Lillian West is authentiek, etnisch en sexy in de herfst-wintercollectie 2018/2019

De nieuwe lijn van Justin Alexander lijn probeert de meest natuurlijke en sexy kant van bruiden te benadrukken met etnische stoffen en strakke vormen.

  • Trouwjurk stijlen
  • Aanbeveling
  • Sponsored
  • 2018
  • Lillian West

De nieuwe collectie van Lillian West voor de herfst-winter 2018/2019 is een van de origineelste in de lijn van Justin Alexander. De herfst-wintercollectie heeft zich perfect aangepast aan het seizoen met inspirerende jurken met een natuurlijk aspect. Het resultaat is een van de meest authentieke collecties van het merk.

Een ode aan kant

Alleen al het bekijken van het kant in deze collectie is een droom die uitkomt voor de liefhebbers ervan. Kant is ideaal voor alle type bruiden: of je nu voor klassiek of bohemien gaat – maak gebruik van dit fantastische stof.

Door gebruik te maken van het karakter van hun jurken, is de collectie getoond op een natuurlijke plaats waarbij vooral de droogte inspirerend werkt. Het is typerend voor de meeste inheemse Amerikaanse landschappen. Zo vallen vooral deze twee tribaljurken op: beide met prachtig kant en speelse hippieverwijzingen. De perfecte jurk voor casual bruiden met persoonlijkheid.

Binnen het landelijke facet, gebruikmakend van de mystieke omgeving van de natuur, komen ook twee meer klassieke stukken naar voren. Bij het eerste model is er tule op de rok gebruikt en heeft de jurk een illusie halslijn om elegantie uit te stralen; de tweede is een echte sexy jurk die de vrouwelijke vormen benadrukt en deze markeert met kant.

Unieke extra’s

We zien een collectie die Lilian West bedacht heeft zonder ook maar één detail te vergeten. Vandaar dat sommige ontwerpen, zoals deze twee originele jurken, vergezeld worden door een sterelement dat aan de jurk is bevestigd en dat bijna als een afzonderlijke accessoire werkt.

In het eerste geval is het een delicaat stukje kant om een off-shoulderjurk te simuleren. Bij de tweede jurk zijn het lange open mouwen die voortkomen uit de eenvoud van de illusiehals.

De schoonheid van de open rug

Lillian West is de leider van de herfst-wintercollectie van het volgend jaar, maar ondanks de lage temperaturen heeft ze de sensualiteit niet weggelaten. De rug is daar een duidelijk voorbeeld van: diepe, sensuele halslijnen, die leiden tot diepe open lijnen op de rug.

Maar wel met illusie, want de rug mag gezien worden en wordt bovendien gedecoreerd met kleine details. Dit kun je ook zien in dit model met open mouw die perfect samengaat met de toevoegingen op de rug.

Je kunt het ook zien in dit ontwerp met een diepe V-rug. Deze is zo diep is dat hij bijna tot aan de taille reikt en daardoor is het een van de meest sensuele jurken uit de collectie.

De rug bijna compleet ontbloot laten, maar dan op een onwaarschijnlijke manier: dit eenvoudige model laat de puurheid van de vrouw in haal pracht zien.

Altijd sexy

Net zoals bij de uitsnede voor de rug, heeft Lillian West gefocust op sensualiteit in al haar jurken. Door diepe en suggestieve halslijnen is het resultaat voortreffelijk en elegant.

Deze jurk met gesplitste V-hals gecombineerd met illusie-applicaties laat de bruid stralen in al haar pracht.

De hartvormige halslijn stelt nooit teleur en zorgt voor een extra stralend effect met door het gebruik van de delicate guipure en de elegantie van tule. Uniek!

De minder diepe V-hals die is bevestigd aan een grote geheel zorgt voor een waar vrouwelijk kunstwerk.  

Zonder bandjes zorgt de hartvormige halslijn voor meer potentie en karakter in de jurk; het ontwerp vindt het evenwicht in de zeemeerminnenrok waarbij tule is gebruikt.

Gekleed in tribalkant, is dit stuk van de collectie een van de mooiste om de zuiverheid van de stoffen én van de bruid zelf te tonen.

De collectie Lillian West voor de herfst-winter 2018/2019 laat de deugd van de natuurlijkheid en van de vrije en wilde bruid zien. De stoffen en modellen zijn twee van de grote troeven voor de lijn van Justin Alexander die zonder twijfel gaan zegevieren in het aankomende seizoen.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!