Lady Gaga blaast haar huwelijk af: speelt Bradley Cooper hier een rol in?!

Lady Gaga keert ongehuwd terug en annuleert haar huwelijk in Venetië. Werd ze verliefd op de knappe Bradley Cooper?

Lady Gaga blaast haar huwelijk af: speelt Bradley Cooper hier een rol in?!
  • Beroemdheden
  • International

Na de aankondiging van de officiële verloving met haar manager Christian Carino, zou er een droom Hollywood-bruiloft in het prachtige Venetië plaatsvinden, Maar Lady Gaga is anders teruggekomen: namelijk met een geannuleerd huwelijk! Door uitspraken van de woordvoerder van de zanger, kon People magazine deze roddel officieel bevestigen. Christian’s woordvoerder verklaarde openhartig: “Helaas zijn niet alle relaties gemaakt om te goed te werken en vele eindigen zoals die tussen Lady Gaga en Christian Carino”.

Adverteren

De geruchten begonnen zich al te verspreiden en waren zeker niet aan het toeziend oog van fans ontsnapt. Namelijk; de afwezigheid van Christian Carino naast Lady Gaga tijdens de Grammy Awards 2019 en het feit dat ze haar toekomstige echtgenoot niet noemde in de dankwoord voor de prijs die ze ontving voor de film “A Star Is Born” waarin ze schitterde met de prachtige Bradley Cooper.

De oorzaak van het afblazen van het huwelijk lijkt Bradley Cooper te zijn: de chemie tussen hem en Lady Gaga is overduidelijk. De afgelopen dagen heeft Lady Gaga op Intagram een ​​foto geplaatst van haar nieuwste tatoeage gewijd aan de film “A Star Is Born“, maar velen denken dat de toewijding veel specifieker is en dat de zangeres getatoeëerd heeft voor  haar nieuwe liefde Bradley Cooper.

Was het uiteindelijk meer een “A Love Is Born” dan “A Star Is Born“? We moeten uiteindelijk niet vergeten dat de knappe Cooper gelukkig is met zijn mooie Irina Shayk, met wie hij ook een kind kreeg in 2017. Het blijft afwachten op de volgende zet van de legendarische Lady Gaga, maar we zijn er zeker van dat zij ons, zoals altijd, zal verrassen.

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!