Internationale bruiloft? Ontdek hier 5 tools die jullie helpen met de voorbereiding!

Bent u op uw partner verliefd geworden aan de andere kant van de wereld? Heeft u uw partner toevallig op een bijzondere plek gevonden terwijl u aan het rond toeren was, maar komen jullie uit verschillende landen?

  • Organiseren bruiloft
  • Aanbeveling
  • Bruidspaar

Zijn jij en je lief van verschillende afkomsten en hebben jullie familie over de hele wereld? Jullie zijn niet de enigen! Internationale huwelijken komen steeds vaker voor blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek, daarom is het ideaal dat er hulpprogramma’s zijn die jullie helpen bij het plannen van de perfecte bruiloft. Wij van Zankyou zijn gespecialiseerd in het organiseren van internationale bruiloften en hebben 5 tools die jullie helpen bij de organisatie van de belangrijkste dag uit jullie leven!

opslaanZankyou Bruiloft website. Credits: Zankyou
Zankyou Bruiloft website. Credits: Zankyou

Zankyou is in alle talen beschikbaar!

Een van de belangrijkste voordelen van Zankyou is de uitgebreide taalkeuze. Op ons platform kunt jullie je volledig intergreren dankzij onze wereldwijde aanwezigheid, voor ons zijn er geen grenzen! Na de registratie is het tijd om een taal te kiezen voor de website. Onder andere Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Duits en Engels… En de taal is natuurlijk altijd aan te passen!

Zankyou bied de beste support die er is

Zoals wij als geen ander weten is het heel lastig om een bruiloft van A tot Z te plannen. Zankyou biedt daarom een dienst met internationaal klantenservice. Heb jij of de gasten vragen en opmerkingen, dan zal ons team voor jullie klaarstaan! En het beste van alles: in iedere taal.

opslaanCredits: Selia-Photography
Credits: Selia-Photography

Deel jullie updates

Gasten zullen nieuwsgierig zijn naar de grote dag, jullie kunnen af en toe kleine details posten op de website om de bruiloftgasten te prikkelen voor de bruiloft. Op deze manier betrek je ook de gasten in verre landen bij de voorbereiding van de bruiloft. Bovendien kunnen  jullie foto´s en informatie uploaden over de locatie, de catering, de weersomstandigheden. Je kunt zelfs de dress code gemakkelijk van te voren aankondigen zodat er later geen twijfels ontstaan!

Selecteer de gewenste valuta

Als jullie van plan zijn om een cadeaulijst samen te stellen en het gemakkelijk willen maken maken voor de gasten dan kan de valuta worden aangepast. Zankyou bied niet alleen vele talen maar ook verschillende vreemde valuta´s waaruit jullie kunnen kiezen. Bekijk ook: De ultieme bruiloft checklist, 101 tips voor het plannen van je bruiloft!

opslaanZankyou cadeaulijst. Credits: Zankyou
Zankyou cadeaulijst. Credits: Zankyou

De beste leveranciers voor jullie bruiloft!

Profiteer van alle mogelijkheden die Zankyou te bieden heeft. Een van de dingen dat Zankyou speciaal maakt is het grote aanbod aan leverancies uit de bruidsindustrie. Weten jullie al waar de internationale gasten gaan overnachten? Geen paniek! Zankyou heeft de allerbeste hotels in haar database, pas filters toe en vind hotels in de omgeving van jullie bruiloft locatie. Gegarandeerd succes!

In het kort, Zankyou maakt het plannen van jullie bruiloft een stuk makkelijker! Profiteer van alle hulpmiddelen die wij aanbieden en aarzel niet om een eigen bruiloftwebsite aan te maken.

opslaanLeveranciers. Credits: Zankyou
Leveranciers. Credits: Zankyou

Wil jij je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Lees ook: Top weddingplanners geven tips voor de perfecte internationale bruiloft!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!