeket is een perfecte accessoire om kleur te geven aan de bruidsjurk en stijling in het algemeen. De vormen en stijlen van de boeketten veranderen van jaar tot jaar, net als alle andere details. In dit artikel staan we stil bij de trends voor bruidsboeketten voor 2017.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie