London Bridal Week is terug met een nieuwe look op luxueuze locatie

Eind deze maand zal de London Bridal Week haar deuren openen voor één van de meest populaire shows in de wereld. Van 25 tot 27 Maart zullen alle grote designers en andere grote bedrijven uit de trouwindustrie samen komen om de nieuwste trends en collecties met elkaar te delen.

In een volledig catwalk fashion show programma zullen de beste internationale designers hun mooiste creaties voor het nieuwste seizoen laten zien. Deze shows zijn het uitgelezen moment voor verkopers uit de industrie om de nieuwste trends voor hun bruiden te bekijken en om alvast na te gaan denken over de inkoop voor volgend seizoen.

Een nieuwe locatie

Dit evenement zal plaats vinden in één van de meest luxueuze locaties in Londen: de White Gallery. Het is een unieke mogelijkheid voor leveranciers om in slechts één bezoek alle nieuwe collecties te bekijken.

Als vervanging van de London Bridal Show is dit zeker een evenement om in jouw agenda te schrijven… En het zijn niet alleen de toeschouwers die er veel zin in hebben. De organisatoren kunnen haast niet meer wachten. Cassandra Roberts, head of content en marketing van de London Bridal Week 2018, zegt het volgende: “We zijn ontzettend blij om een nieuwe show neer te kunnen zetten met een frisse uitstraling en nóg meer mogelijkheden voor bedrijven om hun bedrijf een echte boost te geven. Met een fantastisch programma en de beste designers, een “success academy” voor inkopers en catwalk shows met de nieuwste collecties wordt dit een evenement om niet te missen!”

Niet gewoon een fashion show

Als het eerste grote evenement op de internationale kalender is dit de uitgelezen kans voor iedereen om de meest inspirerende designs en trends voor het aankomende seizoen te komen bekijken. Niet alleen een mode show, maar een combinatie van een groots handelsevenement en leerzame seminars van de grootste namen in de industrie.

Zeker niet alles zal draaien om verkoop: de Bridal Retail Success Academy biedt gratis cursussen aan, die erop zijn gericht om verkopers te laten zien hoe zij hun succes kunnen vergroten. Belangrijke mensen zullen het woord nemen in het Seminar Theatre aan het begin en eind van elke dag.

Vorig jaar werd het al duidelijk dat deze seminars een groot succes zijn. Dit jaar zullen bezoekers leren over de nieuwste technieken op het gebied van social media en marketing, die echt een steentje bij zullen dragen aan de groei en succes van elk bedrijf. Ook zijn er mogelijkheden voor een-op-een sessies met experts om te praten over de financiële kant van zaken doen, wettelijke problemen en PR.

Wat nieuw is in 2018 is het onderdeel “In gesprek met…” samen met Zoë Burke. Dit zal plaats vinden in de vorm van een kleine vraag en antwoord discussie met designers, verkopers en de pers over alle onderwerpen die jij interessant vind!

Wat te verwachten?

Je zult in ieder geval de grootste namen uit de trouwindustrie voorbij gaan zien komen, zoals: Mark Lesley, Enzoani, Casablanca, Morilee, Ronald Joyce, Private Label by G, Eternity, Direct Eastern, Ladybird, Jasmine, True Bride and Victoria Kay en nog veel meer! Verkopers zullen de mooiste nieuwe collecties zien van alle grote namen, maar ook de meest indrukwekkende designs van veelbelovende nieuwkomers in de industrie kunnen gaan bekijken. Want ook dit jaar is er weer een ‘New Talents’  onderdeel – zeker weten dat hier jouw nieuwe favoriete designers tussen zitten!

Designers die hun aanwezigheid al hebben bevestigd zijn, onder andere: Alan Hannah, Sassi Holford, Stephanie Allin, Karen Willis Holmes, Anna Georgina, Rachel Simpson, Olvi’s, Caroline Castigliano en meer…

Om aanwezig te zijn bij de London Bridal Week, bezoek de pers pagina om jouw aanvraag te versturen.

Laat een bericht achter

Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Wereldster Rihanna lanceert eindelijk haar Savage X Fenty lingerielijn! En we love it!
Na haar Fenty Beauty make-up lijn is het dan eindelijk tijd voor haar nieuwe lingerielijn: Savage X Fenty! Wereldster Rihanna lanceerde vandaag haar nieuwe collectie en is wereldwijd verkrijgbaar! Lees snel verder voor meer!
Credits: The Harrogate Bridal Show
The Harrogate Bridal Show: de grootste beurs van de Engelse bruidsindustrie!
Het meest besproken bruidsevenement ter wereld vond plaats in Londen. Ontdek hier alles over The Harrogate Bridal Show!
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Wat is de meest gekozen trouwdatum in 2018?
Elk jaar zijn er weer bepaalde data die érg populair zijn voor bruiloften. Wat zijn de meest populaire trouwdata van 2018?

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie