Lil Kleine vraagt zijn vriendin Jaimie Vaes ten huwelijk!

Lil Kleine gaat trouwen! Jorik Scholten ging op Ibiza op zijn knieën voor vriendin Jaimie Vaes. Wij hebben alle informatie!

  • Beroemdheden
  • International
  • Rode loper

Lil Kleine gaat trouwen! Je hebt de beelden ongetwijfeld voorbij zien komen afgelopen weekend… Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, ging, omringd door vrienden en familie op het mooie eiland Ibiza, op zijn knieën voor zijn liefje Jaimie Vaes! 

Afgelopen weekend kwamen familie en vrienden van het stel bijeen op Ibiza om de verjaardag van Jaimie te vieren, waar de Haagse styliste woont – hét perfecte moment voor Jorik om op zijn knieeën te gaan.  En natuurlijk zij ze, onder luid gejuich van hun vrienden, volmondig ¨ja¨! 

De twee lovebirds zijn samen sinds 2017 en delen regelmatig de meest verliefde kiekjes op hun Instagram kanalen (om over de lieve reacties op elkaars foto´s nog maar niet te spreken…). Jaimie komt uit Den Haag, woont op Ibiza en is werkzaam als styliste. Lil Kleine liet eerder weten dat zij zelfs de styling van zijn hele tour heeft gedaan! Ook was ze eerder werkzaam voor bizzeymusic, het bedrijf van rapper Bizzey. Op haar Instagram foto´s doet ze ook niet onder voor een professioneel model… ze ziet er geweldig uit!

Jorik heeft zijn gevoelens voor Jaimie nooit onder stoelen of banken gestoken, hij heeft regelmatig in interviews laten weten oud te willen worden samen met Jaimie. `Ik droom nu al van ons als oma en opa, met z’n tweeën gezellig bij elkaar, omringd door een hoop kleinkinderen.’ Het aanzoek kwam dan ook niet zomaar uit de lucht vallen…

opslaanBron: Show.nl
Bron: Show.nl

Eerder liet Jorik Scholten Jaimie´s naam al tattoeëren op zijn arm, liet hij weten via zijn Instagram kanaal. Wát een romantisch gebaar. Lil Kleine stond bekend als een behoorlijke bad boy, maar is hij nu toch echt getemd? Wij vinden hen in ieder geval een prachtig stel!

Één ding is zeker: het koppel straalt wanneer zij samen zijn. De liefde spat er vanaf! Ook de comments die zij achter laten op elkaars Instagram kanalen zijn om van te smelten zo lief! Wij wensen het stel heel veel liefde en geluk toe, en kijken nú al uit naar de bruiloft. Lil Kleine kennende, kan dat alleen maar héél spectaculair worden! 

Wil jij niks van ons missen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!