Zo kondigen jullie het huwelijk op de leukste manier aan!

Hoe brengen jullie het goede nieuws? Lees hier de leukste manieren voor het aankondigen van jullie huwelijk!

  • Begin organisatie
  • Adviseren
  • Bruidspaar

Een droom die uitkomt, je gaat trouwen! Het liefst deel je dit nieuws zo snel mogelijk met iedereen, maar het is zonde om dit te doen via een simpel Whatsapp berichtje. Om ervoor te zorgen dat jullie nooit spijt zullen krijgen van de manier waarop jullie je huwelijk aan hebben gekondigd hebben wij de leukste manieren op een rijtje gezet!

Adverteren

Het aankondigen van jullie huwelijk is de eerste keuze die gemaakt moet worden wat betreft jullie bruiloft. Jullie zullen familie en naaste vrienden wellicht op een andere manier inlichten, maar voor alle vrienden, collega’s en volgers op sociale media is het leuk om iets voor te bereiden. Het is leuk om je persoonlijkheid hierin terug te laten komen. Neem eens een kijkje in onderstaande opties en kies een leuke uit! 

opslaanFoto: Jesse van Kalmthout Fotografie
Foto: Jesse van Kalmthout Fotografie

Verlovingsshoot 

Op de bruiloft zullen genoeg foto’s van jullie als stel gemaakt worden, maar waarom zou je wachten? Ga hier opzoek naar een fotograaf en boek hem of haar alvast voor een verlovingsshoot. Dit is niet alleen super leuk voor jullie om te doen, maar daarnaast ook de perfecte manier om jullie huwelijk aan te kondigen. Stuur de mooiste foto’s door naar vrienden en familie en plaats ze op sociale media. Nog leuker: jullie kunnen deze foto’s later ook gebruiken voor de save the date kaart!

opslaanFoto: Angela Bloemsaat Fotografie
Foto: Angela Bloemsaat Fotografie

Mr. and Mrs. … 

Wanneer je gaat trouwen kun je ervoor kiezen de achternaam van je partner aan te nemen. Laat iedereen alvast wennen aan het idee door dit volop te delen op sociale media. Maak bijvoorbeeld een bordje met ‘jouw nieuwe naam’ en houd deze omhoog op de foto of poseer trots met een bordje dat bij jouw toekomstige partner naast de voordeur hangt.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Get back on those knees! 

Een klassieker blijft toch wel de aanzoek foto. Speel jullie aanzoek na en maak een foto van het moment. Deel deze met iedereen met de drie magische woorden: I SAID YES! Niemand zal nog twijfelen aan de situatie.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Starbucks koffie 

Gek op koffie? Who isn’t? Breng een bezoekje aan de Starbucks en laat in plaats van jullie namen op de ene koffie “Mr.’ en de andere “Mrs. ‘achternaam'” zetten. Dit is een hele creatieve manier en iedereen zal er gek op zijn! Daarnaast bezorg je zo niet alleen jullie vrienden, maar ook iedereen bij de Starbucks een heerlijke dag. Mooi toch? 

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Jouw huisdier 

Heb jij thuis een trouwe viervoeter die zeker een rol in de bruiloft moet gaan spelen? Geef hem of haar dan ook al een rolletje in de aankondiging. Jouw schitterende ring is er niet voor niets. Hang hem aan een touwtje en doe hem om bij jouw huisdier. Maak een schattige foto en voilà! Niets meer aan doen.

Scrabble 

Zijn jullie beiden echte spelletjesfanaten en heel fanatiek tijdens een potje scrabble? Spel dan “ik zei ja” op het Scrabble bord en deel deze foto met vrienden en familie. Dit is onmisbaar en daarnaast ook nog eens super persoonlijk. Ook een leuk idee voor een aanzoek

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Reden voor een feestje! 

Wat geeft meer reden voor een feestje dan een huwelijk!? Kies ervoor om een verlovingsfeest te geven! Nodig jullie beste vrienden en familie met een smoes uit voor een borrel bij jullie thuis. Tijdens het feest nemen jullie tijd om iedereen te bedanken voor hun komst en delen jullie het grote nieuws. Dit is een heerlijke manier, aangezien jullie het gelijk met iedereen kunnen vieren!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie uiteindelijk besluiten om het huwelijk aan te kondigen! Vergeten jullie ons niet te taggen met #zankyounederland wanneer jullie een foto op sociale media posten? Download hier gelijk een GRATIS checklist voor het plannen van jullie bruiloft om altijd op schema te blijven!

Voor meer inspiratie en alle hulp omtrent het plannen van de bruiloft volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!